48

ИзвънБГ

преди 12 години

Мир на праха му!

47

до гурбетчия

преди 12 години

Може би си прав,че е опасно в тълпата, но и като си стоим и кротуваме се стига до ситуация като сегашната. Провокатори в тълпата винаги ще има. Дано не се подведат по тях хората.Протестите трябва да са не срещу ***, а срещу тези (политиците от 22г. насам), които позволиха да се стигне до сегашното положение. Сигурно и ти не си станал гурбетчия от хубав живот. Да сме живи и здрави независимо от различните си религии, но да сме обединени в борбата си за по-добър живот!

46

до 21

преди 12 години

Гурбетчия-***, що ми се струва, че не си случаен гост, макар да се опитваш са пишеш небрежно-народно. Прегазеното момче да не би да е било на митинг, а? Ако беше твое дете така ли щеше да мислиш? А ако си от някое тероризирано село, ще стоиш ли мирно да те грабят, бият, тероризират, изнасилват и убиват? Безчувствен мухъл си ти или провокатор. За такива плазмодии като теб на чужд гръб и сто тояги са малко. Дано ти се случи да усетиш какво е да си отчаян. И да няма кой да ти помгне!

45

Анонимен

преди 12 години

Тия 2 невинни жертви са само малка част от жертвите и щетите, които нанесе управлението на ГЕРБ и Атака на българския народ!

44

Анонимен

преди 12 години

Не станаха ли много Царете в България, искам да кажа ***?

43

Петко

преди 12 години

Бог да прости Ангел и Павел и моите съболезнования на родители , приятели и близки ! Каквото и да кажем те вече са на два метра под земята заради безхаберните и подкупни политици които се кефеха в Бургас , а народната милиция спа в Пловдив за да предотврати всичко това . Сега народната милиция пази убийците на тези две момчета от народната любов . Едно видео което не подлежи на коментар -виш полицай с тениска Гангстер пази убийците

42

Жорето Първанов!

преди 12 години

Аз нямам проблем ,той си е ваш!

41

Анонимен

преди 12 години

17-годишния Павел Толев беше от протестиращите.Но днес вече, протестиращите, властите ги наричат хулигани.Мир на праха на това дете.

40

доказано!

преди 12 години

Нашата полиция можела и да пази /цар Киро/.....с/у дарение!

39

Анонимен

преди 12 години

Положението в нашата мила България е нетърпимо никога досега народа ни не е бил толкова беден и мизерен , а политиците който ние им плащаме заплатите се държат отвратително и надмено.Трябва народа ни да се събуди от сън да излезе и ясно да си отстоява интереси друг начин няма защото чашата прелива.

38

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха му.

37

Анонимен

преди 12 години

Бунта не е етнически. Бунтът е срещу управляващите. Разберете го господа, не се извъртайте.

36

poohy

преди 12 години

Споко, /8, СНН и Ройтерс не са от Ла Манша насам медии. Те не са на подчинение на ЕС, където международните *** организации командорят, макар че и там почват да проглеждат - браво на Н. Саркози!

35

майка от ПЛОВДИВ

преди 12 години

МИЛО ДЕТЕ, ПОчИВАЙ В МИР! СЪЛЗИТЕ МИ НЕ СПИРАТ ЗА ВАС! ДОВЕчЕРА НА ПРОТЕСТ НА пл.СЪЕДИНЕНИЕ. ПЛОВДИВЧАНИ, ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА СИ!

34

дУ 13

преди 12 години

АЛООО, до саморазправа се стига ,когато институциите не работят ,а в БГ това става вече 22год.!Проблемът е ,че за 22г.,---институциите се научиха на страшна корупция,много кинти /викат им пари/,и сега не могат да се научат на ...НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ !След което ,разбойникът ще си плаща ,отново на ТЯХ,а потърпевшият нищо не плаща /щото е невинен /,тогава институциите,кого ще защитят...?

33

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха им на двете момчета. Дано невинните им душици намерят покой в един друг , по добър свят. Свят без Кировци ,Рапони ,Цвъкита ,Гоцета и т.н. *** долни ***.Аре ся да ги видим тия жалки циркаджии с балончета в ръцепо изборните им екскурзии с какви очи ще гледат БЪЛГАРИТЕ в очите.

32

anonimko

преди 12 години

колкото и да е неприятно на някои, решението на проблема е елементарно. *** е страхливо племе. требва на центъра на всеки град да виси по един обесен мангустарян докато изгние. гарантирам че няма да има повече *** престъпност. само че няма мъже.

31

Анонимен

преди 12 години

Бог да го прости младежа.Истински приятел е

30

jiko

преди 12 години

Balgarskite zakoni paziat prestapnicite stoto sa praveni ot prestapnici. Garvan -garvanu oko ne vadi!

29

mestessa

преди 12 години

Сбогом,дете!