16

До 15

преди 12 години

Стига с глупостите които други държави ни измислят за история подпомагани от , изменници историци !!

15

до 5

преди 12 години

Били са те на земята" в тъпата ти тиква......продължавай да вярваш на глупави книги(и не само книги),които то промиват мозъка и те карат да следваш определен модел на мислене,поведение и начин на живот!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Българите са арийски народ, но не влагайте в понятието "арийски" руса коса и сини очи - това са глупостите на Хитлер! По-скоро са една кръв с персите и респективно - техните потомци, доколкото са се запазили в пределите на днешен Иран. Нищо общо с тюрки и монголи!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Нито кабардинците, нито българите са тюрки. Кавказците са европейци, както и ние. А пещерата не е горна, а планинска.

12

до 8

преди 12 години

***, колко ДНК анализа трябва да ти поднесат, та плоската ти глава, съответно къси крака и несъразмерно тяло, да проумеят, че българите нямат нищо общо с диваците наречени `тюрки` ?! Че даже арабите се гнусят от мисълта, че биха имали нещо общо с извратения ви вид.

11

Анонимен

преди 12 години

Турчино, българите не са тюрки както и ти най-вероятно не си турчин. Тъмна ли ти е кожата, главата ти кръгла ли е? Не се заяждам, искам само да кажа че повечето тука сме в една или друга степен местно население. Ако ти харесва превъзходството на някаква агресивна сила, това няма да промени гените ти.

10

Анонимен

преди 12 години

кабардино-България!

9

Schutzstaffel

преди 12 години

Кавказзите са Българи.

8

Анонимен

преди 12 години

"По секретен проект на Хитлер тя се е занимавала с търсеното на Свещения граал, за който се твърди, че е оставен в една от горните пещери на Кавказ"."И защо точно в горните пещери, а не в долните или в средно долните? И защо превеждате с Гугъл? Иначе "горная" означава "планинска". Уф, чалга журналистика.

7

опаа

преди 12 години

клъстер... хахаха

6

Анонимен

преди 12 години

Да , бе той граала ще е там , и те ще го раздухат в медите :)) найш кога... Стане ли нещо публично достояние най - вероятно е лъжа..

5

Червената помия

преди 12 години

Има една книга-"Били ли са ТЕ на земята".Издадена е преди повече от 25 години, препоръчвам Ви я.

4

дрън дрън

преди 12 години

И тези изтрещяха и започнаха да се надлъгват за туристи.Пак добре,че не са открили НЛО.напомня ми един виц:Едни чобани видяли НЛО.Веднага пратили журналистка да провери случая.Тя започнала да разпитва и накрая ги питала как издържат толкова време без секс в планината.Единия се подсмихнал и казал ,чеказват,че са видели НЛО и им пращат някоя като нея.

3

НАРОДНА РЕПУБЛИКА БГ

преди 12 години

За чужди и наши тираниРодино в теб няма простор,ний помниме лютите рани,ФАШИСТКИЯТ КЪРВАВ ТЕРОР!

2

Анонимен

преди 12 години

Кабардино-балкарците са наши братовчеди. Били са част от кубратовата Велика България. А що се отнася да свастиките, те са арийски символ. Дори има няколко такива на предметите от погребението на Кубрат. Пазят се в Ермитажа в Санкт Петербург.

1

Анонимен

преди 12 години

Чапай и Петка се скрили в един кладенец като дошли есесовците и не ги намерили. Един казал че може би са в гората, а друг "А може бе са в кладенеца!". Погледнали те в кладенеца и оттам се чуло ехо - "а може би са в гората, горатаа..."