589

Полицай

преди 12 години

Боко? Полицай? Де бре, де! Пожарникар, МУТРА и чирак комунистически може, ама полицай?!

588

Анонимен

преди 12 години

Я да направим едно преброяване - "+" ГЕРБ, останалите "-"

587

Анонимен

преди 12 години

-ВЪВ ВСИЧКИ БЕЛИ ДЪРЖАВА НА ХОРА,СЛУЖИЛИ В АРМИЯТА ИЛИ ПОЛИЦИЯТА СЪС ЗАКОН ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ И ДА ЗАЕМАТ ГРАЖДАНСКИ ДЛЪЖНОСТИ!!!!!-------------- Това са глупости, няма такова нещо.

586

Анонимен

преди 12 години

до 578ти си чисто извънземен и то от паралелен свят

585

Бореца

преди 12 години

Истината я е казал Бойко, червено-синята *** се възползва от добронамерения характер на Плевнелиев и с всички сили се опитват да го сринат!!!Но в крайна сметка всички достатъчно умни избиратели осъзнават колко са жалки всъщност хора като кадиев, станишев, гоце и т.н.

584

Анонимен

преди 12 години

С какво ще запомним отиващото си правителство: Драстичен спад на преките инвестиции в страната отчете БНБ. През първите седем месеца на 2011 г. те са били 183.8 млн. лв. За същия период на миналата година те са били 776 млн. лева. По предварителни данни преките инвестиции в чужбина за периода януари-юли са 66.6 млн. лв. при 118 млн. лв. за същия период на миналата година

583

Анонимен

преди 12 години

Ако не бях премиер, щях да кажа не трима, а десетима брокери. Тези общински съветници, за които знам, не са в нашата партия, увери премиерът.Премиерът да съобщава на всеослушание,че прикрива престъпници,това го няма в никоя страна!

582

Анонимен

преди 12 години

и пожарникар не можеш да бъдеш,некадърник,не си и човек,разсипа народа,вкара ни в калта от която не ще излезем скоро

581

тикво не лъжи

преди 12 години

ПАК ЛЪЖЕ МУТРАТА МУ НЕДНА. ТОЙ Е ПОЖАРНИКАР ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИЦАИТЕ,ПОЖАРНИКАР! И МУТРА. А МУТРИТЕ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА.ОСТАВИ ДРУГОТО, АМИ ЛЪЖЛИВОСТТА МУ Е ЗАРАЗИТЕЛНА И ПЛЕВНЯТА ПРИХВАНА.ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ВЕЧЕ ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ НЯМА.

580

Ани

преди 12 години

Прав е! Живеем в ново време и трябва да престанем да обръщаме внимание на левицата.

579

Анонимен

преди 12 години

Цветанов сам накисна Плевнелиев а той се държи, като шизовреник. Дал е интервю за вестник банкер през 2007г за това как го ркитират от преди половин година каза , че нямало да се кандидатира за президент? Ама вожда нареди и мекотелото клекна.

578

raq

преди 12 години

Ти си *** мутра, прочел една книга!

577

???????

преди 12 години

PODKYP=LOBI=MILIONI V DJOBOVETE NA KOGOTO TRQBVA.E,TOVA MODELAT NA YCPELITE !

576

Петя

преди 12 години

Прекалиха вече с този подкуп, не знам защо, но преди да стане ясна кандидатурата на Плевнелиев нямаша нито подкуп, нито какъвто и да е друг шум.

575

Деница

преди 12 години

Малко полицейска хитрина винаги решава проблемите. Въпросът е, че до проблеми не се е стигнало дори и точно затова доверието ми в кандидата на ГЕРБ по никакъв начин не се е понижило!

574

IrD $ DGD

преди 12 години

ГЕРБ заслужава доверие.Защо?Защитава основните права на гражданите.Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е никак малко.Това е проверено, защото е тествано от "'IrD' $ 'DGD'" за периода 01.08.2011г. до 12.09.2011г.Цел на теста-Спазва ли се основното право - "свобода на словото". Обхват на теста: dir.bg, dnes.bg и trud.bg.Доказателство за истинност на теста - коментарите на "'IrD' $ 'DGD'" за горепосоченият период.Резултат - положителен.Коментар - за сега.Извод от теста - ГЕРБ заслужава доверие. Обявяване на резултатите от 13.09.2011г. до 16.09.2011г. в местата на обхват на теста.

573

Анонимен

преди 12 години

дайте да му намерим жена на тоя бе.днеска цял ден се цупи и ядосва

572

анонимен

преди 12 години

''Синьо-червените се възползват от добрината на Росен Плевнелиев и се опитват да си правят политика на негов гръб. '' ама апселютно е прав

571

leonsio

преди 12 години

Лично на мен подкуп не ми е искан. Самите вие знаете, че подкуп не се иска директно, а с много завоалирани намеци", заяви Плевнелиев. Тази информация от Бойко ли я имаш?

570

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ може да спечели следващите парламентарни избори с 80%. Рецептата е следната: Всички кандидат кметове и кметове от ГЕРБ, които се изкушат да принуждават хората да гласуват за тях или купуват гласове да свали политическото доверие от тях. Да ги изхвърли. И на другите избори ще помете всички партии. Само ГЕРБ. Президентските избори са наши.