53

Анонимен

преди 12 години

какви Араби бе..... темата е за Иран и Сирия какви араби пак говорите хаха

52

men

преди 12 години

do 57 ито една религия не учи и поущтрява убийствата, това е характерно само за сектите... а кой кой убива, се вижда хората са окупирани в собствените им домове в тяхните си държави така притиснати после са главни обвиняеми че са терористи...в коя държавна политика се намесиха арабите... а американците няма държава на която да не указват натиск ....

51

Анонимен

преди 12 години

кви кадъни кви Араби ве *** такива......... Иран са баш Арииците вие им викате Араби те се борят за бялата раса за разлика от вас мелезите *** (срам че имате точно Арииски произход и сте братовчеди с Персите) не ли ви е срам бе да говорите така за Персииските си братя а?

50

Анонимен

преди 12 години

Тия кадьни много грозни бе..за нищо не стават !

49

ТТ

преди 12 години

до 54ти ходил ли си в иран та твърдиш такива неща.

48

do-57

преди 12 години

Ne pravi salata ot domati i krushi ! Cionizma e samostoiatelen evreiski, tuk stava vapros za globalen problem koito zasiaga kakto musulmanite taka i celia hristianski sviat.Orientaciata triabva da ia pochuvstvash vatre v kravta si. ako tova ti lipsva znachi chipa ti e obarkan.

47

анонимен

преди 12 години

men , да си чувал нещо за котировки на петрола на световните борси ,сигурен съм че това за теб е тера инкогнита. Ако иаскаш да знаеш арабите трябва да целуват краката на американците , защото благодарение на петродоларите сега строят чудесии а не са в бедуинските си юрти , аи петрола не е само енергоносител но и суровина за почти всичко в съвремення свят , кой мислиш е в сосновата на техниологиите за приложението му , хубави или лоши ,където и да се обърнеш около теб дори в момента.

46

rave

преди 12 години

A mna6ite diktatori kvo 6e gi pravim, ta ste trugnali drugi durjavi da mislite?!

45

aha

преди 12 години

Rodila sam se hristianka i nemoga da podkrepiam musulmanite i pri tova kraini isliamski maimuni koito iskat smartta na vseki razlichen ot tiahnata viara.Da hodiat po diavolite !

44

anonimen

преди 12 години

Все още има свободни места на 4-ти км. но ако не побързате могат и да свършатДо 52

43

osata

преди 12 години

до Петьо - първо научи правописа, че след това започвай да разсъждаваш...

42

Анонимен

преди 12 години

Iran ne sa arabi no sa MAIKATA na arabite. Mantaliteta im e po skapan ot arabskia. Kraini islamadjii. *** ! Fanatici ! Jenata pri tiah e vesht a ne chovek.

41

men

преди 12 години

до Петьо-Евреи kакво ще рече "велики държави" дай сега като са велики да нападат и плячкосват целия свят с уж умиротворителан мисия, а колко невинни хорица са загинали заради тази амбиция. Къде е химическото оръжие на Ирак което уж заплашваше света... просто равносметката е 20 години точене петрола на Ирак без пари и всяване на терор в близкия исток, така че нормално е 1 л бензин в САЩ да струва 1.50 лв с включени екотакси и всички налози...

40

отец Йосиф

преди 12 години

За САЩ - човекът не съществува, свободата не съществува, семейството не съществува, държавата не съществува. Съществува само интернационалната империя на гнидите, идеологемите и убийството на личността. Няма по -голяма диктатура от САЩ! Създаването на световна технотронна диктатура е отдавнашна мечта на силните в този свят. За нуждата от въвеждане на тотален контрол и налагане на световна технотронна диктатура писа Збигнев Бжежински още 1968 г., а според Циничното изявление на Дейвид Рокфелер, "наднационалната власт на интелектуалния елит и световните банкери е за предпочитане, пред правата на народите на самоопределение! "Става все по-ясно, че икономическата криза, развиваща се пред очите ни, е неотделима част от плана на глобалния елит да пороби човечеството."След като разделят отслабена Русия, и като разбият арабите, и унищожат волята им за съпротива, те искат да завземат (от палестинците) Храмовата планина (в Йерусалим), да разрушат Омаровата джамия и Ал Акса, и така да разчистят място за изграждане на огромен храм на Антихриста. Ще последва свещено коронясване на "звяра" в третия "Соломонов храм" в Йерусалим!!! Но в духовен план, пред идващия тиранин - Антихрист, стои непревземаема крепост - Светото Православие. А на материален план го задържа унижената, изнемогваща, но все още непокорена, пазената от Бога Русия. Тайните ръководители на сегашната измамна борба с "терористическия интернационал", жадуват да предизвикат глобален хаос - "гигантско социално сътресение", Русия да се въвлече в изтощителна война на неколко фронта, а ислямските страни да се поставят на колене. Двигател на това зло са Евреите. Те присилват дявола да започне унищожаване на Православието. То ще е тяхната главна пречка за осъществяване на световната им доминация. Те ще принудят Турците да навлизат и да започнат акции в Гърция, макар че Гърция има свое правителство, то няма реална власт. Тя няма мощ, и турците ще дойдат тук (в Гърция). В това време Русия също ще прехвърли своите сили за да върне назад турците. Събитията ще се развиват така: щом Русия тръгне да помага на Гърция, Американците и НАТО ще се опитат да попречат, да се съединят двата православни народа. Ще има и други сили, като японци и други. На територията на бивша Византия ще стане голяма касапница!

39

Teмбeл

преди 12 години

"Иран предупреди НАТО да не нахлува в Сирия" Прaвилнo ! Ako НАТО първo нахлуe в Сирия, Иран ще ce пoчувcтвa пренeбрегнaт. Персийците не са араби и за това не трябва така грубо да бъдат пренебрегнати .;))

38

Петьо-Евреи

преди 12 години

А на Българите мога да кажа следното радваите се че живеете във европа а то ако живеехте по съседство със *** и два дена мирен живот нямаше да видите. гледайте добре кой е приятел а кой не че може вообще да останете без приятели!!!!

37

TT

преди 12 години

Хахаха Петьо, *** се прегледай брат, тва ако са велики държави ... велики терористи може да им кажеш.

36

Петьо-Евреи

преди 12 години

Ама кой е тоя че предупреждава кой!!!! некъв *** тръгнал да плаши великите държави комедия направо!!!!

35

do 50

преди 12 години

bace - ajde procheti malko istoria che govorish gluposti. Irancite ne sa napadnali nikoi prez poslednite 300 g. A kolko evreite sa hristianai i kolko evreite obichat pravovernite , katolici ... e drug vapros. Otnovo - cheti da ne drankash gluposti. Vsushtnost Izraelcite izbivat i goniat palestinci shtot v bibliata pishelo , che predi 5 triliarga godini edin evreiski ovchar e minaval prez mestnostta i sega imat teritorialni pretencii. Ne zahtitavam nikoi - kazvam ti faktite.

34

MOSSAD

преди 12 години

Данчо 39, "***" *** да те задави, да *** *** ислямска. Само като чуете за "***" войник и се насирате от страх. И разни *** миризливи да не се правят на арийци, защото ако беше чичото с мустачките първо тях щеше да сапундиса