28

Илия

преди 13 години

Матеус кво му е на пича - той си е пич, АМИ ТЕ ТИЯ НИ ИЗЛАГАТ И ПРЕД ТРЕНЬОРИТЕ, ТОЙ МАТЕУС НИ СЕ СМЕЕ И НИ РАЗГАДА И ТОЙ - ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ПРЕД СВЕТА СМЕ ОТНОВО...

27

Joghnee

преди 13 години

Чалгата води до рак и генни мутации. Причинява също така и мозъчни спазми.

26

Анонимен

преди 13 години

Така де той Меси нема Ламборджини - а наще всички са Бекъм до Бекъм до Бекъм

25

Анонимен

преди 13 години

Сега е момента цялото БФС да си ходи, първенството да се преструктурира на 8-10 отбора в А група, да се подмени 90% от националния отбор с млади футболисти. Ако това не се случи скоро, значи сме мазохисти. Футбола е за народа и за феновете! Явно тия *** хорица във футболния съюз и жалки подобия на спортисти по терена трябва да минат в историята.

24

СПАС

преди 13 години

Грешката е че им викаме футболисти тва си е кафеджиии

23

Анонимен

преди 13 години

Зетя отново е отличник за Матеус въпреки червения картон. Някой да е казвал че трябва да изгони Манолев и да играе Занев? Цялата защита беше един Вальо Илиев и останалите на нивото на Зетя, умишлено подбрани да не блести толкова на техен фон в отрицателната си светлина. Мача бе загубен с червения картон на Зетко. Най-слаба защита в групата, но зетя играе ли, играе.

22

Анонимен

преди 13 години

Te i krakata im o4evidno ne sa tam:)

21

Дядо 130

преди 13 години

Нашите подвижни каталози за татуировки си направиха поредната екскурзия този до Швейцария. По план за следващите обиколки те ще посетят Италия, Дания и Чехия.

20

Анонимен

преди 13 години

много трудно ще е на Матеус да намери футболисти за национала- всички в България са по кафета с мадами- къв строг режим, те имат режим за лъскавите кафенета подредени по седмици

19

СПАС

преди 13 години

За да си футболист ти требе акъл - неможе с меките китки, аз видях 2 - *** футболисти Стилян и Мартин, другото е гей - кагеджия, гей - кафеджия

18

Анонимен

преди 13 години

Докато имаме връзкарчета пияндета в националния така ще е. Пълно разформироване трябва на национала и подбиране на момчета със строг спортен режим които се раздават на терена.Ако трябва 5-6 години да нямаме национален докато се обиграят и се сплотят за да играем като отбор в квалификации, а не като разграден чалгарски двор без идея, без тактика каквато представлява сега сбирщината ни пияндета- националчета.

17

Илия

преди 13 години

Няма как да стане - те с тея Ламборджинита 25 годишни гъзета с коли и пари, по- важно е да си татуиран и с прическа.....

16

Анонимен

преди 13 години

Прав е Мартин Петров че и Гуардиола да дойде ще сме си същите докато няма силно национално първенство ,силен юношески и младежки отбор и да се дава път на младите играчи ,а не да се пълнят отборите с чужденци които нищо не струват!Но това може да се случи когато някой започне да мисли и прави нещо за това,а не само да се чуди как да се набута в УЕФА и да си гледа кефа!

15

44050

преди 13 години

Който и да е треньор, с тези куци коне, няма оправия, ние не сме отбор!!! Погледнете и при треите голя на Швейцарците, за каква радост иде реч! А при няшият гол Иванов се радва сам самичък, все едно бием всеки с по 5:0!!!Манталитета ни е такъв!!тва е поколението на "селската баня" и "о, тигре,тигре"! Лошото е, че и следващите са същите!!!

14

Пацо Змея

преди 13 години

Отборът е слаб, треньорът е слаб, а най-слабо е ръководството. Златното поколение е пълен провал като управленски качества.

13

Влади

преди 13 години

Много точна оценка на Матеус!! На нашите футболисти главите им са на някоя маса отрупана с кебапчета и бира....Те въобще не могат да играят горките, иска им се, дават всичко от себе си но срещу класни футболисти като Щвейцария и Англия на стева...Та ние Уелс не можем да бием, че щвейцария ще бием..

12

докога ????

преди 13 години

Футболистите и треньорите да взимат заплати / и изобщо пари/ само при победи , посрамиха родината тия палячовци чалгари.

11

Дани

преди 13 години

Е как да са на терена? Матеус ги събрал от Найт Лайф, Син Сити, Биад, Планет клуб. Те са там, някъде из женските дирници, пият и чакат поредните пачи.

10

Анонимен

преди 13 години

Трябва да го забранят тоя национален отбор и да не участва никъде!

9

2345566

преди 13 години

napulno e prav.edin 4ovek koito se osmeli da kaje istinata za nacionalnia