72

турчин

преди 12 години

ДПС се разпада и това е хубаво! Не гласувайте за тях.. лъжат ви!

71

Анонимен

преди 12 години

тва кво ще правя си е моя работа кво ти гониш ли ме от тука ве ***!!! да ти напомням ли че съм Български гражданин а!! а иначе за знамето кво те бърка като си го окича на къщата а? кво нещо цирей на г.за ли ще ти излезне?

70

1

преди 12 години

Славянски мюсюлмани. Вчера по НВО даваха американски филм "Обирджии"и там имаше точно такива брат и сестра.Какво да правиме като живееме на кръстопът!?!

69

Анонимен

преди 12 години

до 69:момченце в грешка си има много разлики между Албанец и Турчин!! първо Албанците са най старата нация на Балканите наследници на древните Илири!!! още преди да се появят разни си смешници Турци Сърби и тем подобни!! второ Георги Кастриоти (Албански национален герой) е смазал 3 Османски чети дръзнали да нахлуят на Албанска територия..... трето Майка Тереза е Албанка и е помогнала на милиони болни!!!! нямало никаква разлика а? прочети хубаво историята и тогава!!

68

до 63

преди 12 години

ами като имаш право на самосъзнание що не си татуираш на *** че си албанец? и аз имам право на самосъзнание ама не съм влязъл в албански форум да им обяснявам че съм Българин. що не организираш парад като ***, да се окичиш с албанското знаме и да дефилираш?

67

Анонимен

преди 12 години

до 65:а имаш ли информация че там сега се строи здраво а? какъв трети свят говориш ти? заплатите се вдигат пенсиите и те!! инфраструктурата да не говорим (все пак бивша комунистическа страна) И ТО ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ БИВШИЯ СОЦ ЛАГЕР СА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ БЕ КОЙ Е ОТ ВТОРИЯ!! А КАЖИ КОЯ Е ОТ ВТОРИЯ СВЯТ.... МОЖЕ БИ ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НО САМО ТЕ!

66

Мустафа

преди 12 години

ДПС се разпадна! Крайно време беше!

65

до 52

преди 12 години

Между турчин , албанец и *** няма абсолютно никаква разлика освен в езика и затова че турците и албанците имат държави а *** не.Тва е отдавна доказано и не спори за неща които не разбираш.И за колко работите вие в ЦТ след като ние работим за 300лв? Като гледам все оттам напират да идват тук , оттук никои не се е засилил да работи и живее там.Разбирачи...

64

Хитлер

преди 12 години

тищ дето се озаглавщват французина албанеца турчина са едни хейтъри

63

Тонев

преди 12 години

аз пък съм Българин и ми е добре. всякаква *** тука албанци, французи, нубийци и се избиват да пишат в Български форум. що така бе ще ви се а?

62

жана

преди 12 години

Голямо внимание на едно спречкване обръщате, акцентът, че е пред джамия създава напрежението навярно!

61

59

преди 12 години

Няма значение колко взимат те са си страна от третия свят, а и имам информация от там, само че като ти гледам разсъжденията не вярвам да те приемат с отворени обятия. А и като се имаш за албанец - да не би и да си мазохист, след като там са по-добре от тук, ти се определяш като такъв защо си тук? Аз бих казала аман от такива като теб шизофреници където цял живот не им стига да се възпитат, самоопределят и да си живеят живота без да пречат на другите и да натрапват болното си мислене.

60

Анонимен

преди 12 години

Асанчо ти кво за Българската Кауза ли се бориш а?

59

Анонимен

преди 12 години

ем то и на мене не ми дреме кво пък мислят *** КРАТУНИ ЗА 2 ЕВРО като вашите..... всеки има право на Самосъзнание!!

58

до 51

преди 12 години

тоя па албанец бил. ни в клин ни в ръкав, какво ми дреме че си албанец бе? аз пък съм японец

57

Schutzstaffel

преди 12 години

Родоотстъпник си защото отричаш родната си Индия, и се пишеш Французин. Ама тя франция си е първата в европа по % на такива като тебе.

56

Анонимен

преди 12 години

хахаха пробвай де АСАНЧО.......... ти да не си от тези дето едно време Георги Кастриоти ги е разгромявал и затова му викахте Арнаута а? е Историята тежи да!!

55

Анонимен

преди 12 години

до 56:нещо си се объркал приятел много добре знаеш че Албания преди 1989 беше СЪЩО КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА!!! но сега е 21 век и средните заплатите там са дигнати до 400 евро!! и са доста над средните в България!! а това дали ще ида в Албания си е моя работа!! ти не си човека дето ще ми казваш къде ще ходя и къде не...... аман от *** ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКИ!!

54

Асан

преди 12 години

До 38 , 51 Като си Албанец що си анонимен ве ***.Пък знамето ще ти го навра знеш къде.

53

51

преди 12 години

За коя Албания говориш? За тази в която до преди 10 години нямахте телевизори ли и живеехте в колиби от керпич? Като искаш да си албанец бъди мъж и се изсели в Албания. Стана тя кой с каквото самосъзнание се събуди сутрин и ще пише глупости по форумите, като си осъзнат албанец какво търсиш тук - майка си ли? Айде в албанско на кого в БГ му пука пък за тебе ***.