128

ИЛИЕВ

преди 12 години

"Всъщност държавата трябва да се грижи именно за беззащитните за тези, които са жертва на собствената й немарливост и некомпетентност." НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛ ДА ПИША КОМЕНТАР ТУК, НО ШИБАНИЯТ ЕТАТИЗЪМ, КОЙТО БЛИКА ОТ ТАЗИ СТАТИЙКА Е ТРАГИЧЕН ! ВИЕ,Г-ЖО, КОЯТО СТЕ ПИСАЛИ ТОВА ЯВНО СИ ПАДАТЕ ПО СОЦ. БЕДНОТИЯТИЯ И МИЗЕРИЯ. НЕАДЕКВАТНО Е ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ СЛАБИТЕ, НЕПРОКОПСАНИЕ, НЕСПОСОБНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ! ЗАЩО ??? НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА СОБСТВЕНИЯ ИМ *** . ЖАЛКО И ЕТАТИСТКО ИЗКАЗВАНЕ

127

127,

преди 12 години

Ти пък се за какво се нервиш:)Аз веднъж се вързах на едно, което ми ревеше за баничка на пазара. Хванах го за яката и го завлекох до баничарницата. Толкова псувни и клетви през целия си живот не бях чувала.

126

Анонимен

преди 12 години

гледайте във в бокс7 гладен ***(турчин)

125

Анонимен

преди 12 години

Истинска история. Спря ме просещо ***, стана ми мъчно и му дадох пари, защото било гладно и т.н. След 2 мин. го видях как влезе в близката кръчма и даде парите на баща си, който веднага си поръча алкохол. Извинявай, ама вече пари не давам! Че да не съм луда да се трепя по 10 часа на ден за да може бай *** да пие с моите пари? Така, че за какво съчуствие става дума. Ти си дала 10 лева, а замисли ли се, че с тия пари Айше вместо храна за децата е купила алкохол или цигари? Не, нали?

124

?

преди 12 години

Първанов помилвал? А колко престъпници помилва съдът? Не само помилва, но ги изпра и подготви за политическа кариера? Правите ли разлика между "помилван" и "оправдан"?

123

cskar

преди 12 години

nikoi s ni6to na nikoi ne e dlujen

122

мом4ето

преди 12 години

Имаме отскоро комшии - турчеещи се ***. уж нямат пари-туриха климатици. Скоро ги фанахме че година и половина не плащат вода - със познати *** в ВиК-то са сложили неработещи водомери. Правят тумби...имат деца...ходят по басейни, сега на море...А моята бивша приятелка, никога не е ходила ни на море ни на планина с родителите си - нямат пари! Едва са го карали, ама не са просили нит крали!Раличке, знаеш ли че има мн бедни които се крият?

121

Анонимен

преди 12 години

120, слагам минус не на поста ти, а на факта в него!

120

Анонимен

преди 12 години

"Обществото дължи на всяко дете шанса да разполага с живота си и да направи най-доброто, на което е способно"Брей... без да се обижда обществото, ама накрая на месеца като си видя фиша, дарявам 400 лв на тая държава. Мъжът ми малко повече. В замяна не получаваме НИЩО освен частни лекари и зъболекари като се наложи. Но пък се чудим защо ние нямаме деца, но пък за сметка на нас и нашите пари, други си позволяват по 10? Хайде стига вече с тази "социална" политика!

119

!

преди 12 години

Нашите грешки са много....Но тази,която най-лесно можем да поправим, е да спрем да стимулираме просенето като даваме пари в протегнатата ръка.Просията е бизнес,при това добре организиран и печеливш!Ако никой не даде на *** пари,ще виси 2-3 месеца и ще се откаже,нали?Раждат деца с които висят по улиците и гледат с жалостив поглед,ако игнорираме този разиграван ни цирк,и не им платим за него-сами ще се откажат!

118

Анонимен

преди 12 години

"Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници

117

ДО 112

преди 12 години

Проблема е ..."СРЕДАТА"....в която живеят децата /приятелите /,а не беднотията !Няма средна класа ,а от там и ...."гражданско общество ",което да реагира на отрицателните прояви в обществото ,....въобще няма .....нищо в БГ стойностно.....РЕЗИЛ!

116

GOSHO

преди 12 години

НИЕ *** СМЕ ЖИВАТА БАРИЕРА ,,,НА НАС АРАБИ, *** И КИТАЙЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ ТУК,,,,НИЕ СМЕ БАРИЕРАТА НА ШЕНГЕНА ,,,НИЕ СМЕ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА,,,ЩЕ Я ПАЗИМ С ТЕЛАТА СИ,,,НИЕ СМЕ НОВИТЕ БЪЛГАРИ

115

Анонимен

преди 12 години

Само като видя чия е статията и се отказвам да чета

114

Анонимен

преди 12 години

До авторката: Ами като толкова много съчувстваш, вместо да пишеш глупости направи нещо. Намери работа на родителите им или се обади на социалните. Ама ако след като и предложеш да им намериш работа изчезнат безследно, не се очудвай! Не разбираш ли, че при *** това си е начин на живот! Той НЕ ЖЕЛАЕ да живее различно, защото това означава отговорност. Докато сега праша *** да проси, изкараните пари изяжда и изпива и готово! Грижи няма!

113

нали!

преди 12 години

ДРОГАТА и политиците, СЪСИПАХА .....ДЕЦАТА В БГ .....няма рима ,но е вярно!

112

До 111

преди 12 години

Баш не ходят на училище българските деца.

111

sis

преди 12 години

Съгласен съм че това е една бомба със закъснител, но не се чувствам отговорен за това. Аз моите деца си ги гледам. Трудно ми е, но ги гледам. Според мен трябва да се създаде минимален стандарт за отглеждане на дете. Който създава дете да е длъжен да го осигурява. Всички деца трябва да са нахранени, облечени и обути...а като родителите им нямали работа, щото били неграмотни- дават им по една кирка и на магистралата на ББ да копат. За това кой знае какво образувание не трябва, но да изкарат парите

110

ДО 103

преди 12 години

И българските деца не искат образование /не ходят на училище/....резилът е голям за БГ ,това са кадрите на 22 г ......ПРЕХОД ----СКАПАН ---! БЛАГОДАРЕНИЕ НА "УПРАВИЛИТЕ НИ"....... ПОЛИТИЦИ ,КЪДЕТО НЯМА .....МОРАЛ !А самите ...ТЕ...,нямат ли родители, семейства ,деца, внуци ......?

109

Долу АТАКА!!

преди 12 години

Волен Сидеров разврати ромите!!!Той им издейства и помощи ,и ги научи да се пишат всички самотни майки!!! Волен е проклятието на България!!