496

КОМУНО ПРОВОКАТОРИ

преди 12 години

ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ , ГОЦЕ ТРИПЕРО И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЧРЕЗ КОМУНИСТИ ПРОВОКАТОРИ И ДРУГИ АГЕНТИ НА ДС , СЪЗДАВАТ РЕВОЛЮЦИОННА ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА С ЦЕЛ СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ И ВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛАПИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО , БОЛШЕВИШКА РУСИЯ , ХОРА , БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ И БДЕТЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!

495

До № 518

преди 12 години

Да не си Кадиев, като наричаш опонента си ***? Кой е организатора, подбудителя? Кой е направил коктейлите "***", а? Който е имал политически интерес, а? Много плоско скроено, но ужасно опасна провокация! Коварно е исползвана моментната ситуация!

494

Анонимен

преди 12 години

АКО Е ДА СЕ УРИНЕ СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА СВИКАМЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И АЗ ЩЕ ХОДЯ ДА СЕ БУТАМ ТАМ

493

Анонимен

преди 12 години

Ей, забравихте какво говореше Гоце. И сега му играете по свирката *** и реално създавате хаоса, за който той мечтае. Не давайте на комунистите да спечелят тези избори!!!!!Не се оставяйте да ви насъскват срещу абстрактни глупости. Гласувайте с главите си! Унищожете комунистите!

492

Кадафа

преди 12 години

Много се разпасаха ушевите!!! Напред български момчета !!Бой по ***!!!

491

Анонимен

преди 12 години

Nqma takova informacionno zatymnenenie po mediite.V Plovdiv stava strashno.

490

Анонимен

преди 12 години

от 10 дена проверявали цар Киро, конфликта е от 3 закво иде реч , само Бойко май си знае но е престъпление да държи Властта а Българите да плащат с децата си............доло Бойко Борисов

489

бивш даскал

преди 12 години

Администратор, защо не ми приемете коментара. Код - перфектно изписан и проверен от още един

488

Анонимен

преди 12 години

СТИГА ТОЛКОЗ! Когато държавата е абдикирала от свойте задължения, когато държавата се е превърнала във филиал на мафията, въпроса е не дали, ако ще започнат протестите , размириците и погромите!След като Тя (държавата) не прилага закона еднакво за ВСИЧКИ, следва това, колкото и да се опитват някои касти да отложат процеса!Време е!

487

до 459

преди 12 години

МНОГО РАЗУМНО !!!! НО СРЕД ТЪЛПАТА ВИНАГИ ИМА СЛУЧАЍНИ ЕЛЕМЕНТИ, *** И ПРОВОКАТОРИ.

486

Спешно!!

преди 12 години

Важно!!! Масов бой в Пловдив на Мария Луиза! Полицията бие и масово арестува!!!

485

Анонимен

преди 12 години

498 Страх ги е! Страх ги е нашите управляващи! Току виж се сменило статуквото, тоест управляващото ДС от 89 да не казавам 45 година да не изпусне кокъла!НО , май народа се събуди и му прикипя!Да се готви следващия се самозабравил се олигарф или както те се мислят за феодали, а нас за феодални роби!СТИГА ТОЛКОЗ!

484

Анонимен

преди 12 години

Няма смисъл от протестите след като Бойко Борисов пази цар Киро беше в хотел Плиска, тоя мафиот Борисов създава напрежение между Българи и *** и накрая защитава *** които гласуват за ГЕРБ , а България е загубена , трябва да се свали този кабинет незабавно иначе е Война

483

Анонимен

преди 12 години

Абе ***, за какъв етнически конфликт говорите бе ***! Кой е палил къщите на другите *** в Катуница? Кого са убивали те? Мръсни долни *** сте вие и накрая ще си получите етническото напрежение, ще излезете, ще повикате, ще запалите това онова.... и после когато в отговор ви запалят вас ще пищите нали.... майка ви да *** *** ! Никакви българи не сте вие. Ако бяхте щяхте да пазите българите. Друго е по форумите де, там не бият. Родолюбци-***! ***..

482

един цигани ми каза

преди 12 години

едина *** ме помоли да ви кажа, че иска да се интегрира, но му липсват средства !помоли да му съберем пари за смартфон, за да може чрез интернет мрежата да е в краг със световната динамика на събитията и да не зацикля у маалата. поморие е страшен град !!!

481

Варна

преди 12 години

Сега казаха по СКАТ че във Варна голяма тълпа е тръгнала към Максуда

480

Анонимен

преди 12 години

БТВ ЩЕ МЕ НАКАРАТ ДА НАМРАЗЯ ***

479

Анонимен

преди 12 години

СЛЕД *** Е РЕД НА БОГАТАШИТЕ В ЦЯЛА БГ ПАЛАТИТЕ ИМ ДА БЪДАТ ЗАПАЛЕНИ

478

mrD

преди 12 години

Бенатова е добър репортер, но малко преигра, сякаш беше края на света.

477

Анонимен

преди 12 години

само ТВ7, докато по БТВ дават виенски балове, по ТВ7 дават протестите, и после по първата даже и не споменаха за тях