57

Иван

преди 12 години

То така се отнема лиценз на *** ... :) По-скоро Папата ще абдикира.

56

бойко

преди 12 години

Панковски, къде са парите, хахахахаха. Нещастно комсомолче си ти, Панковскииииииииии !!! От всяко дърво *** не става !!!!!! "Алма тур" да фалира, хахахахахахахаха !!!!!!!!

55

СТЕФАН

преди 12 години

Прав е бат Бойко. Ама трябва да се отнеме лиценза на тия мошенници от " АЛМА ТУР". Те са прибрали парите и не искат да платят на bulgaria air.

54

Само така

преди 12 години

СМОТАНЯЦИТЕ ОТ ФИРМИТЕ -ПРЕВОЗВОЧИ...ДА ИМ СЕ ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗА!!!БОЙКО Е ПРАВ---ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ПРЕВОЗВА И ДА ПОКРИВА ЗАГУБИТЕ НА КОМПАНИИТЕ ---НО, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА!НИКАКВА ЖАЛОСТ , КЪМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ!

53

БРАВО !

преди 12 години

Браво Бойко,мачкайййййййй.Трябва ред и тропане по масата с юмрук в тази държава за да прогресира.Супер е Бойко и ГЕРБ-БРАВО !

52

gtf

преди 12 години

Маке, че си прос - прос си ..всички знаем, няма нужда да ни го показваш. За тва съда в белите държави работи денонощно - всички с документи.. и въпроса се решава в рамките на няколко часа. Тук сега Бойко Бъ за пореден път погазва демократичните правила и ценности, като се прави на съдия. Кво ли да очакваш от бивш кадър на ДС

51

Маке

преди 12 години

Шибарясвай разбрицаните татарски ректуми!!!!11-5 в третия!!!

50

ДО МАКЕ

преди 12 години

...А ГНУСНИТЕ ТАТАРИ ГО СЛАГАТ НА ***...

49

ЕХЕ

преди 12 години

Групировката ***-летище Бургас

48

Маке

преди 12 години

А славяните мачкат гнусните татари на волейбол!!2:0 за Словакия!!!

47

gtf

преди 12 години

доколкото рабрах туроператора е прибрал паите, но не е платил на превозвача - къв *** дири тогава ? и какъв пък е Бойко Бъ, че да се меси в нещо дето изобщо не му е работа ?!Утре ще дойде некой в къщи да ме пита що не съм си оправил леглото ..е*ти нахалството

46

Анонимен

преди 12 години

Другарят Тиква, т.нар. премиер, пак дрънка поредните си глупости. Аман от кретениите на този, на хората им се драйфа вече, когато медиите изцвъкат поредната *** (наречена 'новина'), свързана с него! Докога тези ще си играят на управляващи?! Две години не им ли стигнаха, че да се хванат най-после да работят?!

45

ОПОЗИЦИЯТА :-)))))

преди 12 години

Премиерът с много лека ръка взима и дава лицензи и концесии напоследък.Но колко концесии е дал и колко лицензи е взел е... интересен въпрос.Държавата не е ИПОН!И българските граждани не са назначените на смехотворна заплата охранители!

44

НА ТЪПИТЕ ВЪШКАРИ...

преди 12 години

...И СМОТАНЯЦИТЕ ОТ ФИРМИТЕ -ПРЕВОЗВОЧИ...ДА ИМ СЕ ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗА!!!БОЙКО Е ПРАВ---ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ПРЕВОЗВА И ДА ПОКРИВА ЗАГУБИТЕ НА КОМПАНИИТЕ ---НО, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА!НИКАКВА ЖАЛОСТ , КЪМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ!

43

Винетка Винеткова

преди 12 години

В карайна сметка след като държавата т.е. НИЕ ще плащаме за престоя и превоза на руските туристи, кой ще върне парите на българският народ? Борисов с много лека PR ръка раздава чужди /държавни/ пари, но самият той е доста скромен като физическо лице.

42

някой

преди 12 години

Дреме ми за руските мутротуристи!!!

41

рави Маркузе

преди 12 години

И Буш е събрал Синедриона(или обратното) да помага:

40

Анонимен

преди 12 години

Охх.. да ще отнемат лиценза на Bulgarian Air... да точно такаЕй така става... :DСеедно да земат лиценза на ЧЕЗ и цяла северна Б-я да седи без ток,почти толкова абсурдно звучи

39

Анонимен

преди 12 години

А ДОБРЕ СЪГЛАСЕН СЪМ ЗА ЖЕНА МИ КАТО ТВОЯТА Е ГРОЗНА И К**А ЧЕ СКАЧАШ НА ДРУГИ, П**АЛ

38

КОМЕНТАР

преди 12 години

ПО ТАЗИ ЛОГИКА ЗАЩО НЕ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА НА ЛИКОЙЛ АД???????????????????