72

до70

преди 12 години

...не са казали,защото са нямали такива правомощия ...

71

Антикомунистов

преди 12 години

До 66! Бе ***!! Защо се раздвижиха пластовете? И защо от 1 септември? Знам че е много труден за теб въпроса!!

70

Ър

преди 12 години

Тука един комшия полицай редовно вози жена си с партулката. От болницата пък идват с линейката да си купуват цигари изобщо трябва май дървото да играе.

69

българин

преди 12 години

ГЕРБав фуражкаджия 66, за толкова наивни ли ни мислиш - "...за първи път се говори за...морални дефицити.През всичките минали години и правителства...всичко се е считало за нормално...точно за това ми харесва ГЕРБ,защото пластовите се раздвижват."АМИ, ДОСЕГА, КЪДЕ БЕШЕ ТОВА РЪКОВОДСТВО НА МВР - ЦВЕТАНОВ ЗАМ.МИНИСТЪРА, да "раздвижи пластовете", А БАТ ТИ БОЙКО? След близо 2 г. ПРЕСТЪПНА ПРАКТИКА И ЛАПНАТИ НАД 15 МИЛ. ЛВ РУШВЕТ САМО ДО ЮНИ Т.Г., сега ще замазват нещата.

68

Анонимен

преди 12 години

Коментар 68 се отнася за анонимен 66!

67

Анонимен

преди 12 години

62,сигурно ти си отчитал "течащите дарения"!Много си в час бе чобанино!Такъв сурат като Цецо пудела в МВР не е имало!Няма и месец откакто заяви ,че това било в реда на нещата,а сега ще ми говорят за "морални дефицити"!Корупция там,където е абсолютно недопустимо!

66

до 63

преди 12 години

Милиционерите в България наистина никога ДОСЕГА не са били 63 000.Сега са толкова официално, а като гледам, че полицейските коли са повече от обикновените по улиците и полицаите са повече от феновете на мачовете, си мисля, че официалната цифра може и да е посмалена.Към тях прибави около 200 000 охранители и още толкова поне доносници, сложи и семействата им и ще видиш, че май сме народ от милиционери ...Е, има и около милион и половина роми ... )

65

Анонимен

преди 12 години

само си помислете,за първи път се говори за дарения и морални дефицити.През всичките минали години и правителства "течали" са даренията и всичко се е считало за нормално...точно за това ми харесва ГЕРБ,защото пластовите се раздвижват.

64

до 42

преди 12 години

И още:Докато в Румъния правителството купуваше чисто нови линейки за болниците, нашето купуваше чисто нови полицейски коли и бракувани корвети от Франция.Докато в Румъния вкарваха нова земеделска техника за обработка на земята, нашите "умници" вкараха подслушвателна техника за много милиони. Докато в Румъния инвестират в производството, създават работни места и така вдигнаха жизнения стандарт на хората - у нас ни размазаха от проверки, глоби, актове, данъци и прочие репресии и наказания.

63

Анонимен

преди 12 години

милиционерите в българия никога не са били повече от 18 000. а това, че в бройката до 60 000 се водят всякакви *** - уредници на музей, чистачки, всякакъв друг помощен персонал - техници, шофьори, готвачи, склададжии, а също така и работещи на почивни станции, психоцентър, ресторанти, авторемонтни работилници, академия, паркинги, ведомствена охпана и какви ли още не, то това е друга работа

62

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

SAMO PARTIQ S MORAL MOJA DA PRIZNAE TAKOVA NE6TO DRUGARI.VIE SKLU4VAHTE SDELKI S MUTRITE I GO PRIEMATE ZA GEROISKI PODVIG.

61

бай Курти

преди 12 години

Сигурно от септември и списъците с специалните номера ще махнат :)

60

Анонимен

преди 12 години

47 !! Много вярно!

59

Анонимен

преди 12 години

В АНГЛИЯ ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ХИЛЯДИ ОСЪДЕНИ В БГ 1 ДЕЛО 20 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ Е ОСЪДЕН

58

Анонимен

преди 12 години

Пазарат се като ***.Защо от 1 септември а не веднага? Мутренска история.

57

безморални

преди 12 години

Т.н. "герб" е най-големия морален дефицит в България. И не само дефицит, а истинска морална дупка! Защото пожарникарят и Цецо Апартаменто са безморални!

56

jj

преди 12 години

На фона на масовото отношение към МВР и КАТ как ви се струва да се окаже, че тези институции получават толкова много дарения (може да не са много като сума, но като брой)?На всеки един човек е ясно, че с тези пари нещо се купува. Въпросът е защо не се разследва какъв асортимент от продукти и услуги предлагат МВР и КАТ?! Некачествени разследвания, пропуски при събиране на доказателства, закрила на наркоканали... неспирането на определени коли е сред най-малките проблеми.

55

Анонимен

преди 12 години

добре бе,колко бензин се харчи ?аз съм от Бургас и една патрулка не мога да видят,дори на големи мероприятия като Спирита.защо ли ми се струва,че бенза се продава под масата...

54

Анонимен

преди 12 години

то цялото МВР сте един морален дефицит

53

Бит

преди 12 години

А оставки ще има ли ????При такива ситуации на запад министрите подават оставка !А нашичкият ? Мислете за кого ще гласувате следващият път ... и тия като ония .....АЗ съм от партията на не гласувалите ...МНОГО сме , СИЛНИ сме ... предлагам правителство на не гласувалите , защото като процент ние сме най- много ...ЗАМИСЛЕТЕ се какво ще стане , ако 70 % не гласуват .......