208

към 251

преди 12 години

вмирасан гнусен комунистическо-турски *** вън от България

207

няма значение

преди 12 години

До РОСИДано Плевнелиев да е толкова ерОдиран, колкото ти си неграмотна.Това сте герберите, необразовани надути пуяци ( и пуйки) !!!!!Какъвто е и вашият бог ББ!!!

206

ИВАНА

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ОПОНЕНТИ В ТАЗИ КАМПАНИЯ

205

Путьо за президент !

преди 12 години

Хора събудете се ,ако този този Плевнинлиев стане президент няма да може да наложи нито едно вето на какъвто и да е било закон спуснат му от вожда Борисов т.е. трябва ни президент от опозицията а не от ГЕРБ, които продължават за загробват страната ни !

204

Хърмаяни

преди 12 години

Въпреки, че Плевенлиев е един от малкото хора в правителството с IQ по високо от на ***, все повече се принизява до антрпоидите Борисов и Цветанов. Строенето на магистрали върху пепел, липсата на ясна позиция външно политически въпроси и тези по националната сигурност, както и затваряне на очите за реалните проблеми на българина означава, че вместо той да европеизира ГЕРБ , те са го балканизирали.

203

Аз

преди 12 години

Пожелавам му успех, вярвам, че ще свърши чудесна работа на президентския пост!

202

Бизнесмен

преди 12 години

С нетърпение очаквам втората емигрантска вълна на запад за да мога да изкупя на безценица активите, които ще оставите в България, както сторих 93-94 година. Къде парцел, къде апартамент или къща... А когато разберете, че там не е по-хубаво и се върнете ще ви ги продавам обратно на най-малко 3-4 пъти по висока цена... Живи и здрави и бъдете щастливи...

201

Анонимен

преди 12 години

Строежите на магистралите са изключително скъпи и некачествени и то за сметка на орязване на средствата за пенсии и стипендии. Строежите на АЕЦ Белене и други заводи, които развиват икономиката и са много по-евтини от магистарлите, са пред провал.

200

Жорж

преди 12 години

Л.Павлова е на 34 години; завършила е Варненския свободен университет (???), магистър по Публична администрация и европейска интеграция (???). Ще води едно от най-тежките министерства, на които ББ разчита за построяване на пътните артерии на страната и усвояване на европейските пари в тази област. Не е строителен, нито пътен инженер, на христова възраст е, а там се иска опитен, кадърен и с желязна решимост човек, поне като М.Плугчиева. Този СВОБОДЕН унверситет е световно неизвестен; специалността , която е завършила, е абсолютно неподходяща за шеф на МРРБ! Отчитайки,че финансовият министър е малко ексцентричен, пък си има и достатъчно свои грижи и е вицепремиер, че шефът на МИЕТ е също икономист и не тежи като специалист поне в половината от обхвата на министерството, назначаването на Л.П. за шеф на МРРБ е черешката на тортата! Г-н премиер, тази пък къде я намерихте, та я предлагате за министър на брега на морето ли?!

199

Гражданин

преди 12 години

Премиер Борисов обяви, че нито за минута това министерство - МРРБ - не трябва да забуксува, а трябва да има титуляр. Според него Брюксел трябва да е спокоен с приемствеността. Разбира се,че "това министерство" трябва да има титуляр, ама тя е "титулярка", г-н Борисов?! К'во праим ако Р.Плевнелиев не бъде избран за президент? Ще го правите шеф на кабинета на Лили или ще се отървете от него да не ви засенчва по рейтинг? Та той е един от малкото енергични министри във Вашия кабинет! Или имате обратно мнение: Лили от варненския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ е по-добра? На килограми - да , и много хубаво се усмихва!

198

ARROGANT

преди 12 години

Ухилената и сервилна мажоретка на Боко Тиквата Роска - Президент?! Та той е просто едно дребно, мазничко вазелиново човече.

197

leonsio

преди 12 години

Мрънкащият Плевнелиев и пискливата Попова до вчера с еден образ, оказа се малко измислен от това,което чувахме или ни казваха за тях. Просто независимите медии имаха преразказ по тема. Когато обаче дойде време да бъдат цитирани- разминаването между приказката и истината е огромна, като обещаните и изпълнени проекти! Реалността Е СМЕХОТВОРНА!

196

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една :-=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-

195

роси

преди 12 години

Желая му успех!Дано той да е новия президент еродиран и чаровен.

194

ив

преди 12 години

Евала, много ми харесва този Плевнелиев и също така ще бъде достойно заместен :) Браво!

193

Роси

преди 12 години

Пожелавам успех на Плевнелиев

192

Анонимен

преди 12 години

Не намирам нищо безлично у него, а напротив. Много добре се държи и си върши работата, също толкова добре. Силно се надявам да му се даде шанс на предстоящите избори, за да докаже, че и с президентството ще се справя със същата лекота и професионализъм. Успех!

191

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев направи много за България като министър и силно вярвам, че като презедент ще бъде също толкова успешен. Пожелавам му успех на предстоящите избори.

190

асен христофоров

преди 12 години

Да, той е успешен - успешно безличие.

189

Анонимен

преди 12 години

тоз чиляк е *** от годеделчевско - като всичи помаци е роден слуга. освен това е бил първи секретар на ОК на ДКМС в Благоевград. Също и перач на червени пари, като строителен "предприемач" у немско