29

Анонимен

преди 12 години

Ниско било заплащането - ами така е при демокрацията и пазарната икономика в България. Нали за ниско заплащане едни подрипваха и ревяха като магарета по площадите!

28

до дядовото

преди 12 години

Ами какво да направят тези дървари бе?! Те са или закостенели мозъци или са ***. От време на време се появява някой интелигентен човек там. Ама нищо не свършва. Незнам *** ли са, какви са. Ама има бюджет от 5 млрд. Няма пари за болниците, няма и за полицията. А бат Бойко Велики строи и строи магистрали и др. А основни структури не поддържа. Здравеопазването и властта в една страна са много важни за народа. Ама как да го разбере този човек. Той си кара джипа и си пие водка.

27

до 23

преди 12 години

Сутрин вместо да си помпаш плюсовете, гледай да помпаш мускули. Така ще е по-малък шанса да ти се наложи да посещаваш лекарите, които са така задоволени от Боковото управление!

26

до 23

преди 12 години

Абе дайте Станишев да върнем. Човека е политик. И се грижеха за здравеопазването повече. Ако отидете сега в болницата, ще ви скъсат. Ще искат да ви записват да лежите там, защото вземат субсидии. Голяма криза стана, направо си е**** *******. Не ми обяснявай за ГЕРБ. Всичко вече стана платено, корупцията е навсякаде, преди поне не беше чак така. В Щатите е имало подобна криза преди 20-30 години. Скоро и нас ще ни застигне. Само дето при нас е много по-различно.

25

дядовото

преди 12 години

само за неграмотните-в нормалния свят леч.заведения не са на МЗ,а на бюджет към кметството,т.е.става въпрос за пари-в бг властта НЕ ПРАВИ НИЩО/22години/ за децентрализацията на паричния поток за леч.заведения,в това число и Спешна помощ!?

24

Анонимен

преди 12 години

С 250 евро така е хората изоставят дом и семейство да емигрират засрамете се вече и оправете тая калпава държава.

23

Georgi

преди 12 години

OOO малоумнии социалисте.....като ви чета коментарите разбирам че вие бсп-та сте с мнооого къса памет. Да всичко вървеше по мед и масло докато дойде Бойко. Преди това ама хич не напускаха доктори , сестри и т.н. тук просперирахме, цъфтяхме с розата на БСП... Спомням си колко хубаво цъфнахме при Жан , но вие не помните, това избирателното свойство на паметта.

22

Анонимен

преди 12 години

Ами оставете заплатите така, още 2-3 години. Постройте 3-4 магистрали. Купете оръжия. Извозвайте *** до Силистра с ТИРове. Така правете драги управляващи.И като трябва да ви приемат в бърза помощ и като не дойде никой, ЕЙ ТОГАВА СЕ РАДВАЙТЕ НА МАГИСТРАЛИТЕ ГЕРБ активисти. Вървете тогава до морето по новата магистрала, ***!!!

21

Анонимен

преди 12 години

"При такова мизерно заплащане и унизително отношение към българските медици, в най-скоро време ще останем без никакви лекари!"Това важи в пълна сила за всеки специалист, а и всъщност обикновеният българин е в това положение.

20

Анонимен

преди 12 години

Да Ви лекува Ани Салич с влажния си поглед или някой друг разбирач.

19

Анонимен

преди 12 години

Ще ви лекуват Миролюба Бенатова и Цецо Гинеколога

18

Анонимен

преди 12 години

Лекари има заплащане няма но сега ще почнат спорове как една мед сестра в Англия взема толкова в Абсурдистан толкова, защото са мързеливи а като са на острова същите хора нито са мързеливи нито нищо ама така е *** народ винаги ще сме най бедни в ЕС.

17

bambi

преди 12 години

Уважаеми (12), не самом ти и много други като теб стоят при лични лекари- педиатри. Това са лекари само за деца и не са адекватни с направления и лекарства за възрасни, да не говорим пък какви големи суми получават от касата за децата, а де факто те работа нямат.Избери си лекар със спец. Обща медицина и се радвай на добро обслужване,съвременни лекарства и направления. Успех!

16

Анонимен

преди 12 години

Няма достатъчно лекари? Браво на министър Цветанов ;)

15

Митко

преди 12 години

Привлечете лекари от Германия, Франция или Италия. Хем ще са по-квалифицирани. Нали сме в ЕС - има свободно движение на работна сила.

14

"средна" в

преди 12 години

Мамка му,защо съм вече на 61 год.... Защо до сега не изчезнах от тази чалгария...Е,да, надявах се нещо по-добро да се случи през тези 22 год...А сега вече е късно...Кой работодател в чужбина ще ме наеме на тази възраст......Не,не съм безработен,защото имам познания в областта в която се трудя,но съжалявам за изпуснатаите възможности......А ГЕРБ са най зле от всички престъпни правителства/без изключение/управлявали след 1989 год във страдаща България !

13

Анонимен

преди 12 години

Тази зима ще е гладна, студена и явно ще мрем като *** без Бърза помощ, гласувайте пак за кучкаря на есен!

12

Анонимен

преди 12 години

Защото освен всичко друго е сбъркана системата. Личните лекари взимат повече пари, а работят по-малко. Моята е педиатър по специалност, работи от 8.30 до 13 ч. , без празнични дни, вечно няма направления и като я попиташ за някоя болест на възрастен човек, мига на парцали или чете в Интернет. Това и аз си го мога и не знам защо изобщо се осигуряваме. Искам парите ми да се трупат в здравната книжка, а не с тях дях да се лекуват ***.

11

така е

преди 12 години

Така е в цяла България и до като не вдигнат заплатите със 100% народа ще си мре за съжаление и кога министри и депутати ще разберат че един обикновен полицай карал школа 4 месеца не може да взима 800лв заплата а един доктор учил 10 години който спасява човек да взима 550лв,без да изброявам другите облаги за служби като полиция,пожарна,съд

10

Анонимен

преди 12 години

Нали има за депутатите, на кой му пука.