100

До 95

преди 12 години

Не съм червен, нито гербер, но ще ти зашия един минус.Точно Костов ме разочарова от синята идея.Той я *** и предаде.

99

Анонимен

преди 12 години

Браво! ДСБ няма какво да прави на едно място с ОДС на Бакърджиев и Софиянски.

98

Познаващ Костов

преди 12 години

До всички самоопределящи се за десни:-Няма по-голям виновник за разцепването на дясното пространство от др.Иван Костов.Вие като истински комунисти го боготворите, а той си живее на гърба на една шепа хора като вас.Запомнете, този човек е един от злите гении на БГ прехода.Явно не знаете как процедираше Костов при неговото управление- чисто по комунистически. Егоцентрично и нагло, с грандоманската увереност, че е новият Стамболов.

97

дантес

преди 12 години

не мога да повярвам!!!!софиянски ОТНОВО се напьва да разцепи крехката десница.тоя човек няма ни срам ни очи

96

Бакърджиев и ко

преди 12 години

Хаха Мартинееее тия хиени те изядоха брааат! СДС отече!!!! Не че ми е приятен Костов ама комай само ДСБ остана сравнително свестна дясна партия.

95

студент

преди 12 години

Аз ще гласувам за НДСВ, въпреки, че съм непартиен.Защото от всички партии, управлявали до сегасъм доволен единствено от тях!

94

Костов е супер !

преди 12 години

Шапка свалям на Костов ! Единственият, които има:- ум в главата !- воля да работи, без да мрънка !- топки да си отстоява принципите !

93

Костовист :)

преди 12 години

Още едно доказателство за това, че ДСБ е единствената партия на която човек може да има вяра. Почвайте с минусите, мили червени тикви от гейб и бкп :)

92

Анонимен

преди 12 години

Софиянски крадливия комунист отново разцепи синята идея

91

Анонимен

преди 12 години

В ДСБ са единствените честни и принципни политици в България...за съжаление у нас тези качества не са на почит и уважение .Така че е изпитана истина - всеки народ си си заслужава управниците !!!

90

стоян

преди 12 години

за по тъпите форумци ще кажа че преди Костов да направи ДСБ,Софиянски направи ССД, Бакърджиев направи Радикал демократическа партия,а Любен Дилов-син,ееееееехтой е почитател на девиза на ДПС/смело другари в борбата,НИЕ сме според хавата/който може да го вкара в парламента той е с него,с Новото време на Кошлуков и Севлиевси, с ОДС с лидер Надежда Нейнски,сега е с тези мушмороци,като не влезе и този път ще избере пътя на Христо Бисеров и Д. МЕНТАТА,на бившия лидер на СДС Пловдив Караиванов с ДПС.

89

ДСБ

преди 12 години

В новата сбирщина са : мошеника и крадеца Бакъра, един Фъфльо, който се навира навсякъде и незаменимия гешефтар Софиянски.Само тези имена са достатъчни да отблъснат хората от тази сбирщина.

88

Анонимен

преди 12 години

Както винаги Костов е прав. Той никога не предава принципите си в името на някакво съглашателство. Един път е казал мнението си за Софиянски и повече не може да се отмята (както правят много други) Другите политици се плюят, плюят , а после се запрегръщат. Костов е най-неподкупния политик.

87

vini

преди 12 години

Тези наистина психясаха.Боже боже каква борба за власт.Всички плъхове и мишчици излязоха от убежищата си щом става въпрос за пари и крадене.

86

Анонимен

преди 12 години

Внимание!Психара СТРАНДЖАТА върлува в сайта.

85

Анонимен

преди 12 години

Мавъра получи шут в едно задно место!Ами да издигнат Агата за президент, има опит, толкова хотели има в Созопол.

84

Отегчен

преди 12 години

Кой му пука за 2 -то файтона хора на Лостов и МаЛтин.... понякога се чудя днес-а на бекапето ли е или на седесето

83

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Риана не ще да ражда, осиновява дете от Хаити"...*******************************************************************А Янка е бременна с флашка - близнаци... - ще роди в неделя на 4 септември, когато ГЕРБ обяви кандидата си...

82

От 83 до 82

преди 12 години

Относно профаните, имах предвид точно такива като теб.Около Костов няма чисти хора.

81

Анонимен

преди 12 години

Че има ли някой, за когото да не е ясно, че Иван Костов разби дясното пространство и унищожи синята идея?Е, няколко профана все още вярват на отявлените му популистки изказвания, но и това няма да е за дълго.