78

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо в тия форуми не се ограничи за всеки потребител да пуска до три коментара или само до един. Явно не може, за да действа несломимата пропагандна машина на Гьобелс.

77

КУРнения Нинова

преди 12 години

И двете са от един дол дренки!

76

Анонимен

преди 12 години

Светльо Витков - президент!

75

alex

преди 12 години

В тази връзка съм напълно убеден в мотивите на Цецка Цачева да закрие заседанията 2 седмици преди изборите. Виждате, какво се обсъжда в пленарна зала? 240 (по закон) народни представители да седят и да дебатират предизборните агитации на който и да е?Или по-добре Фидосова да им беше подарила по една брадвичка и да беше писала отдолу : Не получихте Костов, ама ей ви на сатърче да си кълцате месцето... гарантирано от Нова демокрация ООД и БСП.

74

darcas_real

преди 12 години

До 73 - а петица с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Цецка Цачева и Искра Фидосова, не искаш ли?

73

ръфляк

преди 12 години

Тая нищо не отбира от мечки. Мечето се казва Фидоска, то туй е толкова популярно име за мечки, че е станало нарицателно. Само имам едни съмнения да ли ставаше въпрос за мечка или прасе?!

72

evgeni

преди 12 години

Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯДата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩПод ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

71

Не ми пука

преди 12 години

Няма да гласувам повече никога,освен ако не ми дадат пари да си вдигна ***.Бях в БСП-то доста време и съм доволен като цяло-що изпихме,изядохме и колко манекенки оправихме,но въпреки това така и не успях да се налапам баш както си трябва за разлика от други другари. Тоя дето яде филия с мас сега ни клати без вазелин през гащите,а очилатото човече Дянков е крайно некадърно,малоумно ***,което каза че сме по-добре от американците! Наглост!Трябва само да оправят заплатите и пенсиите-това е!

70

darcas_real

преди 12 години

Комунисти, герберасти, милиционери - всички заедно вървят.

69

Терминатор

преди 12 години

Искам тройка с Мая Манолова и Корнелия Нинова!

68

Хомо Еректус

преди 12 години

Абе и на двете не бих им простил!И двете бих ги оправил!

67

Анонимен

преди 12 години

iskam maq na zadna pra6ka

66

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

65

ВНУЧЕ

преди 12 години

МАЯ МАНОЛОВА Е МН *** К...

64

ДЯДО

преди 12 години

МАЯ МАНОЛОВА,СИ ИМА МНОГО ОСТЪР УМ И ГО ПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПРОСТО МИ ХАРЕСВА КАТО ПОЛИТИК КОЙТО НЕ ПРЕМЪЛЧАВА НИЩО НА ПРОТИВНИЦИТЕ СИ,НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ОПРИЛИЧАВАНЕТО НА ФИДОСОВА С КУЧЕ.

63

До 66

преди 12 години

Добре, Цар Киро...

62

Джон Ленин

преди 12 години

Мая Манолова и *** Нинова вече месят каймата за предизборни кюфтета и кебапчета, защото *** не обичали да гласуват на гладно...

61

Българин

преди 12 години

Народе на България събуди страната има нужда от теб на 23 октомври да отсечем главите на триглавата ляма БСП,ДПС и РЗС с бюлетина в ръка за бъдещето на нашата страна

60

До 56

преди 12 години

Ще го имаме В предвиТ, неграмотнико... Явно си прекалил с ядене на мас от *** от Банкя...И ти си грамотен колкото Рапона...

59

Томас

преди 12 години

61Когато денем нормалните хора са на работа - комунистите тук вилнеят - вечер пак се нормализират нещата, когато се върнат хората от работа.