226

асана

преди 12 години

бога да го богослови станиша аз съм асана асана от малата,той ще дава на мене станиша 50 лева пари за ляб избори има сега а брат ми аз съм щаслив

225

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е , че БСП ще трябва да хвърлят сега милиони за да реставрират руините на Бузлуджа, ако не го направят контрата ще е у тях!Брава Бойко!Хитро!

224

САМО ГЕРБ

преди 12 години

СМЪРТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** И РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!ДОЛУ ИЗМЕКЯРИТЕ НА БКП----СДС,ДСБ, ВМРО ,ДПС, НДСВ ..И ОТБОР ***!ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ!

223

асдас

преди 12 години

Гейсерчо сега ще трябва да мисли друга тема за да се заяжда. Бат Бойко този път направо му се подигра супер тарикатски. смешни, крадливи комунисти

222

бузлужан

преди 12 години

Тоя съвсем изпращя.След 100200 години ако се срамуват от него? Те още сега се срамуват. А след 5 никой няма да си спомня за гроб а той говори за далечно бъдеще.

221

Анонимен

преди 12 години

Чакай бе не беше ли половин руснак?

220

АШИМ

преди 12 години

г-н Станишев е Велик и Достоен Българин,пример за всички БЪЛГАРИ!!!!

219

Марк

преди 12 години

Боже, боже!Слез и си прибери версиите!

218

до 263

преди 12 години

Типично по комунистически!Ще загубите изборите!С много и завинаги!Набрал си злоба, като цирей, въпроса е от къде ще се пръснеш?Вероятно от към главата, защото там ти е слабото място!Пъпчив ***!!!МухахахахахаххахааааХайде кажи сега, че ще ме пребиеш, че ще ме смачкаш и т.н.***!!

217

Един Човек

преди 12 години

Тоя серГей Станишев немога да го понасям, по безочлив и нагъл политик незнам дали е имало в бълггарската история.Не стига че е затънал до шия в кражби и машинации, а постоянно дава акъл и пак гледа да вземе каквото може.

216

Марк

преди 12 години

Време е за какво?Ами за едно текче!!!Хахахахахаххааааааааааааааааааааааахххххахахахахахахахах

215

Марк

преди 12 години

Както винаги съм найумен!Аре чао!Кутев много е занижил кпритерия , като гледам какви *** наемници дращят тука!!!Ех Кутев и на тебе не ти е лесно! Нямаш избор, кофти матрял а?

214

Turkey

преди 12 години

Наречи го българин и не казвай нищо повече!

213

до 258

преди 12 години

Даа, явно няма втора гънка!Е какво да правиш?Няма как !!!!

212

Анонимен

преди 12 години

Като гледам, за днес вече всичко е казано. Не мога нищо да добавя , освен едно: "...и тяхната мама!"на всички, които я заслужават, сини, червени, ***, пенбени...

211

Марк до 252

преди 12 години

А виж сега, ктрува ми се че си объркал мозъчните гънки!Тази , която използуваш е за ***!Пробвай с другата!Мухахахахахахахаааа

210

Марка за 249

преди 12 години

Прав е човека!Допуснахме БСП да се превърне в нещо като италианската Мафия, всички знаят че е отвратителна, но тя си съществува!Даже в алкохолизираната Русия забраниха КПСС!!!Само ние тук им цепим басма на тея!Жалко!

209

assyta

преди 12 години

Този път не мога не се призная, че БСП затвори устата на Бойко, като веднага си поиска чинията-явно го хванаха по бели *** :-)

208

симпатизант

преди 12 години

Мнооого ви се ще да ни няма, ама НЕМА да стане. При нас щафетата сепредава от поколение на поколение, Така, че и да "измрат'/ както се изразявате/ възрастните членове, те си имат заместници. А, и друго, както виждам и ГЕРБ се грижи за имиджа ни...ту музей, ту чиния...само ви заблуждават, че сме за затвора/ е не че някои не са за там, ама то ги има по всички партии/.Та драги дръскачи, ние сме партия-етнос и ще ни има въпреки ВАС.

207

Марк до 245

преди 12 години

Е ти като не си го учил , очевидно можеш да вярваш на Др. Серьожа Дмитриевич!Не е лошо да попорочетеш нещо за идеологияна на БКП преди 1989 г. , за да можеш все пак да си дадеш сметка какво е БСП, нали!А БСП е един политически труп, чиято воня трови българското политическо пространство вече 22 г.!Но с помощта на руското инфантилче Серьожката, ще сме свидели на изхвърлянето на този труп в небитието!Още малко!