55

галактика

преди 12 години

Нашата история със Шенген започва да прилича на ситуацията с либийсите бунтовници - превзема се нещо, ама НЕ съвсем..... /сравнявам нещата по резултат, не по смисъл/

54

Анонимен

преди 12 години

В шенген няма да ни приемат нито сега, нито никога. Европа ПРИКЛЮЧи с разширяването ... следва разпад на отделни държави.

53

Анонимен

преди 12 години

FUUUUUUUUUUUCK NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

52

Анонимен

преди 12 години

Най забавно и тъжно е, че вместо най-възмутени да са последователите на ГЕРБ от това, че им беше обещано и казано, че една фасада ни дели, т.е. че обективно са били излъгани, те хвърлят мило и драго само и само да защитят партията майка и бащицата...Затова сме в безкрайния преход ... пълно с мравчици, които повече обичат бащици, отколкото очакват уважение към себе си и търсят отговорност когато не получат такова. Екзотиката на Европа...извъншенгенска де.

51

Гюро Михайлов

преди 12 години

Това според тях, според Чоко и Боко- не!

50

Анонимен

преди 12 години

е бокича нали каза че трябва малко боя по кпп-тата и сме готови

49

:d:d

преди 12 години

Холандия беше онази страна с момичетата по витрините нали? :D Тцтц колко ме е жал че няма да ни приемат!

48

Анонимен

преди 12 години

Докато мутра е начело на правителството никой няма да ни пусне в Шенген. И в Европа е пълно с ***, ама пък чак мутра за премиер.

47

extremist

преди 12 години

Патриоти в българия няма !!!!!!!!!Това е ясно. Ако имаше мръсните *** отдавна да са избити заедно с децата и роднините им.Свобода и демокрация се извоюват с кръв!!!!!Не се дават даром.

46

77

преди 12 години

А пък нашите политици казват,че нямало корупция или каквато и да е пречка за да ни приемат в шенген,имало само едно кпп за боядисване и всичко било ок,да ама не както казваше бучаров европа е на друго мнение за бг и ро,и какво се получава в действителност изглежда 2013г. както твърдеше ес е най вероятно да ни приемат в шенген,честито на печелившите *** ***....

45

Анонимен

преди 12 години

да иде Цветанов и да им обясни, той се очертава като топ-оратора на държавата

44

Анонимен

преди 12 години

Каква борба с корупцията... туак борбата е ЗА корупцията :))) Жалко само, че не можаха да излъжат холандците, че всичко е в ред..

43

Сан Друсан

преди 12 години

Страната на дрогата и легалната проституция, започна да ни намира кусури.

42

Анонимен

преди 12 години

*** странният народ сме - имахме една фасада да измажеме, за да ни приемат и не го направихме...ПС - интересно ми е в колко откровенни лъжи и популистики трябва да бъде хванат сегашният вожд и сие, за да осъзнае средностатистическият българин, че ТОЙ лъже и манипулира. Социалният експеримент продължава ...

41

Разобличителя

преди 12 години

Дами и Господа!Във всеки един от предишните си анализи по отношение на Шенген казвах че за съжаление тази година няма да е.Защо ли?Ще ви го кажа за последно и го запомнете.В момента се води война на тихият фронт между Доларът и Еврото макар и политиците да твърдят че няма такова нещо.Хора като Уорън Бъфет,Сорос които де факто са поставени лица на истинските собственици на "FED", се стремят да разбият Европейската парична единица защото САЩ е пред финансов крах. (Те увеличиха тавана на външният си дълг но през 2012 ще трябва пак да го преразгледат) В контекста на това ако ние влезнем в Шенген,то те смятат че ще се превърнем в Троянският кон на тази Евро система. През нас ще се засили значително трафикът на Араби,мисюлмани,и *** към вътрешността, а от там ще започнат и големите проблеми за Старата госпожа Европа.( Как мъдро звучи само това наименование) :)А и другото важно нещо е че нашето правителство е ориентирано повече към Англо-Саксонският свят отколкото към,старата госпожа Европа :)Разобличителя

40

до 40

преди 12 години

Стоим си в България! А ти се научи да пишеш ***!

39

до 38

преди 12 години

Кво ми се ядосваш? Да не би и ти да си от онея черните? Страхуват се заради наще *** не заради друго!

38

KASAPINA

преди 12 години

KADE BEGATE NALISTE BULGARI PATRIOTI STOITESI VAV VA6TA MAIKA BUGARIA NALI OBI4ATE VA6TA STRANA BULGARSKA ANIA *** 6E SI HODIME KADETO SI ISKAME IMAME PRAVO BALGARIA NE ZANAS MOGO KRADETE.

37

zz

преди 12 години

Tsvutsko i kompania da is hodqt v Anadola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

до 28

преди 12 години

тя Европа е зарината от български и румънски *** и гангстери ( но повеюето не са *** а българи) Така , че хората навън не са нито прости, нито слепи, да е.а тъпия Бaй *** !!!!