76

bg

преди 12 години

Takiva divashtini stavat v djamiite,che dori i *** se otvrashtavat.V tozi slu4ai *** sa moralisti.

75

bg

преди 12 години

Imalo e malko shum i bori4kane zad zavesata.Sled 4-5 minuti imama izliza s drehite na "belgieca",a "belgieca" izliza s drehite na imama.Vai,vai,vai,vai,vai,vai,vai,vai.

74

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

Бай Ашим печелиш награда от 100 лв. Публикувай си телефон за връзка за изплащане на премията .

73

bg

преди 12 години

Kak taka "belgieca" se e ozoval v drehite na imama?

72

до охранител

преди 12 години

Защото не е било открито още ДДТ-то. Жалко, че го забраниха, но лесно се произвежда.

71

Анонимен

преди 12 години

Бащата Ашим Асан, синът Фаик Хюсенов.Защо не е Фаик Ашим Асан? *** работа. Абе, те не си знаят бащите, бе.

70

Анонимен

преди 12 години

Мръсни ***.Човека влязъл да се моли на свято за него място тея го пребили.Тия що не ги екстрадират някъде в Сахара например? Аз не съм мюсюлманин и не знам техните закони но си мисля че джамията би трябвало да е подобно на църква.Никакво насилие -там хората влизат за да общуват с Бог.Ах мръсни *** ***..какво може да се очаква от стадо ***?

69

Loxy

преди 12 години

"След побоя той получил мозъчно сътресение и травми по гръдния кош, корема и бедрото." "Двамата подсъдими бяха признати за виновни в нанасянето на лека телесна повреда.." как по точно свързвате мозъчно сътресение и лека телесна повреда? И това какво е? "Те получиха наказание пробация, тъй като се признаха за виновни и сключиха споразумение с прокуратурата." Мога ли сцепя от бой и после да "сключа" споразумение с прокоратурата да не ме закачат?

68

Охранител

преди 12 години

Хванали нацистите ятаци на партизани-двама евреи и едно ***...ръгнали ги в газовите камери да ги задушават и горят...след близо два часа отварят...евреите на прах...отварят камерата с *** и какво да видят...онова си търка очите и им вика: "Абе ко прайте бе бате, ще се издушим тука бе...!!!" Като *** са, няма мор, който да ги тръшка тея...

67

Охранител

преди 12 години

В България има повече ***, приели исляма, откъдето и да е по света...*** понеже видяха как успява *** Доган и решиха и те да стават мюсюлмани...и понеже си правят каквото си искат, а държавата ги толерира, с цел уж да ги интегрира, те взеха, че се самозабравиха...

66

Мен

преди 12 години

Най накрая *** да свърши добро дело! Вън турците и мюсолманите от Велика България !!! Малко му е било на тоя резеняк (пък каква народност,няма значение - няма място тук!)

65

Анонимен

преди 12 години

Турчин с белгийско гражданство не значи белгиец приел исляма. Аз такова чудо не съм виждал, а съм сигурен и че скоро няма да видя. Нищо чудно участниците в това сбиване вече да са се разбрали и да са се оправили по между си по ***.

64

Kerinso

преди 12 години

Аз ли нещо неразбирам в тая страна ли нещо не е на ред - къв е тоя закон, че за лека телесна повреда се счита сътресение на моъка???? После след такъв побой битя лежи на легло, а биячите се разкарват по улиците с някаква измислена присъда като пробация!!! Крумовите закони трябват - биеш ли и теб трябва да бият, за да може да разбере хайвана какво е направил и да има респект пред Закона, който вече толко е избледнял, че е една чиста паародия на правораздаване. със здраве

63

Томас

преди 12 години

това ли беше мирния ислям - а май това беше миролюбивия ислям - даже и в джамията се бият заблудените хора? И защо на пробация е осъден - голямо заглавие - а накрая нищо - каква е тая пробация?

62

Томас

преди 12 години

63Аз пък ти казвам, че в бъдещето ислям няма - белгиец бил приел измамата ислям - какво от това?

61

Томас

преди 12 години

кви роми - това са си живи ***

60

Охранител

преди 12 години

Държавата/съда трябва да започне като при бай Тошо да вкарва всички *** и ***, нарушаващи обществения ред да ги кара най-малкото, което е да си отработят най-малко за 20 дни простотията-да чукат камъчки на магистралите на Плевнелиев и след като ги наредят, да скачат и въртят гюбеци върху тях, за да ги валират...знаете ли колко бързо ще спрат да се правят на мъже...

59

до 60

преди 12 години

точно това казвам че *** и турци са срещу белите това е расизам те са по расисти от нас ако беше булгарин щяха да го убият ама нали е турчин или *** са го оставили жив *** работа

58

rock-n-rollah

преди 12 години

айде по техен/ислямски/ образец да ги изкарат *** на площада/пред джамията, примерно/ и да ги убият с камъни за назидание на останалите!

57

Анонимен

преди 12 години

предполагам, ще продължават да ми се обясняват колко е велик аллах и колко е мирна агресивната им религия. понеже това няма как да се случи в църква, синагога или будистки храм (бил съм облечен с какво ли не във всякакви църкви, само в джамия не смея да стъпя, вероятно щото е пълно с мирни и кротки "правоверни, качулати, брадати и космати правоверни").