177

123

преди 12 години

не са стреляли защото законът не ги защитава - след това до края на живота си щяха да се влачат по съдилища за превишаване на права.

176

Анонимен

преди 12 години

Даже да им се намалят заплатите а не цял ден да лежиш като пор и растеш на шкембе пък д не можеш един *** да гръмнеш през краката само заплати искат е за кво са ви *** ще ви ги откраднат аман вече

175

Мюра

преди 12 години

Добре, че на са ги онодили. С тия ниски заплати *** не се бият. Ако беше в САЩ, щяхме да имаме 10 застреляни ***.

174

zzz

преди 12 години

и сега бой, бой в районното и да знаят занапредмангалите само от бой разбират

173

aer

преди 12 години

Даа,най-добре е да си ***,куче или гей за да живееш прекрасно в BG!

172

re

преди 12 години

Голф... страхливи полицаи нямащи топки да стрелят по ***, който е тръгнал със сопа срещу тях... махала с ***... класика за ***.

171

Анонимен

преди 12 години

такае с *** като им дават помощи те само пият и се въдят като мишки не им се работи смърт за *** мръсни да им спрат помощите сами ще измрът гадинете

170

Анонимен

преди 12 години

Оня авджия, дето беше отстрелял двама събирачи на орехи, още не са го хванали. Дано да му се размине на човека. Нищо лошо не е направил.

169

БАЙ МАНГО

преди 12 години

до 165 какво искаш да ни кажеш да се дадем да ни пазят мутрите доброволно,ай стига де.

168

Българин

преди 12 години

*** само с бой ще се оправи. Много са и продължават да набъбват кат ***.

167

Анонимен

преди 12 години

Кой от вас наскоро е бил арестуван от полицията? Да не мислите, че сега ги черпят с кафенце? През носа им ще излезе на ***, това дето са го сторили.

166

тот Дания

преди 12 години

едни апаши цивилни бият други преоблечени апаши..нормално в ненормална България! тук няма никакво значение-в ненормалната БГ-кой с какви дрехи е,от каква власт е,какъв и що и по какъв начин какво прави и какво трябва да прави!това което виждаме-това е властта,това е полицията,това е страната и "демокрацията"!Апашка страна..без мен..какво да правя там..това е гавра с личното достойнство на човека..това е гнус!*** са и апашите,и уж контраапашите..некадърна власт и ***!че и пара да им плащам?

165

Българин

преди 12 години

163 - ти да не си ушко-гей, а?Двама души с два пистолета могат да произведат 12 изстрела, и ако са добри стрелци за 5 секунди ще натръшкат 10 *** !!! Вярваш ли, че останалите от катунът като видят това, с вик "ура" ще се хвърлят срещу полицейските куршуми? Ти големи герои изкарваш *** !!! Не, те са били толкова нагли именно защото знаят, че ушевите са *** и няма да смеят да се защитят !!!162 - такива "своеволия" има най-вече в САЩ.

164

Анонимен

преди 12 години

Братлета, с *** яко го закъсваме. Защото *** разбира само от бой, а на полицайте им е забранено да ги бият и така стигаме до парадокса, че *** е над закона. Е, как тогава ще опазим домовете и имушеството си, а често и живота си при тези обстоятелства? Само нищожна част от *** золуми стигат до сводките и пресата, положението реално е отчайващо.

163

Българин

преди 12 години

И за издръжката на тая полюция плащаме над милиард годишно от джобът си ?!?Най-доблре е МВР да се закрие - тия *** и без това за нищо не стават. На частните охранителни фирми да се даде статут на частни милиции - те поне ще защитават тия, които им плащат. Имаме най-много ушеви на 1000 граждани в целият свят и най-голяма битова престъпност, а офисите и домовете ни се охраняват от частни фирми... що ни е тая полиция тогава?

162

Мурат

преди 12 години

Българи са всичките до един!

161

Анонимен

преди 12 години

"147 - ако тия полицаи бяха извадили пищовите и застреляли трима ***, дали другите нямаше да се изпокрият като плъхове?"Да не мислиш, че е толкова лесно все едно по американските филми - стреляш по противника и той или пада мъртав или хуква да бяга.А ако *** бяха докопали полицаите след като вече има убити? Сега щяхме да говорим за убити полицаи, не за пребити.Грешката е, че са отишли само двама. Навсякъде, като се арестуват престъпници, полицията е с числено превъзходство в пъти.

160

Охрана

преди 12 години

Хора, много ви е лесно да плюете но една такава ситуация ескалира за части от секундата. Все пак на тези хора не им е било цел да стрелят на месо (което ме радва), а до последно са се опитвали, предполагам, с разумни средства да притъпят ситуацията. Все пак не живеем в полицейска държава и се радвам, че няма такива своеволия, като в Бразилия или Русия и полицай да разтреля някого по свое усмотрение. Ако това започне да се случва, ще започнете да ревете обратното! Внимавайте какво си пожелавате!

159

Анонимен

преди 12 години

То тоя 147 сигурно е ушев та се обиди нещо

158

Анонимен

преди 12 години

ето за това ще гласувам за Атака