198

Деница

преди 12 години

От различията се раждат най-добрите решения!

197

анонимен

преди 12 години

различията и конфликта са различни неща.трябва да има и различия за да се намери най доброто решение

196

Прав е Цветанов

преди 12 години

Ами разбира се.Това че имаш различия с някого не означава, че има конфликт.Не знам какъв конфликт е това, че държавата ни върви нагоре и икономиката ни е стабилна.

195

до 200

преди 12 години

Ами заминавай при Путин бе кой те спира там ще си по-добре вместо да ревете и да се чудите кого да изкарате виновен в Б-я,аз като не ми е харесало че навремето беше тъпкано с червена *** се преборих за визи и се махнах ,сега нема визи ,а пардон за червена Русия май вашият човек ще ви иска визи махайте се да си отдъхне народът от червени *** пък и ние да се завърнем.

194

A5

преди 12 години

AMA TOVA SA CVETANOV I BORISOV

193

Модератор на сайта

преди 12 години

Аве ей деца, не се правете на много големи ами отивайте да си играете с камиончета.Да не Ви засека IP-тата и да публикувам кой откъде е, че тогава ще се насерете!Считайте се за предупредени да спазвате добрия тон!

192

DO 201

преди 12 години

HAIDE, SMEL4AGO, 4AKAM!!!!

191

do 201

преди 12 години

Slushai, i az iskam da ti zabija edin kol v gadnija zadnik.Pishi mi i na men kude da dode..Aaz shte te chakam boxera da te smachka a i shte zabija edna kakalashkka v platenoto dupence.

190

DO 201

преди 12 години

lKAJI KUDE DA DOIDA I ME NASERESHH?

189

до 199

преди 12 години

Писал съм *** къде ще ме намериш хайде ела *** ти от хвалби по бокса си забравил да четеш *** не се страхувам ела да насера.След това и в сънищата ти ще се появявам такива като теб *** много сум видял пълно е с такава ***.Чакам .

188

DO SMELIA ISPANEC

преди 12 години

ISPANECO MOI, KOI TI PLA6TA ZA DA PI6E6 TEZ NE6TA,AKO SI TOLKOVA ZAGRIJEN ZA BULGARIQ ELA TUK I RABOTI ZA NEQ. OTDALE4E SI MNOGO SMEL.EDVA LI 6TE SI TOLKOVA TUK. GERBERASTITE, RIMUVA SE S PEDERASTITE, RAZBIHA DURJAVATA OKON4ATELNO NI6TO NE GFUNKCIONIRA, BORISOV E PARALIZIRA CQLATA ADMINISTACIQ, STRAH I NESIGURNOST CARI. A IKONOMIKA NQMA!!! IZLZANE OT KRIZATA NQMA, SAMO OBEDNQVANE, AKO NA TOVA MU SE KAZVA PO-DOBUR JIVOT, MERSI. VZEMI SE TEZ DVAMATA TUPOUMNIKA NA SNIMKATA V ISPANIA IIM CELUVAI ZAD

187

do 190 ot 180

преди 12 години

slushai tupako, boxiram v kategoriija do 91. kg. kaji kude da doida i ti dam edin urok ,,ne sum chereven no ako ti plashta Boko, te razbiram, no akone, ela da ti razbija tupata mutra!!!Kaji kude da doida sum..tvoi!!!

186

силвър

преди 12 години

Аз също се начетох на доста глупави коментари, съжалявам за определението, но за друго не толкова грубо не се сетих. От последните две години България е в много по-добро положение, усеща се положителната промяна и това не се вижда само от определен кръг хора,на които им е втълпено да не се съгласяват с новото и хубавото в страната ни. Лично за себе си мога да кажа, че стандарта ми на живот последните две години се повиши,благодаря Герб.

185

до 191

преди 12 години

На плаца "Чуека" съм *** хайде ела нали си отворен като червена гуменка *** скапан ела ще ме нащериш на парапета на боката *** ела да ти премахна тестисите ще пристигна бързо работя наблизо и утре папата да те опее и без това е тук червен проскубан ***.

184

Сиси

преди 12 години

В спора се ражда истината. Вярвам, че чрез диалог, те ще достигнат до най-правилните действия.

183

Хитлер

преди 12 години

Ей червени и много глупави *** светът е зле не само България *** гнусни,ако баха комунистите досега щаха да изтрият Б-я от системата,те започнаха ,но добре че спечелиха ГЕРБ и престанете с демагогията си тук в сайта сте шест *** които пишете простотии личи си по употребата на едни и същи термини и словоред и всичко това примесено с еднообразната ви демагогия,трагични сте в защита на една утопия,но слава богу *** в държавата са намалели значително,личи си по протестите ви

182

Анонимен

преди 12 години

На снимката:Две *** мутри-милионери си стискат ръцете за излъгания български народец...

181

до 183 Марикончо

преди 12 години

Не'нам като к"ъв се шляеш из Мадрид, марикон с марикон скапан, наблизо съм, може и да те копнем некоя вечер..

180

до 188

преди 12 години

Ей червен бурсук,да не би правителството да лекува по болниците ***,кой си ти да не би да се вживяваш на Ленин или Сталин та да забраняваш кой къде да живее и в кой сайт да влиза бе червена гнида мухлясала,мина ви времето вие сте *** и не можете да го разберете,но на есен ще ви се завие свят и ако сега все още ходите на два крака тогава също като събратята си овни ще се снишите до земята и ръцете ви ще ви послужат за опора и ние оттук ще помогнем с 250 хил. гласа само от Испания хабер да ви е

179

Анонимен

преди 12 години

Сега най-много се краде. Ако знаеш кво източване е ....... беднати е фантазията . Богат урожай е за власт имащите. Тия магистралки ще ни излезнат платинени, не златни.