42

draznitel

преди 12 години

Отделно, че Костов изглежда да се е наговорил с червените, нарочно да издигне толкова невзрачен кандидат, колкото да не е без хич, а в действителност хората като го видят тоя, да теглят една майна на Костов и да отидат напук да гласуват за червените... или па за Кунева , то все в г*з

41

Анонимен

преди 12 години

ЩОМ НЕ СТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ИЗБИРАЙТЕ СИ БИВШИ *** - МУТРИ,БИВШИ *** - СОЦИАЛИСТОКОМУНИСТИ,БИВШИ *** - АТАКАДЖИИ,БИВШИ *** - БМРО, БИВШИ *** ДПС и т.н.

40

Анонимен

преди 12 години

А не ви ли дразнят "политици" с по 2,3 ДС-имена,а?

39

Анонимен

преди 12 години

...и няма риск да влязат в следващия парламент.

38

draznitel

преди 12 години

Името може и да не е от голямо значение, ама е антипатично и са вместо Костов да вземе 2% от гласовете, ще вземе само 1 % !

37

Анонимен

преди 12 години

абе тия така наречени демократи,докога ще разиграват цирк

36

Анонимен

преди 12 години

Името ли е най- важно бре нещастно племе? Човека НЕ е с две имена,като ВОЛЕН - СОТИР/дс; ГЕОРГИ - ГОЦЕ/дс, АХМЕД - САВА/дс,КАРАКАЧАНОВ - НИКОЛАЙ,ПРЪМОВА - СВЕТЛАНА,Калфин - Андрей и т.н ЧЕНГЕТА на ДС,КГБ...)))

35

draznitel

преди 12 години

ДО СКE прошляци ли да си избираме тогава ?

34

СК

преди 12 години

МНОГО ЗЛОБА - МАЛКО АКЪЛ!СК Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДС - ЧЕНГЕТА И ПОДОБНИ ***!БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ ДА СИ ИЗБИРАТ МУТРИ И ЧЕНГЕТА,ЗА ДА ИМ ТРОВЯТ ЖИВОТА,ДА ГИ КРАДАТ,А ПОСЛЕ РЕВАТ,ЧЕ СА СБЪРКАЛИ С ИЗБОРА СИ...*** НАРОД - СЛАБА И НИЩОЖНА ДЪРЖАВА!

33

:-)))))))

преди 12 години

6ANSA MU E RAVEN NA 0%.TIQ SINITE SA PO ZABLUDENI I OT PRIQTELITE IM KOMUNISTITE

32

draznitel

преди 12 години

Костов тотално се самоуби с тоя :). Поне да го беха прекръстили, колкото изборите да минат, па после да си се казва Трошльо Трошлев. Кой по дяволите би гласувал за човек с такова име ? Да не говорим за физиономията

31

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4

преди 12 години

Единствения кандидат,който никога не е членувал в БКП(БСП) и никога не е работил за ДС - е Прошко Прошков. Млад и кадърен професионалист!Аз ще гласувам за него... Той си е софиянец и е запознат до детайли с проблемите на общината .Точно от такъв млад и кадърен човек се нуждаят софиянци,който да оправи столицата!

30

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

A IMA LI RISK DA SE RAZDELITE S BSP? SDS I DSB SA MASKIRANI KOMUNISTI S IZKLU4ENIE NA ELEKTORATA IM KOITO E MNOGO ZABLUDEN

29

Анонимен

преди 12 години

Прошко Прошков...Несериозно....Сигурно и родителите му са се шегували...

28

бива

преди 12 години

добре е "за" Прошко и "против" 50:50

27

Калин

преди 12 години

Прошко Прошков е човека!!! изтърсаците кадииев и фандъкова на луната, там да си продава тока а оная да си дава уроците по руски!!Искате умел и почтен кмет, Прошков е човека!!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Само вижте броя на кометарите под статия за СДС и под статия за Атака :)Утописти. Освен *** и лакоми нагаждачи, вече никой не *** СДС и отрепките в него :)

25

пак ли

преди 12 години

няма смисъл да рИвьем, колко сме зле! Щом предпочитате да избирате, бабаити, фолкаджийки или политически хамелеони - ваше право...Колко е по-ефектно да си надуваш мускулите и да даваш на подмокрени репортерки да ти ги пипат, или да си довчерашна "телевизионна водеща", дето не може да прочете и двусрична дума без засечка, ама си и Убьем на причьеската и силикон в пазвата...Е на такива им се връзвате и си ги избирте - сърбайте им попарата тогава..

24

Анонимен

преди 12 години

Този вмирисан плъх поживя в Германия доста годинки докато баща му крадешене с куфари а с чували пари от Тото-то. В един прекрасен момент когато простаците с къса памет са забравили вече, появява се много грамотното и "изучено" синче на един измамник. Измамниците се обединяват около неговата кадидатура, все пак той е син на техен ВЕРЕН приятел. Децата им, внуците им, а *** с къса памет, все се надяват...Вместо да хванат и да поумнеят. Ама така е по лесно, а и може и те да докачат нещо.

23

Ishmael

преди 12 години

Би трябвало да обявят национален конкурс: 10000 лева за човека, който успее да запомни името на синия кандидат за президент.