10

Musaria

преди 12 години

Allah znae nay dobre

9

Ники

преди 12 години

Какво ме занимавате с тези *** бе?

8

за 11

преди 12 години

И Туранага сан да се казва пак ще си е ***. *** се казват според това както им отърва. Пък и повечето *** в Пловдив се турчеят, така както има български *** /къкълите/, влашки *** /копанарите/, сръбски *** /калдърашите, албански *** /ашкалиите/ и т.н. Аджисан махала е най-старата *** махала в Пловдив, още от турско време е!

7

не само в момента

преди 12 години

аз не знам разумен турчин да трае до себе си ***, ама са малцинство сред мюсюлманите и оная изтървана *** дерибейства. при това Брюксел забранява да закачаме столипиновци, и само на френските полицаи е разрешено да ги бият

6

Справедлив

преди 12 години

Айде сега да ти пръснат халката в затвора та друг път да знаеш как да се отнасяш с хората :)

5

Машалла

преди 12 години

Мазният *** от пловдивската Аджисан махала /Хаджи Хасан махала/ ще лежи в зандана и ще се радва на нежности...

4

съюзници

преди 12 години

Ашим Асана е ***, а не е турчин. Мюфтията на Пловдив е турчин. В това е разликата! *** не подбират обекта си на терор- без значение дали е българин или турчин за тях. Но добре стана така, че от тук нататък турците в региона ще разкатаят мамицата на ***. В момента турците са наши съюзници срещу *** варваризъм!

3

каква Турция

преди 12 години

та гони и тебе с Ашим, Осман, Селим, Фаик, Смаил и стотината от Столипиново?!знайш ли къв бой ще им теглят на тия всичките "турци" в Турция

2

Анонимен

преди 12 години

По 2 години ефективно за лека телесна повреда, иначе караш пиян, убиваш човек и нищо. В този ред на мисли какво стана с Ѝоско, с прокурорското синче, с оня затрил 6 души по Великден?

1

Анонимен

преди 12 години

bravo zapo4naha da rabotiat po-barzo. taka da e i za vsi4kite ostanali razboinizi. stiga s tova toja e moi 4ovek!