345

Ivan

преди 12 години

Отдавна на всички нормално мислещи хора е ясно, че атентатите от 11.09.2001г.бяха предварително планирани и извършени от самото американско правителство, като самият президент Буш е знаел за това.Това събитие беше необходимо, за да оправдае войните в Ирак и Афганистан.Рокфелер споделя за тази дата пред покойният вече Ернард Русо.Експертизи доказаха, че разбит самолет и горящо самолетно гориво не могат да стигнат до такава температура, която да стопи металните коснтрукций на двете кули.

344

Мнителна

преди 12 години

11 март 2011 говори ли Ви нещо?Никой не може да ме убеди,че това, което се случи, е мюсулманска работа!

343

Мнителна

преди 12 години

11 март 2011 говори ли Ви нещо?Никой не може да ме убеди,че това, което се случи, е мюсулманска работа!

342

Повод

преди 12 години

Покойният ми съпруг беше перфектен строителен инженер.Зная мнението му.Аз също съм учен и имам представа за материалите.Имам спомен - в."Монитор" на другия ден, мисля, на 2-ра страница , долу , с черни дребни букви пишеше, че МОСАД е предупредил...

341

евлоги

преди 12 години

Следващия път дано се ударят в българския парламент петък преди обяд,

340

mga

преди 12 години

Жалко за убитите хора, долу евреите-УМНИ НО ДОЛНИ И БЕЗКРУПОЛНИ... Едва ли има хора ,които мислят че не е добре режисирана постановка

339

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 12 години

Зловещият сценарий за налагане информационно-пазарен фашизъм от евроатлантическите сатрапи навлезе в горещата си фаза с осъшествените по холивудски сценарий удари с "отвлечени" самолети от някакви си пилитчета камикадзета дето с 80 летателни часа управляват боинги и с боен завои удрят кулите.А пък при пентагона на боингчето ми се изпариха крилата и двигателите а тревата пред него даже не гори!Само *** вярват на измишльотините за Ал Кайда и Бен Ладен!Истината -иде краят на САЩ!

338

d-fens

преди 12 години

Лари Силвърстейн печели на търг сградите през юли 2001г.. Застрахова ги за доста прилична сума. Два месеца по-късно застрахователните компании му изплащат седем млрд долара. Не е лошо човек и да мисли малко а не само да поглъща "услужливо" сдъвканото.

337

d-fens

преди 12 години

"Хубава" статийка - хем пишеща за някакви съмненийца витаещи сред миряните по света хем даваща да се разбере че правилната теза е единствено тази подобна на официалната ("Права е всяка линия успоредна на Априлската") :D

336

хайнрих

преди 12 години

До 323 - Еврей, айде дим да те няма...през комина!

335

Отец Георги

преди 12 години

Господ идва с цялата си сила, и ще се погрижи за тези, дето са били убиийци, безбожници и са крали. Бог е на път да отмъсти на всички, които са изопачавали истината и всички, които са станали алчни. ...Защото Господ ще съди людете Си...Страх от Господа е начало на мъдростта; И познаването на Светия е разум. Той иде, Защото иде да съди земята! Ще съди света с правда, И племената във верността Си. Никой няма да се скрие от Исус! При това, Бог ще съди справедливо-не според това, което чува, а според това което вижда, защото Той знае делата ни и мислите ни!!! Къде ще избяга човек от Бога? Няма такова място-всичко е Божие! Защото правдивите ще населят земята, И непорочните ще останат в нея! А нечестивите ще се отсекат от земята, И коварните ще се изкоренят от нея !!!

334

LSL

преди 12 години

Немога да си обясня как камерите на всички телевизии бяха насочени към двете кули на Световният Търговски Център и успяха да ,,запечатат" директно сблъсъка и на двата самолета.

