802

доньо донев

преди 12 години

ейй вас тримата имах предвид.....

801

9689

преди 12 години

Само човек-слаб интелект може да застане зад мутра.

800

играч

преди 12 години

Ей тоя мръсен *** какъв подмазвач е!От край време се слага на управляващите.Лиже сомо ***!!

799

Анонимен

преди 12 години

Вдерно е 828 дето го казва състезателят се казва марко марков тренирал съм с него тогава бех *** марко счупи на денис челюстта мисля че момчето тренираше нощо като йо шин мон ли какво беше или некво тае куондо щото играеха без лоукик

798

Анонимен

преди 12 години

МНоо мазен курбан като го прочетох това писмо чак ми побеля екрана на компа тоя стоичков е най големия *** и слагач до таМ ДА ПАДНЕ *** мислех го за пич то се оказа поредното редко *** камък да хвърлиш вътре ще те опръска

797

Анонимен

преди 12 години

"Сом таймс уйн,сом таимс лоу",съученика на Борисов от курса по английски се изказа.Какво име имаш ти бе ритнитопковец неграмотен чорбарски.Какъв мъжкар си ти-просто си дупедавец още от соц.време.Живи сме,помним!А дето са ти предлагали нещо за данъците-първо ти лъжецо не си беше плащал данъците,значи си престъпник.На мен що никой не ми предлага да ми урежда въпроса с данъците.Защото аз съм си ги уредил.И на края видяхме те колко струваш като треньор.Като на снимката-ходи бичи тутурутки на боце!

796

Анонимен

преди 12 години

yeia dvete dali si jiveia na seneini na4alapoliti4eska erotika v sinio po beli gasti prezkoito prozirat okarvaveni hemneroidi

795

ДАНИ

преди 12 години

Ицо и ти си бил един слагач и лакей на тиквената хунта ! Голям талант , велик футболист , но господ колкото много ти дал от едното , толкова ти взел от другото!

794

vaginalen osmak

преди 12 години

Коз Коз коз и накрая вале Пикла i osmica ***

793

ily7tli

преди 12 години

da ubiem plevenliev 4e ne e vzel podkup

792

До пост № 832

преди 12 години

Вие грешите. В Харманли няма Техникум по електротехника. Има СПТУ по машиностроене в което както знаете се обучават най смотаните младежи и девойки. Стоичков е учил точно в това СПТУ, което не успя да завърши. Години по късно той получи диплома от това училище с призната професия "стругаро-фрезист".Това го направи колега на Цецка Цачева.Случайно. Днес Ицо и Цецка се изживяват като политици.По простотия Ицето превъзхожда Цецето,многократно. Той е една обикновена теляшка кесия.По скоро ***.

791

Анонимен

преди 12 години

"Знам че сте приятели с ТИКВАТА и си ходите на лов в Етро Поле при Емилчо."Кумунизки пройдохо! Борисов не ходи на лов, за разлика от Гоце, дето е изтребил всичко с козина което е зърнал!!! Борисов уважава животните и живота като цяло. Той не е някакъв *** убиец, агент и педофил, задоволяващ низки черни страсти с отстрел на беззащитни горски животинки!!!

790

тоягата

преди 12 години

Ице недеи така бе човек ти не можеш да пишеш знаем те когато играеше в Харманли какъв ученик беше ,спомняш ли си като те взеха в ЦСК решиха да те убразоват и доиде на изпит в техникума по електротехника и МУРЖО те скъса на изпита по български със 101 правописни грешки с една волга едно пъчене годината мисля беше 1987 . Подобре не се занимаваи с тези *** направи нещо за футбола не е за теб да се занимаваш с политика ....Знам че сте приятели с ТИКВАТА и си ходите на лов в Етро Поле при Емилчо.

789

Анонимен

преди 12 години

Боко смята като Сталин, да управлява докато е жив.

788

Тиквата:

преди 12 години

МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

787

Анонимен

преди 12 години

Коз Коз коз и накрая вале Пикла.

786

ПУ.КА

преди 12 години

Треньорът на Б. Борисов май 2010 Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.- Ще ви дам *** пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

785

Анонимен

преди 12 години

Две години Шменти-Капели

784

underscore

преди 12 години

Само аз ли не мога да повярвам, че смислен, свързан, членоразделен текст в сравнително правилни литературни норми е излязъл изпод перото на този човек?!?Още повече - и на мен ми е любопитно кой е искал подкуп от Плевнелиев, слабо ме интересува дали го е получил.

783

Анонимен

преди 12 години

"ВУЧКАТА , "дет рита" с ББ, подкрепя др. Плевнелиев".