777

Анонимен

преди 12 години

аман вече от защитници на малцинствата .. това че са малцинства съвсем не означава да правят каквото си искат на чужда територия ! нека дойдат да живеят при тях , може да им се хареса . защо не дръпнаха франция за екстрадирането на роми ? това не е ли дискриминация ? има толкова други емигранти че точно за тях се хванаха и искат сега от нас ние да спазваме етническия мир , не! има една приказка ''щом нещеш мира на ти секира''

776

До 818

преди 12 години

За дяди ти говоря, а ти май вярваш, че си свободен. Да не живееш на остров? Знаеш ли, че всички потоци монават през интернет филтър повече от десет години който търси проблемни хора в интернета, сега този филтър се модернизира и когато те изплюе във ФБР могат да се позанимават с теб. Според теб свободен ли си?

775

mango - 6eker mahala

преди 12 години

KO STANA VA KADE SA HILIADITO BULGARI NALI IMA6E GOLIAAAAAM PROTEST OD VAS NI6TO NE STAVA TAS DARJAVA VE4E E NA6A TUK VE4E E MANGALISTAN

774

Анонимен

преди 12 години

816Такива като мен, никога не биха повярвали на Хитлер.

773

До 814

преди 12 години

Американците екзекутираха преди седмица *** убил бял. Предполага се че може да има съдебна грешка. Това ли е съдебната система която търсиш?

772

До 813

преди 12 години

Такива като теб вярваха и на Хитлер преди 60 години. Случайност е че сега не си в територията на Германия. Но скоро ще бъдеш американски гражданин, ако не ти ти децата ти

771

Само истини

преди 12 години

Какво е етническа толерантност:- да се убиват и газят хора безнаказано- да се краде и мародерства без последствия- да не се плащат данъци и осигуровки- да не се плаща за електричество и вода- да се режат кабели и разрушават комуникации- да се мародерстват влакови композиции- да се изхвърлят *** навсякъде- да се строят гета и катуни където си поискат, защото това бил "традиционния им бит"Е, аз не искам да съм част от тая "етническа толерантност", а вие?

770

800 за 803

преди 12 години

В какъв смисъл на Сталин? Нищо не мога да ти разбера? Съдебната система на България преди 1944 година,съдебна система на Сталин ли е? Съдебната система в Америка и Англия,на Сталин ли е? Ръсиш глупости! Глупост върху глупост!

769

Анонимен

преди 12 години

809Да разбирам ли, че Левски е бил в грешка, когато е искал единна и свята република в която живеят българи, турци, ***, арменци без разлика по националност и религия ?

768

До 784

преди 12 години

В САЩ съществува най-грозния РЕЖИМ, който даже и в римската империя не е съществувал. Ти ли ми говориш за режим. Сега започват по думите на Обама, лов на вещици в интернет. Ще подмамват с подставени хора поддаващи от цял свят и след това ще ги избиват. Лично аз спирам да говоря против САЩ. Току виж съм написал нещо и после са ме отровили и разболяли. И тогава ще останат само ***, защото те не им пречат. Съветвам и вас да мълчите. Забранете коментарите, защо да се коментира? Нямате право

767

Анонимен

преди 12 години

802 ЕЕ? ТА ТИ ЛИ СИ ТОЯ,КОЙТО ЩЕ ТЪРСИ СМЕТКА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА? ТИ ПРЕЗИДЕНТА НА КИТАЙ ЛИ СИ? ИЛИ НА РУСИЯ? КОЙ СИ И КОГО ПРЕДСТАВЛЯВАШ? ИМАШ ЛИ ДВА ГРАМА МОЗЪК В ГЛАВАТА ЗА ДА ПРЕЦЕНИШ МАЛКО КОЯ Е АМЕРИКА И КОЯ БЪЛГАРИЯ?

766

За расизма

преди 12 години

Чрез изплащане на социални помощи на *** *** се стимулира увеличаването на вредната им популацията им в държава с прекалено толерантно население. Това население на практика е изградило *** рай за сметка на собствените си лишения. Това е истината и ако истината у нас я наричаме расизъм, предпочитам да съм жив расист отколкото мъртъв "толерантен" българин.

765

Анонимен

преди 12 години

806Явно не си разбрал съвсем добре какво точно означава думата 'расизъм'. В случая имаме криминално престъпление - един прегазва друг. За расистите обаче е : *** газят българи.

764

Анонимен

преди 12 години

802Човече, такава нация - американци, няма! Индинаците сас ги избивали европейци.

763

yann@mail.bg

преди 12 години

Не съм расист, но меко казано не харесвам да се чувствам подтиснат и да съм роб на *** общност в България. Познавам ***, които работят и са честни, но те задължително не живеят в катуните и *** квартали.Недоумявам, как може да има хора които да поддържат тезата на Амнести Интернешънъл?!?Вие къде живеете? Не виждате ли, че едно т.нар. малцинство се гаври с нацията, която му осигурява "детските", "надбавките", "помощите" и всички останали неща, които те не са заслужили!

762

Национална съпротива

преди 12 години

Не знам колко са сравнително умните хора, на които направи впечатление отношението на Запада към вълненията в България. Всички -- от официалните медии до "Амнести Интернешънъл" са на страната на *** произвол, подкрепян от твърдата ръка на репресивния апарат. Задайте си въпроса кой създаде "ромския проблем" и кай го поддържа. Тъй като политическата върхушка у нас няма свободна воля, а се дирижира от вън, остава да направите една съвсем проста логическа операция...

761

Анонимен

преди 12 години

801За съжаление, да си *** не е криминално престъпление. Все пак, ако беше - ти щеше да си един български Чикатило.

760

До 800

преди 12 години

Съдебна система. Коя съдебна система? На Сталин ли?

759

пенчо тенев

преди 12 години

аМЕРИКАНЦИТЕ НАЙ-ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК СЕ ИЗБИВА МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ-СПРАВКА ИНДИАНЦИТЕ!!! ГНУСНИ, СКАПАНИ НЕЧОВЕШКОПОДОБНИ ТВАРИ СА ТОВА "ХАМЕРИКАНЦИТЕ".

758

До 798

преди 12 години

Байно, моа да са изразявам как си искам пич. И за разлика от теб, съм свободен да говоря и със и без диалект. Това се нарича подбрана форма на въздействие към публикат хи хи. На кой ли му пука, от правописа ти? Това е форум