1016

Анонимен

преди 12 години

НЯМА ТАКЪВ *** ...ЩО ЗА ОТНОШЕНИЕ И МУТРЕНСКИ ИЗКАЗВАНИЯ СТИЛ 80-ТЕ....

1015

leonsio

преди 12 години

Премиерът трябва да дава пример. Примерът показва, че премиерът не дава пример.

1014

Анонимен

преди 12 години

Направо ме е срам, че избрахме такъв *** за премиер. На всичкото отгоре и арогантен. В една западна страна отдавна да беше 2 метра под земят... чул ме Господ!

1013

на инат

преди 12 години

Така, така.... накрая на инат ще ги избесиме всичките дето се мотаят из народното събрание....

1012

Анонимен

преди 12 години

Витков президент!

1011

Анонимен

преди 12 години

Из почти цяла Европа са открити находища на шистов газ. Това означава, че цената му ще бъде ниска, така че нека да купуваме отвън, а да не скапваме нашата природа! А с изказването си, тиквата окончателно ме нави да гласувам за Светльо Витлов от Хиподил, защото ако не гласувам, ще ме броят за гласувал за герб, което е недопустимо!!!!

1010

Анонимен

преди 12 години

Боко, понеже не си чел учебници...Чсно,че историята не е твоята наука (то коя ли е!!!), само ще ти напомня, народа български е преживял много, много повече от товипте закани и заплахи. И след теб ще ни има, дано само да доживея да видя как се гърчиш...

1009

ава еййййй

преди 12 години

инфантилен ***, теб смехурковците те избраха ей тъй на инат и сега страда цяла българия, за гадове кат теб ще има съд и то какъв...

1008

Анонимен

преди 12 години

Току що гледах филма "Газланд" и то заради ББ. Преди нямах мнение, но сега съм твърдо за забраната.Такова замърсяване може да стане с водите в добруджа, че не ми се мисли за последиците за цялата държава. Би трябвало да има референдум.

1007

Като за Анонимен

преди 12 години

dokumentalni.blog.bg/politika/2011/09/18/shistoviiat-ad.821783 Грозната истина за това което може да стане.!!!

1006

leonsio

преди 12 години

"Само в Русия: Милиардер наби ексмилиардер в ефир". Затова Бойко го канят сам в студиото.

1005

танкист

преди 12 години

до леле 1034, ти си непотребна амбразура на герберугерите, всъщност според мен си импотентен *** на който НЕ МУ СТАВА, и след встъплението платена *** на най корумпираната сбирщина в БГ гроб чиито членове биха продали и децата си за по едно верту да те питам думата разсбура разбира ли означава или преди да пишеш както и да говориш първо трябва да си го извадиш от устата.

1004

Деян

преди 12 години

youtube watch?v=Ug3ywtqVAYo не съм специалист по добив на шистов или какъвто и да било друг газ, но се притеснявам ако всяка сутрин до като взимам душ първо се налага да проверявам дали някой не е запалил цигара в къщи! Или да слагам табели из къщи не пушете в банята има човек!

1003

Лелеле

преди 12 години

Тук само PR на БСП, РЗС и др. чета и чета коментарите ама много сте смешни и жалки. Мислите че никй не се разсбура хахахах.

1002

Анонимен

преди 12 години

Ако така се беше изразил във Франция,щеше да му отрежат главата на момента,както на Антоанета.Да извини публично или ще му закачим един процес във Хага,тоя къде се намира...Тоя *** на народа ли се дърви бе!Ами комунизма отдавна свърши Другари от всички партии.До изборите трябва всичките да са свалени защото България ще се превърне в диктатура.Не си ли задавате въпроса защо лидерите на останалите партии не реагират на това арогатно,немприемливо и скандално поведение на Другаря борисов

1001

до 1031

преди 12 години

Виж сега тук не иде реч за това дали трябва да се проучва и добива шистов газ, за това нещо си има специялисти, които са учили, чели и знаят може ли да е безопасно или не :) тук иде реч за арогантно поведение на министър председател на държава от ЕС, незачитащ чуждото мнение, и отричащ правото на мирен протест и изразяване на мнение :(това е жалкото защото 20 години търпяхме всякакви трудности и когато днес сме държава част от ЕС, някакъв полуграмотен *** ни говори за управление на инат

1000

I-co

преди 12 години

Интересно, под статията "БСП иска мораториум върху добива на шистов газ у нас" (3-я линк под снимката) от 10.06.2011 по-голямата част от коментиращите искат собствен добив, подкрепят ББ и плуят по Русия...дано поне сега се замислят малко....

999

ууу

преди 12 години

Питам се дали PR на Борисов чете кометарите в различни сайтове? Хайде, за Цвъцко знам, че ги чете, ама той не може да ги асимилира. Ама пък откъде да знам, може Цвъцко да води и PR-а.... :-))) Е.. ти територията сме.

998

танкист

преди 12 години

сега изгледах ,част от клиповете за шистов газ , ставаше въпрос за пенсилвания сащ, еми аз съм твърдо против, искам референдум, как един *** като боко ще решава вместо мен такъв въпрос, боко а си подписал а си за народен съд и ти никой не вкара в затвора ама бъди убеден че ти ще влезеш с всички последствия за дебелия ти *** после, е поне ще си намериш призванието ако още не си го намерил главен дудук.

997

Анонимен

преди 12 години

Аз мислех да не гласувам, но като гледам какво злоба се лее тука- ще гласува... за ГЕРБ