101

да 108

преди 12 години

Най - гнусните престъпление ги вършат нашите ПОЛИТИЦИ! това е протест не точно и само срещу двойния стандарт спрямо циганвите , не само срещу беззаконието в държавата , но и срещу политиците ,които ни управляват вече 20 години и те ни доведоха до това!

100

Анонимен

преди 12 години

ГРОБарите се уплашиха от народа!

99

Bulgariq

преди 12 години

bratq bulgari nasqkade iz forumite pluznaha ot GERP,koito pishat po 10000000000 komentara i sichkite sa manipulaciq,I LUJI!!!!!!!!

98

sudiq

преди 12 години

do istinata 98 bate mai iti nesi plasta6 nestta kato *** i zatopva reve6 4e se iska po silna durjavna namesa

97

ТТ

преди 12 години

до 80 и 83Тия двамата са класическите писачи по форумите - много силни зад компа но не стъпвали веднъж на протест. Айде обяснете ми какво следва от мирния протест? Едни хора вървят по едни улици викат си там нещо ... всичко е регламентирано и се прибират по къщите. И на другия ден - а? протест ли? къв протест бе !?!? Гледайте гърците и тогава коментирайте че някойси обърнал 2 кофи.

96

Да 104

преди 12 години

Той тоя 98 го пускат от време на време домашна отпуска от заведението - не му забелязвай....

95

Анонимен

преди 12 години

ВАРНА, вчера поне 50 човека от Варна казаха, че едва ли не са видели как *** са убили едно момче - какво стана ???Баси и празнодумците сте.

94

Rad

преди 12 години

Някои пишат тотални простотии-само ромите били вършели престъпления. Най-гнусните престъпления не ги вършат ромите-наглите да не са роми. Смешници

93

Пловдив

преди 12 години

Хора този народен гняв трябва да се насочи,срещу политиците,който ни управляват 22 години.Виновни са бсп,сдс,одс,рзс,дпс,ндсв,атака,герб.Всички те им дадоха тази свобода.София да се размърда.Виноевен е бг СЪД,МВР,парламента .Всички политици са за затвора.

92

kolio

преди 12 години

Всички протестиращи са някакви прости алкохолици и наркомани. Видях ги от близо, сред тях нормални хора нямаше. Никаква кауза не защитават а са тръгнали за купона да се напият и да се сбият. Смешна работа.

91

Edin- na 40 godini

преди 12 години

Izgledaite po Nova TV reportaj ,ozaglaven *Romite v*Stolipinovo*.Nikoi nqma da izleze jiv ot kvartala*i posle pomislete za po-natatu6ni deistviq!.6te vi kaja i drugo,te-***, naistina sa osvirepeli,i ako sega se sprem i ne im vzemem straha 6te ni dooni6tojat,tova e sigurnoto!.I nas ,i semeistvata ni!.Mislete!Az napravih svoq izbor-mahali 6te gorqt otsega natatuk!.

90

до 98

преди 12 години

Пожелавам ти от душа и сърци ,*** да те посетят. Да те оберат ,да изнасилят роднина ,да убият твой стар баща или майка. Тогава може би ще се замислиш върху написаното от теб тук!

89

Българин

преди 12 години

Преди около две години една Българска учителка бе убита от бой, изнасилена докато агонизира и обезглавена от трима ***. Двама от тях бяха пуснати след 24 часа.Два дни млади Българи се борят за свобода от мангалският терор в Отечеството ни. Мнозина от тях са арестувани - също за 24 часа.ЕТО "РАВНИТЕ КРИТЕРИИ" НА СЪД И ПРОКУРАТУРА В ТАЯ ДЪРЖАВА !!! *** и десетки, стотици дори извършени и доказани престъпления са на свобода, за да вършат нови - и някой трябва да плати за това !!!

88

Doko

преди 12 години

Полицията в такива случаи трябва да действа много по твърдо с тия *** и хулигани. Не сме длъжни да им търпим *** цяла нощ по улиците.

87

Анонимен

преди 12 години

Очаквало се да задържат с постоянна мярка убиеца? Ама какво очаквате вие бе, естествено че ще го оставите в ареста, да не сте луди да го пуснете, да не искате народа да се избие?

86

sudiq

преди 12 години

problema idva ot tova 4e mnogo godini policiq i prokuratura sa si zatvarqli o4ite prede naru6avaneto na zakona ne taina za nikoi 4e bulgarskata policiq e 90 procenta podkupna pove4eto sa stanali policai samo zaradi vlasta i parite i zakrilata kqto polu4avat ot zakona da se oblagodetalstvat v mvr vinagi e bilo taka

85

Леле

преди 12 години

Я погледнете станалото в Лондон. Колко престъпления и мародерстване се случиха. Винаги покрай протести има и престъпници ,които се набутват да намажат по нещо. Или да пребъркат джоб ,или да разбият магазин и да го оберат. Това значи ли ,че хората не бива да протестират и да отстояват правата си????

84

мат

преди 12 години

Когато вчера в този форум всички говорихме да се съберем на протест навсякъде имаше плюсове, но след вчерашното осиране от атакисти и едва сричащи от една бира малолетни гаменчета днес е пълно с минуси и отрицателни мнения.Това разедини хората и провали протестите. Това ли искахте да стане? Това ли беше целтта?Така ли ще спечелим срещу ***, срещу МВР, срещу корупцията, срещу *** политици, които от 20год ни *** всеки божи ден?Така ли са се борили за свобода Левски, Ботев и Карададжата

83

До 68

преди 12 години

Снощи четох някъде във ФБ как лелята на момчето е видяла че оранжевия бус е бил щофиран от един от внуците на Рашков.Собственик на буса е въпросния 52 годишен,който от месеци е в Турция,защото го издирват за някакво престъпление.Според слухове от селото е обещано на близките му да се платят 30 хил евро за да поеме вината.Оня се е съгласил и се е върнал,затова са го задържали на границата.Друг бус е газил полицаите.Шестимата от този бус са задържани в Катуница,но кой е шофьора .....

82

Анонимен

преди 12 години

Ало Варна ... какво стана с убитото момче в Варна ?ама и вие сте едни лапета ... чули недочули пищите до бога.