139

Анонимен

преди 12 години

Вярно е че много групировки грабят държавата, но само *** грабят от обикновените хорица директно. Само те масово влизат в къщи, крадат, бият, убиват. Затова не ми излизайте с Йосковци и др. като сравнение, много си е справедлив протеста и обществения гняв. Някви *** пишат, че си отивали на вилите... ми един ден като си заварите вилите ошушкани до голи стени от братята *** пак елате и пишете, че не ви дреме. Лицемерчета.

138

КОЙ Е ГОЛЯМАТА МУТРА

преди 12 години

СТАНИШЕВ?БОРИСОВ?ДОГАН?КОСТОВ?МАЙ ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

137

Безпартиен

преди 12 години

Горещо се оказва това "*** лято" за българските политици... гледат като слънчасали, и не знаят как да реагират, при все че AMNESTY вече им подсказа какво трябва да правят.

136

до 131

преди 12 години

си и ти сине в рим пролетарии е немало -то там строя е робовладеслки има плебеи ама ти явно разлика не правиш щото ти е толкова акъла -и двете започват с "п"-ами кво да говориме повече обезияни -на руски за да не стават грешки означава маймуни - не ползвам "йй" демек буквата дето я нема в нашата азбука щото пиша на фонетична......

135

Do 139

преди 12 години

И три са много, трябва да има формулировка " демографски слаб " както има и социално слаб за *** до 2 деца помощи и то само във вид на храни и памперси!

134

Анонимен

преди 12 години

До 136Между другото има пълно информационно затъмнение по случая с мутрата Йоско от Сливен, който уби невинни хора, на пътя за Бояна в началото на годината.

133

до 114

преди 12 години

И за кого ще гласуваш? Всички кандидати /без изключение/ са *** но със статут на нещо си(?) чакащи трохите от трапезата на господарите! Кой е независимият, доминанта с широта на погледа и мъжиство от кандидатите наши ??? Кой е нещо повече от марионетка/кукла на конци на някой от вън? Такъв нема !!! Забрави за гласуването !!!

132

Ксеркс

преди 12 години

"държавата да дава помощи за до три деца" - това е най-важният закон който трябва да се приеме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, от него зависи съществуването на българската нация. Мисля, че разбирате защо.

131

Анонимен

преди 12 години

До 133А ти какво точно искаш? Я се пробвай да се настаниш в общинско жилище, не плащай ток, вода, опитай се да вземеш детски - да видим какво ще ти кажат. На теб да не би да не ти вдигнаха парното и тока днес. А заплатата ти намаля току-що още с не се знае колко. Да не би твоите деца да не са в България?! Проблема не е в ***, а в безхаберието на държавата ни, в неприлагането на закона или по -скоро за избирателното прилагане на закона.За това, че ако остане това правителство- ще се затрием

130

ОЩЕ ЕДНА АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!................. И ТУРЦИ!!!!!!!!!!!!!!!

129

Българин

преди 12 години

Обичам България не по-малко от вас!Щях да дойда,ако бяхте направили същото,когато пияният Ставийски размаза ДВАМА БЪЛГАРИ.Щях да дойда,ако реагирахте когато Йоската пиян уби с двутонната си машина ДВАМА БЪЛГАРИ.Щях да дойда,ако бяхте се събрали пред съда,когато съдеха Галевите,да искате максимална присъда!СЕГА НЕ ВИ ВЯРВАМ

128

;)

преди 12 години

Станишев - оставка!Костов - оставка!Доган - оставка!

127

АТАКИСТ

преди 12 години

ЗА БЪЛГАРИЯ:СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ТОЯ ДЕН Е БЪЛГАРСКИЯТ ДЕН!

126

:)

преди 12 години

Да се изравнят правата на "феновете" с тези на ***:- да имат право на собствено гето - може и на някой стадион- получават същите помощи като ***- да получават дрехи втора употреба- да не ги взимат на работа, по изключение само като чистачи- да крадят кабели и да ги продават само на *** "барони"- да се размножават помежду си колкото си искат - да си изберат собствен "цар" от многото български "кировци"Умоляват се "феновете и фенките" да продължат списъка ! Точно казано!

125

АТАКИСТ

преди 12 години

ВЪВ ФОРУМА Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ ,КОИТО ПЛЮЯТ ПО ПАРТИЯ АТАКА!*** КОМУНИСТИЧЕСКИ *** КАКТО УМРЯ МАЙКА ВИ СССР И БАЩА ВИ СТАЛИН!ОТИВАЙТЕ ПРИ СТАЛИН !ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ!ДОЛУ ***!ДОЛУ ЕМИГРАНТИТЕ!

124

Анонимен

преди 12 години

129 така е -- пролетарий : най-нисък клас на гражданин на древния Рим, който не е имал имот

123

АТАКИСТ

преди 12 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!АТАКА ПОБЕДА!ДА КАЖЕМ ЗАЕДНО:"НЕ" НА *** ТЕРОР!БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

122

до 107

преди 12 години

грешиш байно - пролетариата висши слоеве нема то за тва е пролетариат - в икономикса демек социално-икономическата теория с лупмен-пролетариат се обозначава работническата класа неосъзната в класовата борба -виж маркс - и отново - платихте ли си вноските по заемите бе -нещастници?....

121

Анонимен

преди 12 години

ANATEMA

120

Анонимен

преди 12 години

Очертава се неприятен ден в София. Задръствания. Полицейски заграждения. Тълпи и неизменния *** по земята, който остава след тях. Недай Боже и насилие да има.Отивам да запаля барбекюто на вилата и ще гледам отдалеч по телевизията (ще пропусна канала бТВ). Пожелавам на всички във Форума приятен ден