219

Иво

преди 13 години

БРАВО БЕ, ПРОКУРАТУРО!!!ТОВА КАТО ПОРЕДНАТА ЗАПЛАХА СРЕЩУ ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ЛИ ДА ГО СЧИТАМЕ, ВЕЛЧЕВ???

218

Анонимен

преди 13 години

МВР пази обществения ред като арестува не въоражени демонстранти развяващи националния флаг, и пази въоръжени с мечове, бухалки, ножове ***, без да ги арестува като заплаха за обществения ред!?

217

Анонимен

преди 13 години

ВЕЛЧЕВ,ЗАЩО ТВОЙТЕ ПОДЧИНЕНИ НЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА ПРЕДИ КАТУНИЦА ДА СЕ ПОЧЕРНИ!ЗАЩО НЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА ПРИ УБИИСТВОТО НА ПРОФЕСОРА В ЗАХ.ФАБРИКА!ЗАЩО НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ ДЕТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ПРОСТИТУТКИТЕ И НА 5 м ПОЛИЦАЙ !КОЙ РАЗКАРВА ПРОСТИТУТКИТЕ И ПРИБИРА ПАРИТЕ? ЗАЩО ДРЕМЕШ ТОЛКОВА ГОДИНИ И КАТО СТАНЕ НЕЩО МРЪНКАШ-НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА!ХА ВЗЕМИ КА СИ ДАЙ ОСТАВКАТА И СИ ВЪРВИ ПО ЖИВО И ЗДРАВО!ОКРАДОХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА ,СЕГА И ДЕЦАТА ДА ИЗГИНАТ!

216

ffffffffff

преди 13 години

ДА ПОМОГНЕМ НА БЕНАТОВА ДА СПРЕ ДА ПРАКТИКУВА

215

прасчо

преди 13 години

Кофти а Велчев ? Че и танкове вече няма да дойдат........претопихте ги? Ще има преброяване на дивите зайци....скоро.Приготвяйте бохчите за емиграция,ей на и в Сибир живеят хора,творят,пият и съдят.....

214

Astarot

преди 13 години

За да докажеш, че някой насажда омраза, трябва да докажеш, чие мнение е променил от положително към отрицателно по въпроса!Значи нещо тоооолкова субективно като "насаждане на омраза" можем да го докажем, а обвиненията срещу престъпни босове (Маргините, Баретата) и явни мошеници на едро (Лупи, Доган и да не изброяваме) не можем?- Алоооо, Прокуратурата! Извенете, работите ли?

213

Анонимен

преди 13 години

Ще арестувате, ще арестувате - колко ще арестувате бе ? А? Колкото и да са ще са само Българи защото пазите ромите то се видя снощи във Варна как те се въоражаваха, а Вие ги пазихте докато става това.

212

Този мръсник

преди 13 години

Този *** стоя с години в състояние "гъзобрък" сега ще зове ще имитира дейност -- жалка комунистическа ***

211

ZLA

преди 13 години

ЕЙ,ХОРА!ДАВАЙТЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ ДОВЕЧЕРА,НЕ САМО НАШИТЕ ДЕЦА!ДА ВИДЯТ КАКВО ЗНАЧИ "БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА"!ДА НЕ МИСЛЯТ,ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ С ДЕЦАТА СИ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ НЕЩО,ДА СЕ ЧУЕ И ДА СЕ ВИДИ!НЕ СТОЙТЕ В КЪЩИ,ЕЛАТЕ НА УЛИЦАТА!СТИГА С ТОВА РОБСКО МИСЛЕНЕ,ЕТО ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА!

210

209

преди 13 години

Две средни.... такова животно няма, има квалификация, специализация, но две средни няма, две висши може, но средното си е само едно...

209

до 196

преди 13 години

тя не само майката е на 11 години, ами и биологичния баща?! на детето е на 11 години....не знам доколко в прокуратурата са запознати с биологията и какви са приоритетите им в такива случаи. приемам, че гинекологът, докторът, мед. сестрите и санитарите, после и социалните са виновни, щото не са подали съответния сигнал по еди коя си алинея от еди кой си член на НК

208

Анонимен

преди 13 години

Ех, що не става в кратки срокове да накажат джебчийките, те са виновни за моята омраза към *** съдете ги тях че са насадили омраза в мен към техните отвратителни същества, убийството на жената оставила деца сираци, хрантутила ***, а те я убили за 2х50 ст. и 2 г. злато такава омраза е насадило в мен, тези *** веднага по бързото производство за насаждане на етническа омраза да ги съдите. Изнасилвачите *** на баби по селата такава омраза са насадили в мен, веднага и тях да ги...

