72

Анонимен

преди 12 години

Докато българите не "пораснат" и не започнат да носят отговорност за постъпките си нищо няма да се промени тук.Държите се като малки деца.Льольовци!!!Това сте вие българите.Боко тиквата го търпите ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ да ви прави на маймуни и да ви баламосва.Е как си мислите че следващият който дойде няма да се *** с вас по същият начин,а??????Ако го бяхте изритали в *** на първата година НОВИЯТ знаете ли кога щеше да се държи по подобен начин????НИКОГА!!!Сами сте си виновни.

71

:)

преди 12 години

Абе нещо германското МВР няма вяра на сикаджийски мутри!

70

Бай Иван

преди 12 години

когато им трябваше евтина работна ръка бързаха да ни приемат, а сега да го ду......

69

Анонимен

преди 12 години

ОТ ЕВРОПА МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБРАХА БОРИСОВ КАКЪВ Е.ДОКАТО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ НИКОГА НЯМА ДА НИ ПУСНАТ В ШЕНГЕН.

68

Благоев

преди 12 години

Тоа па 60ти е егати расиста...никакъв Шенген за него :)))

67

Ода за ГЕРБ:

преди 12 години

Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас

66

Цъки

преди 12 години

Нека цъкат, по-умни и способни няма да станат, локумени мекерета, проси....

65

Анонимен

преди 12 години

Виден зи шенген през кривен макаронен.

64

ххахаха

преди 12 години

НОМЕР 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

63

643

преди 12 години

промитите мозаци от ГЕРБ как цъкат минуси-жалки сте,доста при това

62

Стаматов

преди 12 години

И българското МВР не иска германското МВР............, и ся ко прайм?

61

тешке

преди 12 години

А бе не ни щат *** , това е ! Но *** така и така ще им се натресат , просто въпрос на време !

60

Келепирджиев

преди 12 години

Шенгенското простраство е само за бели цивилизовани държави. Румъния и България не попадат в тази категория защото са полумафиотизирани и *** държави, в които няма върховенство на закона и в които мафията е по- силна от държавата.

59

лгиуфъ

преди 12 години

"и вземайки под внимание докладите, които имат по-скоро негативен характер, както и преди се съмняваме в целесъобразността на тази стъпка"а нашите гащници ни убеждаваха,че доклада бил положителен....хахахах

58

Безпартиен

преди 12 години

Само с пребоядисване на митниците не става, а матряло...матрялооо.о...о в тях !

57

Анонимен

преди 12 години

"да обсъди тази тема в европейските партньори" точно как ще ги обсъди вътре в тези партньори? Малко и предлозите трябва да си оправяте! А иначе, ББ да се замисли дали като му кажат конгречулейшън просто не го почесват по гръбчето и после нищо действително.

56

Демократ

преди 12 години

Членството ни и в ЕС и В НАТО са нелегитимни,защото не са одобрени от референдум,както стана в другите новоприети страни!!!!

55

Анонимен

преди 12 години

*** не са бъргарски и румънски проблем.В цяла европа са ги гонили ,горили са ги на клади и са ги натирили към нас,а сега ни размахват назидателно пръст и ни викат"интегрирайте си ***".Те са граждани на Европа и имат право да си разпънат катуна в която страна им харесва.До сега бяха при нас,но понеже са чергари се преместиха.

54

Анонимен

преди 12 години

Ами то и ние не ги искаме турците и *** в германия са по-голям процент отколокот са в България. Погледнете им националния отбор по футбол!

53

Анонимен

преди 12 години

Браво г-н Фридрих!Никакъв Шенген!През крив макарон да го гледаме!Имате простаци и вие,че не си нататрузвайте още!