485

ЛЕЛЯ ПЕЕНА

преди 12 години

ЗАЩО НЕ МУ Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА ПОРЪЧКА НА УБИЙСТВО.СЕГА СЕ СЕТИХА ЗА ДОХОДИТЕ.СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА.КОГО ЗАБЛУЖДАВАТ? СЕГА ЩЕ ПОВДИГНАТ ЕДНО БЕЗМИСЛЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА УКРИТИ ДОХОДИ, ЗАДА СЕ КАЖЕ ЧЕ НЕЩО ПРАВЯТ , А УБИЙСТВОТО ОСТАВА САМО ЗА ЗАЛОВЕНИЯ.АБЕ ТИЯ ХОРА ЗА ГОЛЕМИ ПРОСТАЦИ НИ МИСЛЯТ.НЕКА НЕ ЗАБРАВЯТ , ЧЕ ВОТА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАТЕЛЕН. ТАКА ГЛАСУВА БЪЛГАРИНА.

484

VAZMYTEN

преди 12 години

20 godini PRAVOCADNOTO MINICTERCTVO KADE BE,TA DOPYCNA DA IMA TAKIVA BOGAYI ZIGANI KAYO ZAR KIRO I FAMILIQ,KOITO DA TORMOZQT I YBIVAT.PROKYRATYRATA 4AK CAGA,cled YBIICTVOTO LI CE CETI DA PRAVI PROKYRORCKA PROVERKA NA ZAR KIRO?????????VAZMOTENA CAM OT LIPCATA NA PRAVOCADIE V BG ZA ***.

483

Анонимен

преди 12 години

Днес е неделя и доколкото зная нито една институция не работи ! Не вярвам да се разбързат толкова и да заработят по спешност. Те тия институции токлова години са спали, та сега ли в неделя точно ще го разследват?

482

ТЯ

преди 12 години

Бойко Борисов да погледне назад в недалечното минало и да си припомни как би постъпил тогавашния премиер Тодор Живков с такива като "цар" Киро .... за 24 часа нямаше да има нито Киро ,нито кирчовци.Цялото му гнусно племе щеше да бъде пред портите на Свети Петър ама 100% и там *** не харесват...

481

НЕДОВОЛЕН

преди 12 години

Какво очаквате, че този шофьор ще си призна е че му е наридено от Киро ли, о не дори ще каже че не го познава. Но сметката му сигорно ще нарастне. А този Киро, защо до сега не са го вкарали в затвора за неплатени данаци и с какви пари разполага че си позволява да живее в лукс и като цар. Работата е там че нямаме нито съд който да го осъди, защото именно като този Рашков са златните кокошки на нашата полиция и съдебна система.

480

georgi

преди 12 години

Прокуратурата се сезира тогава когато има публичност, вижте и ние вършим нещо...

479

ало 510

преди 12 години

Даваи с едно име бе *** цял ден не спря да пишеш от други имена сигурно ти е як хонорара

478

Studio X

преди 12 години

Защо само на лицето рашков доходите,защо?На всички знайни и незнайни рашковци трябва да се проверят.Да.Нека да докажат доходите си собствениците на "къщички" в град Игнатиево,Варна,с.Слънчево и др.,бедна ви е фантазията за какво иде реч.А кой ще ги проверява,същите които са на "хранилка"при тях.И какъв ще е резултата?Дали изобщо ще има резултат,или поредното замазване на проблемите.Аз не вярвам,думичката "интеграция" трябва да се замени с"ликвидация"защото вари го печи го *** си остава цига

477

ПРОКТЪР

преди 12 години

НЕ ДУМАЙ! СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА.А КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА БОГАТСТВОТО НА НАЙ-ВИСОЧАЙШАТА МУТРА В ДЪРЖАВАТА БОЙКО БОРИСОВ?

476

Бобо

преди 12 години

Защо прокуратурата проверява сега. Значи ако не бе тоя случай нямаше да бъде проверен .

475

Анонимен

преди 12 години

Убиецът с буса е досущ модел на убиеца от Скандинавия. Там обаче обявиха национален траур с всички почести от страна на властта към загиналите и технитге близки. В Катуница един престъпник с компания засилвас непозволена скорост бус с цел убийство, по всяка вероятност поръчково. Каквото и да се доказва занапред, как да се докаже, че на тгова убийство се гледа с внеобходимата сериозност и онтговорност? Чопленето из доходите на цар киро може да се точи с години, както е традицията в Чалгария.

474

ВВ

преди 12 години

ГОЦЕ БЕшЕ 10 ГОДИНИ ПРЕЗИДЕНТ.БСП 8 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАХА И КИРИЛ РАшКОВ НИКОГА НЕ Е РАЗСЛЕДВАН. КАКВО ДА МИСЛИМЕ. НЕ,чЕ И ДРУГИТЕ УПРАВНИЦИ НАПРИМЕР ГРАДСКИЯ НА РАшКОВ ПЕТЪР СТОЯНОВ НЯМА ВИНА.ТОВА СИ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НА НАЙ-ВИСшЕ НИВО.А ОНИЯ ДАЛАВЕРАДЖИИ ОТ ПАРЛАМЕНТА? ВСИчКИ СА ДОЛНИ БЕЗСРАМНИЦИ!

473

4oko

преди 12 години

Сетила се Мара да се побара! Българска народна поговорка.А всичките хотели и палати на моерто ,кога ще ги поровите мама ви ***????

472

besnia

преди 12 години

Кирил Рашков 088/8067788 С. КАТУНИЦА ул.Марица 9КИРИЛ РАШКОВ 03117/2150 С. КАТУНИЦА УЛ. ЯГОДА 8 КИРИЛ РАШКОВ 02/9318830 ГР. СОФИЯ УЛ. ПАНАГЮРИЩЕ 26

471

qwer

преди 12 години

Велчев мамка ти и хайванин да е.а, а да се наричат бългрите "***" в правовите държави ли става бе *** червен,когато в едно населено место хората не искат да съжителстват с животни,това е не ли демократично да хванеш животните и да ги въдвориш където им е местото бе ***,но те е страх защото тези животни си ги обучил да ти пазят животът с мангизите си и защото ще ти предадат на Б-я далаверите ви с ***,като се почне от теб барабар с *** и съдиите сте за смъртни присъди,мерзавци.

470

Анонимен

преди 12 години

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията - Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби,

469

Ошъшавен

преди 12 години

Ама съвсем се овоня работата !!! Или не знаете какво пишете !!!Оня, убиеца вчера беше хванат във "Столипиново" , а и буса бил тамДнеска вече е хванат НА ВЛИЗАНЕ от Турция ... кво избягал в Турция да си осигури алиби и веднага се е върнал че да го хванат ли ? Тия криминални книжки дето ги четат сценаристите са голем боклукНамерете си по-убави

468

ВВ

преди 12 години

СЕГА СЕ РАДВАМ,чЕ БЕНАТОВА Я НАБИ СОТИР *** ВЪВ ВИДИН! МНОГО БЕшЕ РАЗСТРОЕНА ОТ ПАЛЕЖА НА *** ПАЛАТИ. ТОВА СА НАшИТЕ ПАРИчКИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ БЪЛГАРИ.ТА КИРО ДОРИ ВОДАТА НЕ СИ Е ПЛАщАЛ.

467

миро

преди 12 години

тоя небръснат *** сега ли се сети да го проверява

466

Мамантос

преди 12 години

Любимият ви премиер, т. нар. "генерал", трябваше да бъде на погребението на момчето. Поне от куртоазия.