1072

Рупърт Мърдок

преди 12 години

Миролюба Бенатова си свърши работата отлично.ТОЧКА.

1071

Анонимен

преди 12 години

italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=7352

1070

Лавро

преди 12 години

"В цивилизованите общества не се отговаря на агресията с агресия."Какви *** пишат тук. Значи, ако някой поиска да те опъне отзад, трябва да му направиш и *** после (за мъжете от десния бряг говоря)? В цивилизованите общества на агресията се отговаря с възмездие. У нас за подобно нещо не може и да се мисли, понеже държавата е прогнила от корупция. Анадънму? А не всеки иска да прави *** като теб.

1069

хаха

преди 12 години

А "документалния" филм преди няколко дни по същата телевизия, незабележимо и ненатрапчиво внушение, че гласове се купуват от една партия?

1068

За крушата и дървото

преди 12 години

Вижте само кой е бащата на Бенатова и всичко ще ви стане ясно - novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw

1067

...

преди 12 години

Аз като ви разправях да не гледате турски сериали...Целта на БТВ е да потурчи ***, за да останем българско малцинство ;) и после още повече СЕХХХХХХХХХХХХХ....

1066

пиер

преди 12 години

Кризисен пиар,другарко, плосък по учебник. НЕ ви гледам вече!

1065

еврейка

преди 12 години

youtube/watch?v=swj3bf8PGOE Това са думите на бенатова.

1064

Лавро

преди 12 години

Жената не е виновна - иска слава и пари, а с талант не може да ги има. А другият начин е на ония от околовръстното...Бойкот на Хамериканското БТВ, което признава за хора в България само ***!

1063

...

преди 12 години

Няма да гласувам за никой. И да гласуваме и да не гласуваме, все тая. *** и не само те и всякакви мутри, *** и некадърници ни управляват. Няма и една свястна партия, всичките са едно, а ми говорят че по бай Тато-во време било тоталитаризъм. То тогава е имало повече смисъл...Нищо не се е променило все същото си е.., и все по зле за нас...

1062

Анонимен

преди 12 години

samo varti i su4i tolkova li e trudno da se izvini na naroda :(

1061

Анонимен

преди 12 години

Манголюба Бенатова отново манипулира. НЕ КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА. А тя е че искаше да снима лицата на младежите, които не са с маски. За всеки е ясно, че публично показани, те ще са на разположение на полицията, която ни газ... , извинете ПАЗИ. Манголюба беше предупреждавана, да не си криви душата, а да признае. Но това същество е супер нахално. НАМЕРИ ТОВА, КОЕТО ТЪРСЕШЕ.

1060

НЕ НА БТВ

преди 12 години

БТВ е продажна телевизия. Зачената в грях като собственика и. Слугува винаги на властта и в момента обслужва ББ най-безпардонно . Да не мислите, че тая кифла Бенатова сама е решила какво да говори в репортажа??? ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ ПОМИЯ ОТ ПРОГРАМИТЕ НА ТЕЛЕВИЗОРА СИ.

1059

Бащата на Бенатова

преди 12 години

novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw

1058

полудевам полечка

преди 12 години

Зле сме и ще си останем зле защото:Отглеждаме 2,000,000 крадци с нашите данъци.Смятайте че щяхме да сме като Швейцария ако и тия 2,000,000 бяха нормални хюманоиди,или въобще ги нямаше.Призовавам всички към масово неплащане на ток,вода и здравни осигуровки.А и още нещо къде мога да кандидатствам за *** та и мене белият и честен човек да ме храни, да не плащам за нищо и да си се разхождам с секирата ако нещо имат проблем с моето нежелание да плащам каквото и да е.

1057

Данаил Иванов

преди 12 години

Много тенденциозно отразяваше събитията,много защитаваше ***.Защо Бенатова не заживееш в Катуница,тогава друга песен ще запееш.

1056

kjlkj

преди 12 години

1234

1055

da be da:)

преди 12 години

мда.... герб както и всички останали политически ... сдружения с абсолютно материална цел ич не ги интересува нищо друго освен собственото им благополучие, а Кирето си е обичан от всички тях... защото потребяват една каца с мед

1054

пешо

преди 12 години

Вие майтапите ли се?!Каква журналистка е тази еврейка бе?!Само ходи и се гаври с мъката на хората и се подлага на силните на деня-сега мутрите и ченгетата!!Постоянно си навира глупавата гага точно където не трябва и по такъв дебелашки начин,че на човек му иде да и тегли една майна, а когато я види на екрана да загаси телевизора си!Пълна извратеначка!

1053

antimangal

преди 12 години

KAKVO TI E VINOVEN GERB ZA *** VE...A PAK I BTV NA4ELO S ONQ DALGIQ *** CQL DEN PLIUQT PO GERB,TAKA 4E MAI TARSISH POD VOLA TELE A? DA NE SI NQKOQ KOMUNISTI4ESKA IZDANKA NA KOQTO BATE BOIKO I E SPRQL KRAN4ETO A?