333

ан

преди 12 години

КАКВА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА Е ХАМЕРИКА? СЛЕД КАТО ИЗБИХА ИНДИАНЦИТЕ ЗАВЗЕХА ИМ ЗЕМЯТА. А СЕГА ТЕХНИТЕ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ БЕЗОЧЛИВО РАЗДАВАТ ДЕМОКРАЦИЯ.ТАЗИ СБИРЩИНА НА ЗЛОТО СЛУЖИ НА САТАНАТА. НЯМА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА ДА НЕЕ ПОСТРАДАЛА ОТ ХАМЕРИКАНСКАТА ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯ.САМИ Я ПРЕЖИВЯВАМЕ ВЕЧЕ 21 ГОДИНИ ХАМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРОЦИЯ. 11 СЕПТЕМВРИ Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ГОСПОДАТА ХАМЕРИКАНСКИ УПРАВНИЦИ. КАК ИНАЧЕ ЩЕ ОПРАВДАЯТ МИЛИАРДИТЕ РАЗХОДИ ЗА ВОЕННИТЕ? НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ВРАГ. И ВРАГЪТ Е ИЗМИСЛЕН.

332

MOR

преди 12 години

ДО 323 "Еврей"После, когато някой пак отвори "Дахау", "Майданек", "Треблинка" и т.н и ви подкара нататък да не ревете и да се питате защо. После някой от вашите ще търгуват със златните ви зъби и имотите ви. Все пак трябва да се избива инвестицията, о представители на "Висшата раса".

331

koko

преди 12 години

Daite link za film po temata, merci :)

330

Анонимен

преди 12 години

експлозиите са били нужни примерно, за да не успеят да изгасят пожарите и съответно ТРИТЕ сгради и най-вече онази, която не е ударена от самолет, да се срутят на пух и прах. 7 млрд обезщетение не е малко, нужно е голямо зрелище, тип Спилбърг

329

prascho

преди 12 години

Ot vsichki mneniq razbiram,che *** e pionerche v sravnenie s Rotshild i evreite.....

328

Конспираторчета

преди 12 години

Ако използвате малко акъла си няма да ви навреди. Защо някой ще трябва да взривява сградите посредством взрив в основите ? Глупаво и безмислено е.Това че сградите паднаха не променя фактите- самолети управлявани от терористи ги атакуваха. САЩ бяха атакувани за първи път на своя територия и това определи събитията след това , а не че сградите се срутиха..........Експлозивите са били толкова ненужни колкото и теориите ви

327

Патилан

преди 12 години

Има ли още наивници които да вярват в скалъпените истории за някакви терористи??? Талибаните са съборили кулите? Същите тези които са все още по пещерите? Същите тези които могат да мятат, само гранати по военните бази в Кербала, и нищо повече? Та, тези талибани, успяват да задигнат два самолета, да ги отклонят от курса им, и да ги забият в двете кули? А диспечерите, какво са правили, докато са гледали, че самолетите се отклончват от маршрута си......Тва да не е, да се качиш в каручката на баба си Пена и да идеш за хляб по горната улица, и да помахаш на баба си Мара, докато копае кромида ??! Тези кръвосмучещи *** евреи не са за подценяване, с един изтрел 3-4 заека, бутнаха си старите небостъргачи, взеха им застраховките, и с цената на жертвите, подчиниха (изплашиха) народа си, с уж терориръм, завладяха петрола на Ирак, а най важното е, че си напълниха армията с доброволци ***!!!

326

Патилан

преди 12 години

Колко много нови неща научихме напоследък: Един чалмат овчар от далечни пещери направил всичко, Пещерняци с бради карат боинги, Керосин топи стомана, След пожар остават само паспортите неизгорели !В действителност арабите, които са се обучавали да летят на Боинг, не ставали дори за водачи на автомобили !?Както казва Гьобелс: трябва много да лъжеш, за да могат поне малко да ти повярват!Атентатите са дело на илюминатите - хората управляващи света в сянка !!!На 11 септември 1990 - Президентът Джордж Буш (старши) изнася речта, в която споменава Новия Световен Ред, 11 години по-късно - 11 септември 2001 - САЩ си взивяват кулита близнаци, правят бизнес по-късно от тази трагедия, почват война за да крадат петрол и вероятно други неща. Ще видим догодина, когато стават отново 11 години на 11 септември..... защото онези отвъд океана-Илюминатите, обичат играта на карти и числа, а числото 11 им е фаворит!!!