333

Призив

преди 12 години

Разпространявайте!Гласувайте! Само така ще се противопоставите на мафиотите, които си купуват властта чрез платените ромски и уплашени помашки гласове!Вижте това!Неграмотниците ли искате да ви избират мафиоти да ви управляват?Нека сами работим за подобряването на държавата си!Никой няма да ни помогне!ОТ НАС ЗАВИСИ!

332

анонимен

преди 12 години

Изобщо няма да гласувам!Държавата не си плаща заплатите и други задължения!Хората тотално обедняха!Стигнахме до положение да не можем да си храним децата.След 28 г. работа сега съм на борсата, а обезщетениата ще ми изплатят след 3 месеца.Чак тогава НОИ ще започне да ми плаща за безработица!А дотогава?!

331

Анонимен

преди 12 години

Ще гласувам ПРОТИВ Мутрокомунизма ГЕЙБЕРСКИ,против Боко ,Цоко и ПЛЕВЕЛА!!!ГРОБ за ГЕРБ,просперитет за България!!!

330

Атака

преди 12 години

Може и още малко да се ръзсъждава по предложенията, например:- Преди завършен 10 клас да не се получава майчинство;- Хора с присъди за кражби или убийство, да не получават социални помощи;- Хора изоставящи децата си по домове да не получават социални или други помощи;- При повече от 3 непълнолетни деца да не се получава майчинство;- Безплатни аборти за ***;- Осигуряване на трудова заетост от общините на хора без средно образование, в случай на отказ да не се изплащат помощи;

329

Анонимен

преди 12 години

ПИСНА МИ,СТИГА 22 ГОДИНИ,,, МЛАДОСТТА НИ МИНА БЕ ***... ,АКО ЩЕ ЕВРЕЙКАТА БЕНАТОВА ДА МЕ НАРИЧА,ЧЕ СЪМ( ***, МАРГИНАЛ, ХУЛИГАН И ВСЯКАКЪВ) ,НО НАИСТИНА ТОВА КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ТРАЕ ,НЕ МОЖЕ ШЕПА ОЛИГАРСИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ЖИВОТА НИ,ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ ЗАЩОТО АКО СА ТЕ УТРЕ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ ,

328

rumen221

преди 12 години

Приятели,Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Но днес сме принудени да се борим за ЖИВОТА СИ, защото в последните 20г., *** НАГЛОСТ Е БЕЗКРАЙНА, а в Катуница видяхме само поредното *** слово на омразата, прераснало в ПОРЕДНОТО умишлено убийство на българин, от *** етническа омраза!!! За интеграция/ОЧОВЕЧАВАНЕ на *** е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "Социално подпомагане за отглеждане на дете", да се плащат само за първите три деца и до три години - 90% от заплатата, но не повече от средната... ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем, трябва да се плащат "Средства за социална интеграция", за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция) да се плащат "Средства за образоване", които се плащат само при посещаване на училище...! ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място"...ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!5. Всички общини Трябва да регистрират фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите безработните граждани, да си изкарват прехраната...!!!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд И ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - СПРАВЕДЛИВО Е!!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!- Дянков, Плевнелиев, ПРОСТО е да се направи, но с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и

327

Анонимен

преди 12 години

аз предлагам да гласуваме за оня дето спи и говори- калфин

326

123

преди 12 години

Национален Протест срещу безобразията в БългарияИскам да Уведомим всички: Протестите в София утре започват в 10:00 часа с този на ВМРО, в 14:00 започва на БНС и други Хора и в 19:00 часа този на Гражданите, няма значение кой кога ще иде на Протест!!! Важното е всеки да казва че Протестите са Граждански и да не се Политизира!!! От 10:00 до 22:00 часа има Подадени Уведомления - това означава, че Протестите са законни, ако някой бъде Бит да... търси съдействието на Медиите !!!Разпостранете!

325

Анонимен

преди 12 години

РОСЕН ШУШУМИНГЕРОВ ПЛЕВНЯКРАДЛИЕВ

324

Атака

преди 12 години

Хората гласуват протиж - АНТИ-БЪЛГАРСКАТА политика - *** на България - това, че като цуя "Де е България" се сещам, че нямам един поет родолюбец и една нова толкоз красиа песен - това в 21 век *** с дела да взимат помощи, 12-14 годишни да вземат детски, а пенсионерис 40 г. трудов стаж да гладуват - българската земя се разпродава, а гората ни се сече - в България българите намалчват - няма патриотично образование в училище (а то няма и образование)Аз затова гласувам против!

323

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Прав си ще гласувам за, но не за Бойко Борисов, правилно ме разбра не за Бойко, защото Плевенлиев ще е кукла на конци! а аз не мога да гласувам за кукли само за хора със собствено мнение.

322

Анонимен

преди 12 години

Той може да иска,ама аз няма да гласувам за него.

321

Анонимен

преди 12 години

Община Видин е в реален банкрут поради запор на сметките й, стана ясно от дебат между вицепремиера Симеон Дянков и депутатът от левицата Михаил Миков в деня за парламентарен контрол днес.В резултат на лошо управление на общинския бюджет са натрупани задължения в размер на 22 млн. лв., съобщи Дянков в отговор на въпрос на Миков по повод тежкото финансово състояние на Видин. Миков пък му припомни, че кметът на града Румен Видов е от ГЕРБ.Заради запора на общинските сметки са спрени телефоните

320

Анонимен

преди 12 години

абе тоя полски *** къде е тръгнал президент да ми става, я го вижте - една фуражка му трябва и да пали трактора, после се прибира, напива се с ракия, пребива жената и децата и си ляга доволен от добре преминалия ден

319

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА

преди 12 години

Геноцидът над българите е "успешна социална политика"; да, правителството преизпълнява плана, спуснат от сутеньорите в Брюксел и Вашингтон.Докога ще търпим народните душмани?!

318

Анонимен

преди 12 години

Кандидат президентите, не са ми на нивото и ще гласумвам с недействителна бюлетина, за да покажа недоволството си, от "политическата" каста!

317

Къса поличка

преди 12 години

Клишета, клишета, подсладени с идиотска усмивка! Нищо съществено не казва г-н Плевнелиев, защото или няма какво да каже или така е инструктиран! Вече го одобриха чуждите господари и си мисли, че вече е хванал Господ за шлифера и му е вързана победата! Да, ама не, както казваше един журналист! Аз казвам НЕ на бюлетина 2!А, като си спомня колко дни и нощи гербаджийчетата клечаха пред ЦИК по нареждане на гениалния Цв.Цв. за да се регистрират първи при наличие на законно изискване за жребий!

316

hehe

преди 12 години

не че нещо ама .... youtube/watch?v=L_qSx6QpX0M :D

315

Анонимен

преди 12 години

"Към президентската институция предвиждам да бъде създаден съвет за Инфраструктура за модерна БългарияAбе Плевнелиев ти да не се побърка. Ако случайно те изберат и това стане ще почне съревнование между президент и премиер по бързо рязане на ленти. Президента ще строи магистрали вицепрезидента ще прави съдебна реформа, вие още в предизборната кампания тотално погазихте Конституцията и орязахте правомоцията на Супербойко. Май приказвате без да сте Го питали?

314

Боян

преди 12 години

Да го натаковам на родителката ти, на теб и на цялата политическа пасмина/без изключения/!!! Проклети да сте майкопродавци и ***, мазни типове с лъжливи уста и бездънни джобове!!! Амин,