39

тъжно......

преди 12 години

Тъжно е как се окалва всичко...как подлогата на ***- отново кандидат кмет на Варна, *** от Сливен също- интелигента от Ямбол- зад него сме. Как няма да се подкрепи един кмет с чисто минало, добър морал и подкрепян от съгражданите си.

38

до 31

преди 12 години

и Христо Халвата за кмет на Смолян

37

Анонимен

преди 12 години

до 31 в Несебър отдавна издигнаха Терзиев,който е дясната ръка на небезизвестния "бизнесмен" чочо който купи от селата гласовете на *** на предишните избори (ИМА ГО В ПРЕДАВАНИЯ ПО ТВ)за общински съветници и протъргува съветниците си с Бойко Кратуня да минат от ГЕРБ,така че Митьо не им е нужен;)

36

:)

преди 12 години

Подкрепят и тоя уруд Кирил Йорданов във Варна. Айде сега някой да не ми каже, че не са долна комунистическа мафия тея от Герб. Кирил Йорданов е най-лошото нещо, сполетял града ни (на второ място е жена му, на трето - Дънката, Желев ) а *** даже няма да ги коментирам. Браво Герб, спечелихте доверието на хората... нещастници

35

до 31

преди 12 години

и Христо Халвата за кмет на Смолян

34

Поредния беглец от С

преди 12 години

Докато Лечков управлява, в Сливен ще продъли господството на мутрите, сутеньорите и проститутките ще преобладават, както и сега, селянията ще бъде аплодирана, ред няма да има и всички престъпници ще си плащат за да са спокойни - а редовия гражданин ще страда както и в момента. Лошото е, че опонентите дори и да спечелят пак ще имат огромни трудности в опита си да поправят грубите действия и грешки на Лечков. Надежда почти няма, за съжаление.

33

slivenchanin

преди 12 години

"Самият той смята, че ще спечели местните избори наесен още на първи тур, защото свършеното от него нямяло как да остане незабелязано." наистина няма как да не видя кратера пред Тернопол улиците в целия град с изключение на улицата от центъра на града до новичкият му хотел както и околността обновена от него също направи уникално малко кръгово движение водещо към хотела му отново :) няма да стане кмет тоя просто NO WAY :)

32

Анонимен

преди 12 години

Това което ще се случи със Сливен е следното: С гласовете на *** сегашният кмет ще получи трети мандат. ГЕРБ правят голямо заиграване с тях. Нищо, че града прилича на Бейрут или Дрезден след бомбардировките. Сливен от град с население 120 000 човека, сега е около 70 000. Града масово се напуска от българите. Пълно е с *** на социални помощи, които отиват да се подписват слизайки от мерцедеси и беемвета. Тежко на тези които останат да живеят в този град заприличал на клоака.

31

@

преди 12 години

Остана само Митьо Очите да издигнат за кмет на Несебър и партията може да се смята за изградена на 100% :)))))

30

mrazq_da_mrazq`

преди 12 години

Къв е тоя Дурутей вдясно?

29

Ташунко

преди 12 години

Работата на Бат Боко Тиквони е - голям напън ,малка пръдня...

28

Анонимен

преди 12 години

До 24.Защо не ми дадеш на мен 20000лв.Ей тъй докато се смееш.

27

До 24

преди 12 години

Поне е ясно кой ти плаща на теб да ги защитаваш тези двамцата!

26

ЛС

преди 12 години

Славов е абсолютен, доказан крадец. Никой нормален човек в Ямбол няма да гласува за тоя. Тези заслуги, които ги пише в статията са лъжа. Първо - събарянето на *** блок доведе до много проблеми, които Славов все още не може да разреши и тепърва в следващия мандат някой ще си блъска главата, къде да настанява гнусните *** от тоя блок, които никой не иска. Второ - Тласкателя и да ден днешен не работи (питайте ВИК-Ямбол). Трето - не знам какви паркове е възстановявал.

25

gotin

преди 12 години

Много странно, бате Бойко изрита Лечков и му заведе дела, а сега изведнъж почна да бъде оневиняван и кандидат кмет на ГЕРБ. Мноооого странно ... но за простия българин. Лечков държи всичко легално и най-важното, всичко нелегално в Сливен, наркотици, мафия, итн. Дойде бате Бойко, а Лечков продължи да си движи бизнеса. Бат Бойко поиска дял, Лечков го боли шпека. Изритаха го и го пратиха в съда и чак тогава на Лечков му се избистри ситуацията. Остане без избор, да даде дял на бат Бойко. Елементарно

24

Анонимен

преди 12 години

Някой плаща да се водят дела, като се има в предвид за какви смешни суми съдят кмета в Ямбол. За някакви си 20000лв. съдят Г. Славов и то не че ги откраднал, а бил ощетил общината. На мен ми се вижда доста смешно, явно се плаща на някой да води дела!

23

митко

преди 12 години

бойко ще загубиш гласовете на сливен и ямбол.

22

Свищов

преди 12 години

С тия кметове ГЕРБ си забиват един по един пироните в ковчега...

21

Сливен

преди 12 години

Наистина нищо ново под слънцето в Сливен - прах, разкопани улици, безработица, нови заеми за общината, отчаяни и роптаещи по улиците хора, масово ровещи в казаните братя, двуметрови магарешки бодили на местатата за тротоари и т.н. Няма смисъл да разказвам повече и това е достатъчно, за да не гласувам за Лечков!

20

от Ямбол

преди 12 години

Интересно от какво си доволен в Ямбол? От разбитите улици? Няма нито една като хората. От добрата бизнес среда в града? Търил ли си работа в Ямбол? Не ти го пожелавам. И аз съм от Ямбол и вече не мога да гледам как града загива. Не ме интересуват позициите на БСП, ГЕРБ или която и да е друга партия. Факт е, че този човек, Г. Славов, май освен за далавери за друго не става. Кажи ми какво е направил за Ямбол, без да е набутал финансово общината?