38

Мамантос

преди 12 години

Повръща ми се от ибрикчийско-куртизанското поведение на вашите власт-имеющи.

37

Анонимен

преди 12 години

И как го е поставил въпроса??От тоалетната ли???Защото като пътувал в чужбина обикновенно Боко се криел в тоалетната за да не срещне някой политик който да го попита нещо че нашият пък да се чуди как да не изръси поредната ГЛУПОСТ защото знае че там хората веднагаразбират тъпизмите докато българите просто си блеят.

36

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 32Борисов това отдавна го говори... - в случая той подсеща новите, че ще трябва да плащат...

35

Анонимен

преди 12 години

Абе Борисов що не говориш така и за копенсациите от 20 милярда който трябва да ни изплати Турция за 500 те години турско робство.Щото сигурно много те е страх както преди в едно интервю призна трениорати по карате, как си се уплашил на един турнир и си помолил трениора да не се биеш, а той те е питал Директно - СТРАХ ЛИ ТА Е, като е така хващай си влака.И борисов ест хванал влака щото много го е било страх да не го набият.Че и сега работата е такава с Турция.Иначе се прави на мъж за ЛИбия

34

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ?

преди 12 години

Сега разбрахте ли, че МУАМАР КАДАФИ ще продължи да управлява Либия! Никой не е рекетирал България ! Този човек начело на Либия си поиска обезщетението за над 400 заразени деца със СПИН. Основните причини и виновници за това остават в пълна тайна. Не само, че струват неимоверно много на България, но тези медицински сестри бяха и наградени с апартаменти след завръщането си и бяха приети, като истински мъченици. Те трябва да бъдат благодарни на МУАМАР КАДАФИ, че все още виждат изгрева на Слънцето !

33

българче

преди 12 години

"То наистина е успех, тъй като нашите сестри си дойдоха живи, но цената е огромна за това"---.----защо трябва аз да плащам за мискинлъците на някокогоАко това беше се случило в някоя евро държава още щяха да са в кауша ама нейсе

32

Анонимен

преди 12 години

29А ЗАЩО "национално отговорният" политик не го заяви това преди две годиникогато Кадафи беше на власт???Ти си ибрикчията ***!

31

Анонимен

преди 12 години

"Кадафи рекетира България, обяви Борисов"Как само се разбират "колегите".......

30

българче

преди 12 години

пак се изказа неподготвен

29

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Това може да го каже само националноотговорен политик... - а някои родоотстъпници, ибрици го награждаваха с ордени....

28

на умряло куче нож

преди 12 години

Какъвто е каратист, такъв е и политик Боко - страхлив и винаги рита падналия противник, ни никога не излиза срещу по-силен. Големия ербап на умряло куче нож вади. МБУАХАХАХАХАХА

27

comedy central

преди 12 години

ББ е от "Комиците" или някое тъпо реалити

26

етиен

преди 12 години

кадафи е свален,бойко чак сега приказва за кадафи това онова.много е ''смел''.ако българската армия е като него значи всеки да се спасява както може.

25

zzz

преди 12 години

Представям си на срещата в Париж как са гледали нашия юнак интелигентните представители на цивилизованите нации! Винаги ме обзема срам когато този нискочел разбойник ходи по света и се прадставя за министър-председател! Какво ли си мислят нормалните хора за нас, българите? Щом можем да им изпратим този шебек да разговаря с тях.

24

Фен от Село

преди 12 години

до 17 добавен от: БАБА ПЕНА Ако им пратят Царя и пясъка от пустинята ще им продаде за жълти стотинки ...

23

Ники

преди 12 години

Браво Бойко!

22

Звезда

преди 12 години

Жалка, жалка, жалка......***

21

до 4

преди 12 години

Не бе тъпчо,бяха трилиони.

20

Анонимен

преди 12 години

КЪСНО Е ЧАДО, МАНДАЛОТО ЛОПНА!!!БИТИЯТ СИ Е БИТ Е....Я СИ Е Е..Н!!!

19

ЗА 13

преди 12 години

Може, то вие гербавите сте толкова прости, че за вас всичко се решава с ръкопашен бой между боко и някого. хахахахахахахахахахаахааа Но трябва да разберете, че в реалния свят така не се решават нещата.