148

Анонимен

преди 13 години

Какво ти Своге, който не е лежал в пернишката болница, не знае що е болка !

147

докторя

преди 13 години

абе теа докторя нема ли кой да ги спре ? това да те влече касаплъка не означава че ставаш за доктор, те тва си е призвание бре ! те докторя стват все ей такива които цена нямат в месарницата

146

кака

преди 13 години

Що за хора сте, тук пишещите грозни клетви за докторите. На базата на схематично и най-вероятно непълно изнесена история на заболяването кълнете цялата гилдия. Виждали ли сте очите на лекар след 12, 15 а и 24 часа дежурство? Знаете ли за колко пари го правят редовите лекари? Един плочкаджия изкарва много повече на месец. А вие с клетвите безупречни ли сте в работата си? Ходете по врачки и си лекувайте апандисита с билков чай и не забравяйте - не доктора, а болестта убива пациента. Хайде, и вие да сте живи и здрави.

145

Анонимен

преди 13 години

След толкова изброени нарушения е чудно, че болницата в Своге още я има. Лекар съм, но описаните нарушения са толкова потресаващи, че е срамно. Такива "колеги" петнят гилдията. Жалко за момичето!

144

Калеко Алеко

преди 13 години

От кога клинична смърт и будна кома е едно и също?

143

Голям Мишок

преди 13 години

Работи,които не ги разбирам...не се занимавам с тях....тия лекари да си късат дипломите и да стават общи работници,писна ми от некадърници....

142

Хитлер до 134

преди 13 години

Ако си лекар напускай докато не са те утрепали пациентите ти заради рушвети или заради некадърноста ти *** си и то червен, сигурен съм вече щом се опита да ми забраниш да влизам в БГ сайтове типично за червената ***.Вие червените едно време като си направихте превратът измислихте това лечение да е платено опорочихте тази хуманна дейност по типичният ви недостоен и античовешки начин,вие превърнахте лекарите в рекетьори и търговци на здраве ела *** на Запад да разбереш грижата за хората.

141

до 134

преди 13 години

Ти на какъв език искаш да напиша че живея в Испания бе *** да ти напиша ли и адресът си щом като не знаеш че интернетът е връзката между хората по светът бе че още малко и ще ми забраниш и да общувам с когото и с които сайтове си искам,червена нивестулка си ти и лъжец-маскара *** резиденцията ми има номер X6567254-H,здр.ми осигуровка е 281168518520 и знаеш ли *** БГ докторите докато станат тук лекари първо трябва да се докажат пред комисии и държат изпити,Европа ти е далеч и от мислите.

140

Анонимен

преди 13 години

Малката подробност е 50 от заплатата отива за данъци и осигуровки в безплатна откъм здравеопазване Испания.Платете си осигуровките на ниво Испания-ще получите същото.Т.е средно 400 евро здравна осигуровка всеки месец.Или поне 155 евро-300 лева на месец.И с пенсиите ще е така.

139

До 135

преди 13 години

Незнам дали ти е водил Господ ръцете и накъде ги е водил, но на екипчето от Своге и Господ не може да им помогне. Тук не става въпрос за трепнали ръце, неправилна диагноза .... просто анастезиолога е отишъл не на работа, където има ясна процедура преди операция какво се прави....изследвания, консултации с кардиолог и какво ли още не-да гние дано!...и повечето лекари сте същите-незаинтересовани, работата ви е все едно продавате домати. Все едно пациентите са виновни за заплатите-ВЕТЕРИНАРИ!

138

Хитлер до 125

преди 13 години

Объркал съм 125 със 126 така че 125 тук здравеопазването никак не е на нивото на това в Б-я ако тук стане грешка като при вас говоря за Испания лекарът веднага поема към съдът не към лекарски съвет и това "там не си ли платиш никой няма да ти обърне внимание"не го казвай никога и никъде явно ти си виждал Европа през запушена тръба,тук ако не ти обърне внимание лекар тежко му на лекарят и усмивката не трябва да слиза от устата на здр. работници ти си рекетьор и жалко ако си лекар *** смотан

137

здравноосигурен

преди 13 години

до 126Вървиме точно в тази посока. С тези пенсионери, които са останали по българските болници, повечето с побелели глави, в най-скоро време, ще трябва сами да се лекуваме! Като вляза в нашата поликлиника, не знам кой лекар да си избера! Че те всички са по-болни от мен!

136

bizcocho

преди 13 години

до 125 - Говориш пълни глупости! Живея в Испания. Наложи ми се девет месечно лечение, което включваше доста скъпи лекарства, изследвания, операция, рехабилитация и съответните лекарски консултации. Не съм платила ни едно евро!!! Нито, от който и да е било кабинет, са ми търсили подкупи. Единственото, което изискаха е първите 24 часа от излизане от операционна до мен да има мой близък в реанимация, освен медицинското лице, което не напуска стаята!

135

даскало

преди 13 години

абе не че тва е най-важното, ама СЪМНЕНИЯТА ли са преобърнали живота на жената, или евентуалното ПОГРЕШНО ДЕЙСТВИЕ, извършено от лекарите? демек - ако няма съмнения, всичко ще е наред, а? аре мислете малко коя дума какво означава - това е родния ви език, все пак. толкова ли е трудно да се замислите какво казвате?

134

doktor

преди 13 години

да пази Господ ! Всеки ден работя,всеки ден се стряскам за болния,слава на Господа ! до сега ми е водил винаги ръцете в правилна посока- вече 25г.

133

доктор

преди 13 години

до 132Ти никога не си ходил в тези държави! Никога не си се лекувал там! Тогава какво правиш в българските сайтове и плюеш по докторите! Нима там хората не умират! Искаш *** ме убедиш, че на Запад лекарите безплатно са направили хората безсмъртни! Хахахахаха...... А нашите "некадърни" доктори защо ги приемат всеки ден на Запад, за да работят?

132

До 125

преди 13 години

...тук проблема е дохода....пък и нагласата тук е такава, че не се стремим да изкарваме повече, а се оплакваме, че се плащало....е приятелю комунизма го няма....не можеш да комбинираш свобода и изобилие с безплатно!

131

Хитлер до 126

преди 13 години

Защо лъжеш хората бе *** аз живея вече 14 год на Запад и никога не са ми искари пари,платени са само частните клиники те са за богатите за обикновеният гражданин никъде не му искат пари даже и имигранти без здравни осигуровки се лекуват безплатно тук в Испания когато мине през спешна помощ,защо лъжете хората,вие лекарите в Б-я сте се превърнали в търговци на здраве не сте хуманни работници плюс това сигурно и ти си някакъв некадърник и лапач на рушвети *** смотан избихте и осакатихте хората

130

Анонимен

преди 13 години

до 127Във Франция всеки болен си има здравна карта и ходи с нея на доктор. Част от прегледите се заплащат от болния. Например при специалиста се доплаща повече, отколкото при личния лекар. Няма лимити и други глупости! В Холандия лечението в болниците е безплатно за здравно осигурените. Но в България ние копираме Австралийската система за диагностично свързани глупости /разбирай групи/. Резултатите ще ги видим всички!

129

До 125

преди 13 години

Спри се, докато не си станал за посмешище...ти въобще ходил ли си из Европа, за да се изказваш не подготвен за здравните им системи, специалистите и въобще за всичко! /не поставяв въпросителен знак, защото ми е ясно, че не си и стъпвал/ ... това сравнение за здравната система, нашата и техните, не го казвай пред много хора, че ще те освидетелстват!!!...и ДА, за всичко хубаво и качествено се плаща...това е проблема тук - на запад имат пари да го плащат и го плащат, и получават качество, тук...