59

Анонимен

преди 12 години

Във всяка държава е различно. Тук не се вдига шум/правят ремонти между 14-16 и след 22 ч.

58

Анонимен

преди 12 години

Кой знае и какъв ремонт е правила тази демократка, та на съседи й демократ му е дошло до гуша! После са се разбрали по демократски.

57

Анонимен

преди 12 години

На седесар прилича - те така действаха докато бяха политическа сила.

56

До 40

преди 12 години

Не до 23.00 часа а до 20.00 е прието в нормалните държави да се вдига шум.После хората трябва да почиват.А в неделя изобщо не трябва да вдигаш никакъв шум.Но при нас това скоро няма да стане

55

Анонимен

преди 12 години

Ами защо не се обадихте и оплакахте? Ремонт засягащ носещи елементи на сградата трудно би минал за разрешение и сигурно е бил незаконен. Пак община и държавата виновни, че сте имали сливи в устите си.

54

123

преди 12 години

Пише се -КОНФЛИКТ драги журналисти:)

53

До 45

преди 12 години

Че съм софианец, софианец съм, но не живея в София от 16 години. Няма и да се върна. Снимката я видях от интернет. Тя чешмата е била там в периода 1930-1940, ако не се лъжа.

52

Анонимен

преди 12 години

Ами как ще ходиш на морер умна главо?

51

Анонимен

преди 12 години

Странна медийна тишина цари по отношение самоличността на стрелеца.?Не е от демократите,галиба.Да не излезе верен партиен другар(бивш милиционер)?

50

до 44

преди 12 години

да им диша изпаренията

49

VVVV

преди 12 години

миналата година един комшия кърти 2 месеца нонстоп (обаче дпазваше точно часовете за почивка). Е, не се издържаше. Като го питахме какво толкова ремонтира - ами къртел бетона на цялата стена в банята за да я разшири с 2-3 см, та да не си реже новите плочки, а да са му цели... Баните в блока са залепени до асансьорната клетка, човека остъргваше носещ елемент на сградата и ни подлуди заради какво? Е кой е по-луд, изнервените с пистолети или този "естет"?

48

до 40 -111

преди 12 години

Като ви чете човек мислите ще си помисли, че всеки ден всичко живо кърти до 23.00. разбира се, че ако има бебе или малко дете всеки ще се съобрази, на ако ти се оприличаваш с такова - съжалявам но ще го изтърпиш. все пак на никой не му е кеф да работи подобно нещо ди 22.00 - 23.00, а щом го прави значи е на зор, а и следващите няколко години няма да прави нищо, затова бъдете коректни с хората около вас ако искате да си нямате проблеми когато вие мрънкала започнете да ремонтирате

47

до 44

преди 12 години

Никой не е длъжен нито боята,нито пръднята... бой по главата с дървото.

46

Ужас

преди 12 години

Май се връщаме назад във времето, когато човешкият живот почти няма стойност.

45

до 35 и 39

преди 12 години

Браво!софянци сте!мечето е седнало от горе!а от пигвините ....се пие вода

44

до 111

преди 12 години

Хората са боядисвали, а не са къртили. А разпрата е, че дъртофелника се е дразнил, че цял ден свети лампата в коридора. Даже и да ти къртят комшиите в 22 ч това не е повод да го отстреляш нали?

43

77777

преди 12 години

Явно му е писнало на човека от толкова години демокрация, демокрация, демокрация, ... дано знаете вица.

42

До 33

преди 12 години

А ти нямаш представа колко хора с психически отклонения живеят между нас! Особено в блоковете или кооперациите. И колко стари хора са превъртъли до такава степен, че и ти да полудееш. Най-пресния пример от тази година ми е, когато пенсионерката под нас дойде да се кара с мен, да съм спрял да си мия терасата, че и течала водосточната тръба. Само дето аз не миех, още повече, че водосточната тръба е затворена на всички етажи и по същото време валеше дъжд.

41

до 33 от даката

преди 12 години

Не обвинявам никого тъй като не пише никакви подробности. Изказаното мнение от мен е на базата на лични премеждии със съседите. Всички ходим на работа. Знаем как се работи в днешно време, от тъмно до тъмно, не сме си по цял ден в къщи да тропаме тогава. Всеки работи когато може а и както казах, закона го позволява до 22.00ч. Абсолютно никога не съм правил забележка за шум, без значение дали е ремонт или купон, всяко нещо има начало и край, така че е необходимо съвсем малко желание да го понесем

40

111

преди 12 години

Като няма нормални закони и нормална полицейска реакция остава единствено саморазправата. Мисля, че лятото е позволено да се вдига шум до 23:00. Това нормално ли е. Едно малко дете или бебе дали ще издържи до 23:00 шума от къртачи и чукове? А селския бек(съсед) дали ще се съобрази с това дете или ще си продължи поне до 23:00 да кърти? Все едни въпроси, които пораждат агресия!!!