15

Салахадин

преди 12 години

Дам 10% от стойността трябва да плати държавата по закон.Че, кой бяга от 300 000 лв?Просто трябва да се знае точната стойност.Чудно ми е обаче,как ще му платят?Някой тука да пише като е предавал и са му дали пари?

14

джеки

преди 12 години

евала на човека!!!!!!

13

аз

преди 12 години

Преди няколко дни имаше статия за Росен Тодоров-безработен, обикалящ с металотърсач за старо желязо. След като предал съкровището изчезнал. Не се знае дали заради шума и голямото внимание към него или иманярската мафия му е видяла сметката. Така пишеше в статията. Дано да си е жив и здрав човека.

12

за 12

преди 12 години

Остави ни да вярваме, че има и честни българи бе. Без тая вяра съвсем ще заприличаме на евреите.

11

Анонимен

преди 12 години

явно не сте чели статията във вестника и затова сте леко заблудени :))) Росенчо намерил златото с незаконно притежаван металотърсач, след което така хубаво се похвалил в селото, че новината за съкровището стигнала до полицията, която започнала да поразпитва и той набързо занесъл накитите, преди да дойдат да го окошарят за иманярство...но все пак ще го обвинят в притежание на металотърсач...така че няма нужда да пишете повече за честността на бедния българин :))))

10

Бургас

преди 12 години

Нищо не давам на тази държава..

9

Кратун

преди 12 години

Мисля, че по закон откривателят получава 10% от стойността на откритото. Ако наистина е така и аз бих го предал срещу едни 150 000 напълно законни евра....

8

муню

преди 12 години

Роска,Роска...не го заслужаваме бе !

7

Анонимен

преди 12 години

ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ НА ГО НАГРАДИ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!ДАЛ Е НА ДЪРЖАВАТА 1.5 МИЛИОНА ЕВРА ЧОВЕКА. КОЙ ДРУГ Е НАПРАВИЛ ТОВА ЗА ДЪРЖАВАТА? НИКОЙ!ТАКА И ТАКА ДАВА ОРДЕНИ НА МНОГО ХОРА, ДА ДАДЕ И НА ЕДИН ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН.

6

ДС иманяри

преди 12 години

А какво ли знае Черепа по този въпрос, някак си не ми идва да се зарадвам много.

5

от 1

преди 12 години

може да си има пари човека... макар че щом е дарил съкровището явно е честен, а честните хора обикновено нямат пари уви

4

ева

преди 12 години

Винаги съм се възхищавала на такива хора ! Свалям му шапка на този мъж - Росен Тодоров ! За съжаление в Българската държава не плаща за такива находки, но в крайна сметка това някак си няма голямо значение......Важно е съкровището да остане за поколенията....

3

s

преди 12 години

някой лев да му бяха дали на човека....така ще има и други ......*** общинари и кмет

2

Анонимен

преди 12 години

Тоя Росен е честен човек за разлика от ОНЯ Росен.

1

Анонимен

преди 12 години

Браво на Росен!