12

Хейтър

преди 12 години

***, какво са "контражабли"?За съжаление нито една медия не зае позицията на народа. Всички пишете колко са "уплашени за живота си" ***. СРАМ.

11

MKS

преди 12 години

Радвай се докато можеш Акбар!След като *** *** не се чувстваш българин какво по дяволите правиш в моята страна!И недей ми казва,че един мръсен *** наркобарон е революционер!

10

хх

преди 12 години

Браво на пловдивската окръжна прокуратура!!!:D Цар Киро е цар от 80-те години ... как се е окопал, колко народ е изтровил с менте алкохол, колко народ е изтрепал и колко политици е напазарувал???????? Сега тръгнахте да го разследвате. ЕВАЛА!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Три жабли подава Рашков през 2010 г...досъдебно производство по жаблаБрех тези жабли брех

8

alo

преди 12 години

Цветанов да даде името на полицая дал бележката дето намериха върху Мерцедеса

7

!

преди 12 години

Смръдливеца Киро днес се е крил в хотел "Самоков" в Боровец! Събрали са се около 30 човека от Самоков и са поискали полицията да го разкара оттам! Евала на самоковци! Имало е малко екшън и орката Киро е изведен (забележете!) в бял мерцедес! Какво излиза: НАРОДА ИЗДИРВА КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, А ВЛАСТТА ГО КРИЕ! И му подсигурява разкош! Само двете момчета няма да видят вече скъпи хотели и мерцедеси!

6

мвр-хаххххаааааааааа

преди 12 години

Най-търсеният човек в държавата в последните дни - Кирил Рашков, се е укривал в курорта Боровец.Цар Киро е бил в хотел "Самоков", съобщи ТВ 7. Там той бил охраняван от тежко въоръжени спецчасти, за да не се стигне до ексцесии.Над 30 жители на Самоков и региона блокирали входа на хотела с искане Цар Киро да бъде изведен от там. Те отказвали да напуснат комплекса, докато ромският барон не си тръгне. Според местните, Кирил Рашков се криел в хотела от началото на кървавия конфликт в пловдивското село Катуница.Протестиращите наричали Цар Киро "престъпник" и "бандит" и попитали властите защо досега не са били разследвани далаверите и своеволията му. На място са пристигнали около 10 полицейски патрулки, които са обещали на самоковлии Цар Киро да бъде изведен от хотела и пратен на друго място.

5

Анонимен

преди 12 години

А ОТВЛЕЧЕНИЯ ЖУРНАЛИСТ ????НЕГО ЩО ГО ПРОПУСКАТ?

4

Анонимен

преди 12 години

А нима съ сетихте ? Що не си дремахте още ми са ровите сеа .... Значе спокойно мога да си върша зулуми и стига да си плащам на когото требе, прокуратурата след 10-15 години може и да се разрови да *** проверява.... Ало Шенгенайците....

3

BG

преди 12 години

Ami tq kude be6e dosega-*Prokuraturata*?!Stiga ste se opitvali da ni zamazvate o4ite!Navun bulgari,po ulicite!Referendum!!!!!!

2

Аллаху Акбар

преди 12 години

Радвам се че има такива хора като Цар КИро-да се изправят срещу дискриминацията и геноцида на славяните!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха, искам главата на измисления цар да падне ВЕДНАГА!