207

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО ПРОТЕСТИТЕ И МИТИНГИТЕ СА ПО-МАЛОБРОЙНИ И РЕХАВИ-ТОГАВА Е ВАНДАЛИЗЪМ ЗА ТЯХ..ОМАЛОВАЖАВАНЕ,РАЗСЕЙВАНЕ! КОГАТО ОБАЧЕ СА МНОГОБРОЙНИ -ТОГАВА Е РЕВОЛЮЦИЯ И ПРОМЯНА-ТОГАВА ТЕ,ВАНДАЛИТЕ ИСТИНСКИ-СЕ НАРИТВАТ,РАЗГОНВАТ И..ПАРАТА ДО ПОСЛЕДНИЯ ПЕТАК НА НАРОД! КОЕ ИЗБИРАШ,БЪЛАГРИЙО?? НАРОДЕ???? -БЕШЕ ПИСАЛ ИЗВЪНЗЕМНИЯ БЪЛГАРИН ЛЕВСКИ,А И ДРУГИ...И ТАКА..КАКВО???

206

Е как се сади омраза

преди 13 години

Не може да арестувате някой за насаждане на нещо което е неудошевено, насаждането на омраза не може да се разглежда в съд, понеже няма практически доказателства. Омразата е чувство и то не се "насажда", както не се "насажда" любов, тъга, милост, радост, скръб. А за това кой какво говори нали сме демокрация? Всеки има право да говори това което мисли, друг е въпроса кой ще го чуе и трето дали ще му обърне внимание. Това с насаждането на омраза е най-малкото несериозно...

205

Abit

преди 13 години

Страхотен закон! Аз съм напълно съгласен!Законите правят държавата!Искам този закон да стане за пример в цял свят!Ето.. и българите имаме хубави идеи когато поискаме!С ТОЛКОВА РАСИСТИ ИМА ШАНС ДА СЕ ДАДЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ТЛАСЪК НА БЪЛГАРИЯ!

204

Petar

преди 13 години

OOOO toi da re6il da poraboti sle 5 godini zimen sun......

203

Опитвам да гадая

преди 13 години

Маи, че е Киро дал заповед да се свика сьвета...

202

ГГФФ

преди 13 години

ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА - И ПО ПОТЕКЛО,И ЕСТЕСТВЕНО-ПО МОЗЪК И ПО "ДЕЙСТВИЯ" !! ТОЗИ Е ГЛАВАТА И ВЪРХА НА ПРАВОВАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ?????!!КАКТО ДРУГИ ТИКВИ СА ГЛАВИ -ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ В БГ!!! ЩО ЗА ИЗРОДШИНА-НО НЕ ИЗМИСЛЕНА И ВИРТУАЛНА ,А РЕАЛИЗИРАНА,ТУК И СЕГА ОТДАВНА?? ЩО ЗА *** НАРОД?? НАЦИЯ?! БОЙКОТ НА ИЗБОРИ,БОЙКОТ НА ВЛАСТ,РАЗГОНВАНЕТО ИМ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И ЧИСТКА! ДРУГОТО Е ПУДРА И ГРИМ И ВАПЦАНЕ И ДЕКОРИ!!

201

До 201

преди 13 години

Аз нямам нищо против *** като цяло. Като дете имах приятелка която завърши не едно а две средни образования - езикова гимназия частно паралелно с нормалната си гимназия с митническа специалност. След това и висше учи. Семейството и не е богато. И тогава не беше а майка им се грижеше сама за нея и брат и. Приятелката ми просто искаше да се образова и да подреди живота си. Благодарение на европейски субсидии успя да си плаща семестрите. Нека са всички такива и няма да се дразнят хората.

200

бай прокурор

преди 13 години

Страшен ***. Не смее да пръдне без благословията на Първанов.Досега къде беше бе, мекотело?