635

Анонимен

преди 12 години

Преди две години бях подлъган от приятели полицаи да гласувам за Бойко.От преди година ми се извиняват за подвеждането.Аз няма да гласувам за тиквите и радващото е,че и тези които на времето ме убеждаваха няма да пуснат глас за ГЕРБ.

634

За Витков!

преди 12 години

Единственото нещо което на мен ми е не просто интересно ами живо ме вълнова е как така по думите на Дянков сме уазис на стабилноста ,а според евростад сме 2-ри по повишаване на безработицата след потъваща Гърция?! Искам ако може някой по-запознат да ми обясни защото аз явно немога да открия логиката.

633

Анонимен

преди 12 години

И таз лелка се взела на сериозно като Лентичката. Само реват по телевизията как трябвало да се оправят пътищата за да привлечат чужди инвеститори. Ами бългърските инвеститори какво да ги правим. В България чуждите фирми НЕ инвестират, българите си инвестираме здравето и ума и труда в чуждите фирми. Те сам НИ ЕКСПЛОАТИРАТ! Защо не помисли Лентичката как да наприви държавата апитетна за българските производители, защо съсипи малкият и среден бизнес - ето това е ГЕРБ и начело с генерал Лентичка.

632

Анонимен

преди 12 години

Гербери,това ,че сте 2-3 не е най-страшно.Толкова за пропаднала кауза стигат.Лошото е ,че непрекъснато повтаряте по 2-3 тъповати лозунга,които явно смятате за връх на интелектуалния труд и политическата мисъл.А те крещят от импотентност и провинциализъм .Молко въображение вкарайте бе,братя,малко мисъл. То ,вярно,трудно е да смениш бухалка с писалка,но с тренировки стават чудеса.Успех в защитата на незащитимото. Ваш Шопът.

631

Анонимен

преди 12 години

Герберчета,Според Световния доклад за инвестициите на UNCTAD за 2011 година инвестициите у нас от 3,4 милиарда долара през 2009 година, намаляват на 2,2 милиарда долара през 2010 година. Или с 35 на сто. Въпреки по-високите си данъци и кризата, в Гърция спадът им е само 10% за същия период. Там инвестициите намаляват от 2,4 милиарда долара на 2,2 милиарда долара.

630

миро

преди 12 години

Толкоз ги мразят ГЕРБ че незнам откъде изкарват тея 50% - просто незнам

629

Илия

преди 12 години

ГЕРБ изтече в една причиствателна станция , няма да се занимаваме да я търсим напълно ненужни са ни !!!

628

Анонимен

преди 12 години

Днес, в деня на Съединението, Националния Военноисторически музей беше затворен! Само да спомена, че в него няма нито един военен и че директорката му е назначена от правителството на ГЕРБ. Повече няма какво да коментирам. Умните ще се сетят сами, ГЕРБерастите няма да зацепят за какво иде реч. Конграчулейшънс!

627

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

Ония отиде да си го яде сам... ха ха ха ха

626

Илия

преди 12 години

Бойко бил готин - министър...!Плевнелиев симпатичен ... !Народе ама тва не е конкурс за красота ще гласуваме за президент все пак ...

625

Илия

преди 12 години

Бойко бе БойкоКазали му че ставал ама закво ставал не доуточнили и той 2 години незнае закво става !!!Ми че от 2 години ние нямаме правителство и добре че народа се е пригодил към секви *** и отцелява , а тоя СОТАДЖИЯ реже ленти и си говори че прави нещо, е кво прави- кара джипа и вика аз аз аз аз аз аз аз аз

624

Анонимен

преди 12 години

Волен очаква победа от първия тур и един голям масур за БСП.

623

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

Отговор веднага ; В Гърция не са такива пенсийте защото няма ГЕРБЕРИ НА ВЛАСТ БЕ СЕЛСКИ, даже май са комунисти на власт в Гърция ама ти откъде да знаеш , казах ти че с Винету нестава само

622

do 621

преди 12 години

Научи първо българския и тогава влизай във форумите. *** такъв.

621

Анонимен

преди 12 години

Давай, Бойко, давай Роска, стига ***, стига турци, стига сини вълци, само ББ!!!

620

Анонимен

преди 12 години

до 629, Е и?? Завист ли провокираш? Навън се изпращаше най-доброто с предварителна конкурсна селекция. След 89-та предимно тъпо, но с платежоспособни или влиятелни родители! Естествено, първият вариант е добър, а втория трагичен и жалък!

619

Анонимен

преди 12 години

"Маргарита Попова очаква победа от първия *ур"

618

Анонимен

преди 12 години

За да специализира Попова в САЩ,Германия,Австрия -значи е била член на БКП!Преди само тях ги пускаха на ЗАПАД!А'е у лево!

617

do 616 ЯЖ МИ ГЕРБЕРС

преди 12 години

И аз питам брато отдавна за други по добри алтернативи от ГЕРБ а те все минуси натискат!!!

616

b

преди 12 години

ВОЛЕН ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ.КАЗАХ!