821

сд

преди 12 години

Ееее *** един ден няма да има кои да ви пази бога ми това ще стане мисия на живота ми да изтребя колкото може повече ***

820

Мамантос

преди 12 години

Властта поготвя еничарите-заптийета за жестока разправа с народното недоволство. Нека не им се боим!!

819

Анонимен

преди 12 години

За случващото се в Катуница,а и не само там вина носи политическата класа в България,която покрай избори флиртува с *** и затова си затваря очите за безобразията им.Крайно време е да се сложи край на привилегиите на това племе,което се навъди като мишки и вече заплашва бъдещето на България.Не може българите да издържаме това мързеливо и крадливо племе,а те да ни крадат и убиват.Ако трябва и за Атака ще гласуваме но това безобразие трябва да спре.А за убийството на момчето трябва адекватно отмъщение.Кръв се измива само с кръв.Тоя самопровъзгласил се за цар смръдлив *** киро рашков трябва да се изсели от Катуница заедно с цялата му противна фамилия.БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!

818

метаморфозис

преди 12 години

Оставка на шефовете на МВР некадърни да се справят с масови безредици,справедлив съд да има а не да се влачи следствието за убийците на момчето и точи делото с години.Това ако е в Гърция този "цар" е мъртъв онез са луди ще са го изгорили отдавна.Ние сме е....ти търпеливите и този бунте е слаб нищо не е.Да убият младо момче *** ***.

817

българин

преди 12 години

българе дека сте бре от софия пред гара подуене ако искате да се сбираме превозни средства да се оставят поне на две преки от гарата маскирани най-малко с очила и шапки раница с храна за ден и вода 2литра и спортни дрехи и обувки-нкакви имена и псевдоними САМО НОМЕРА /цифри/

816

бтв манипулатори

преди 12 години

Журналистката от БТВ Миролюба Бенатова много плаче за цар Киро - май доста са и платили да реве за него на тази *** долна ***. Горката ама то мебелите на къщата му не ставали за нищо. Представяте ли си ? И полицията не я пази тази хубава къщица. А какво ще кажеш за живота на Ангел мърло *** ? И да вземете да спрете с тези *** манипулации от БТВ а ? Миролюба - горещо ти пожелавам да ти се случи същото като на роднините на Ангел да дойдеш и ти на техния хал.

815

българин

преди 12 години

стига сме коментирали а да се организираме и да отиваме давайте предложения имайте предвид че милицията следи никакви имена и телефони лични данни а давайте номера аз номер 13

814

Анонимен

преди 12 години

*** ли???Ако не се вземат мерки,както нараства мангалското население,ще се върнем с 500 години назад

813

Мамантос

преди 12 години

Да ***:***, ***, ченгета ли стоят да тебе?!

812

циганин.

преди 12 години

Несме съгласни с действията на ромите на Катуница - но и не слагайте всички под общ знаменател . Защото ще стане страшно . Не се силите толкова защото ще ви загори под краката . А този който е направил белята да си отговаря .

811

tt

преди 12 години

абе господа българи.не разбрахте ли 4е ***,така наре4ени роми от европа са гадна и изродила се днк от света ,която за нищо не става и е паразитна раса ,не подлежаща на каквото и да било превазпитание.това *** племе трябва да из4езне от земята.

810

Анонимен

преди 12 години

незабавна оставка на няколко министъра- вътрешен (шенген,катуница и още цели две години гафове!!!), външен (ултиматуми към ес и пълен провал на външната полтитика!), правосъден (шенген, СОС), на строителството (съмнения за подкупи!), на екологията (шистов газ!) ,на ик. и туризма (алма тур-българия еър)...да продължавам ли? оставка на бойко, следствие, избори три в едно! моля хората протестиращи в катуница да се съсредоточат пред министерския съвет, подкрепете ги всички!

809

котис

преди 12 години

Не трябва да ги изселят а таборът да отива към небето . Това не е кулминацията сега са много смели но като дойде момента ние да колим ще видят че с българите шега не бива .

808

Татул

преди 12 години

Цецко апартамента праща хората си да пазят електората. Burn motherfucker burn!

807

Анонимен

преди 12 години

Това не са роми, а гнусни ***, ***!

806

rumen221

преди 12 години

Приятели,В България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След многократни обиди *** и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи. В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )

805

666

преди 12 години

сапунче - веднага!

804

tralala

преди 12 години

Как може такова безобразие... Всички българи плащаме на ромската *** - детски и помощи - от парите за нашите майки и бащи, за нашите деца... от джобовете на данъкоплатците... Да си направят държава, но като няма да има от кой да крадат и да паразитират... да ги видим колко струват... *** смешна... да убиват български деца... и полицаи да ги пазят... СРАМОТА!

803

Иван

преди 12 години

Политици от всички цветове и най-вече от ГЕРБ.Ако не реагирате адекватно този път ще стане революция и заедно с *** ще ви пометем и вас.

802

Мамантос

преди 12 години

Българи, обичате ли ПОЛИЦИЯ?!!