43

До 32

преди 12 години

Ааа, може, може. Зависи от куража на родните ни политици. От тук минават основните пътни коридори и такъв ще им го набием, че ще се чудят как да го пръднат. И нищо няма да могат да кажат. Поводите ще са изключително извън темата Шенген. И ако искат да ни заобикалят, евтино ще им излезе. И какво ще ни направят, ще ни обявят война ли. Ембарго ли някакво ще ни сложат и как ще стане тая работа. БГ и Румъния ако са заедно с географската си позиция и повече от 30 милиона население такъв шамар ще им зaбият на ония меки китки, че ще им се припикае.

42

Анонимен

преди 12 години

е ,как боко ще приднае за *** като те го избират, как!? нали им плати на миналите избори, нали ще им плати и на тия!

41

do 35

преди 12 години

Не във Франция сам,но румънските *** са много повече тук от българските.Мисля че в Румъния има най много *** в Европа.Той и Франция имат над 900 000.Българските *** може би нямат толкова връзки и познати на запад.Миналата година ни върнаха само 103 *** от Франция доката на румънците им върнаха над 10 000.Има голяма разлика нали.

40

ДЖИДЖИ БЕКАЛИ

преди 12 години

БЪЛГАРИТЕ СА РУМАНЦИ--ДАКИ..АМА НЕ ГОВОРЯТ ЛАТИНСКИ ДИАЛЕКТ..ГОВОРЯТ СЛАВЯНКИ ЕЗИК.. А ВСИЧКИТЕ *** НА БАЛКАНИТЕ ИДВАТ ОТАЗИА МИНОР=АНАТОЛИА=ТУРКЕСТАН...ТАКА ЧЕ ТУРЦИЯ Е СТРАНА ПО ПРОБЛЕМА И НАШИТЕ АДВОКАТИ СА ЗАДЕИСТВАНИ ДЕ ЮРЕ ЗА ДЕПОРТАЦИЯ В МАЛА АЗИЯ....БУЛГАРИ, ПОМОГНЕТЕ НА РУМАНИА!!!

39

Анонимен

преди 12 години

мноо *** народ сме бе! мамалигара ни показа как се праат нещата, с достойнство, ама ние тука пак се пюеме, 20 години едно и също, с тая разлика, че при боко плюенето стана национален спорт

38

Анонимен

преди 12 години

Според мен Бъсеску няма вина, че в Румъния и България живеят толкоз много крадливи циганеску

37

За Витков!

преди 12 години

Мога да кажа само ,че румънците се представят в пъти по-добре външнополитически. Явно екзекуцията на Чеушеско е дала резултат.

36

Тиквоча

преди 12 години

Който е имал вземане, дваване с Румънци. Със инстински Румънци, никога няма да каже нищо лошо.

35

до КОКО 25

преди 12 години

Приятелю, ти да не би да живееш в Рейкиявик , защото тук в България е пълно с гадни *** на всяка крачка , точно като в Румъния !?!?

34

ръца пръца

преди 12 години

- Еееееех, Бъсеску, Бъсеску, заради теб ни наебаха в гъзеску

33

AYYYYY

преди 12 години

Няма как боко да си признае че политиците ни са корумпирани,това означава да си дадат всичките партии оставката включително и президента.Румънците има много повече *** от нас и наистина тях заради *** не ги взеха.Българската мафия е по опасна от ***

32

.

преди 12 години

До 24 : прав си,то затова реваха фирмите,които чакаха камионите си да минат митницата,аз исках да кажа само,че е смешно България или Румъния да си мислят,че могат да се е*ават с големите играчи....Смешно е просто,нас ни имат за маймуни,за европейците сме си чисти африканци.Ако се е*аваме така с тях,можем само да загубим.Трябва да си имаме позиция и собствено мнение и да ги защитаваме,но държави като нашите,не могат да си позволят игра на "спри холандските камиончета" просто ей така...

31

Анонимен

преди 12 години

Тоя е по голям лисугер и от Първанов. Поел отговорност за неща за който нито отговаря нито има правомощия да се меси. И отговорност се поема с оставка а такава не пише да е подадена. Голям хитрец. Макар и така, поне се намерил един Румънски политик да поеме отговорност. А нашите единствено са готови да поемат вината и то с по мазни мезета.

30

Клечо

преди 12 години

Холавдия и Финландия да духат супата, а Боко и Цуци да я духат два пъти повече!

29

възмутен

преди 12 години

Ало Хелзинският комитет ,защо не интегрирахте *** бе *** с *** ? Що пара излапахте и изсрахте , що помия ляхте по всички и всичко , а къде са ви резултатите бе *** ? Нали за всеки нашляпан *** дело водихте в Страсбург бе *** червена ? Ето ги резултатите Бусеску ги обяви - заради *** подпомагани от Хелзинския комитет и присъдружните му секти няма Шенген !

28

до 18

преди 12 години

От комар лой, от *** кисело мляко и от комунист - извинениеФилип Боков - "Вина поемаме само с мезета..."

27

българче

преди 12 години

браво на ръмунеца поне има достойнство,а не като нашия бойко да бяга от отговорност и до обвинява кого ли не.Брава така се прави

26

Царо Саксофонски

преди 12 години

нема ни приемат в Шенген с тоя *** мат'риал, завистлив, мързелив, киснещ по форуми и плюещ наред когото свари, нема ни приемат мноо ясносменете си чипа първо и на *** сменете чипа, тогава може ни приемат....ама не му е дошло времето още...Вервайте ми!

25

KOKO

преди 12 години

Румънците ги отразяха заради *** а България заради мафията.Кой министър или президента ни ще поеме за това отговорност

24

Анонимен

преди 12 години

До 14 Ти им дръж цветята 10 дни на границата ,а после нека ги внасят