237

пулбек до 234

преди 12 години

Не е елесен тоя свят. В това да приемат дарения МВР няма лошо, стига дарителя да не се ползува с привилегията "над закона". Военните, МВР са бюджетни структури и освен от нарушителите по пътищаата, застраховки нямат допълнителен бюджет. Няма лошо да са нахранени и те, стига това да не бърка допълнително в бюджета с данъци. А и защо да не им се раздадат и на приютите конфискуваните по трафика стоки? Реално така и така съботират нашата промишленност трафикантите,, поне тия стоки да са в полза.

236

Радослав

преди 12 години

Тези дарения подпомагат изключително много МВР и държавата като цяло. За това е доста трудно решение те да бъдат спрени. Не заради друго, ами защото тези пари са нужни на МВР и ако бъдат спрени, ще трябва да се вземат от държавния бюджет. И все пак вярвам, че решение ще бъде намерено, защото от ГЕРБ следват политиката на ЕС и за сега това води само до положителни резултати!

235

кака

преди 12 години

Ейййй, не се нацоца Цецо.А на Боко думата му уж тежала.....Да,да, ама Не.Видно е кой на коя глава седи...

234

elena

преди 12 години

ZADNIK

233

ZA CECI

преди 12 години

CECI MVR NE E VIF! OSVEN 4ELNA STOIKA IMA I DRUGI IZPITI ZA MALKOTO TI MOZA4E!

232

mda

преди 12 години

като чета коментарите, прелива народната обич и признателност, прелива ...

231

убийството в Обеля

преди 12 години

Изцвъкано:Това не е вярно. От как сме на власт НЯМА тежка организирана престъпност в това число и поръчкови убийства. Случилото се е резултат на "игра на Вързано" - кои двама от тримата ще се повозят на мотопедчето. Изгубилият бил застрелян. Така е "игрите на вързано", питайте премиера.

230

qqq

преди 12 години

Във време когато образованието и културата мизеруват и са на границата на оцеляването, МВР е на върха на хранителната верига по приходи. Като се започне от перото от държавния бюджет и се свърши с "даренията" от престъпниците на България! Как се живее в такава държава?! Но октомври не е далече! Да покажем наказателен вот на Гангстерите за Еднолично разграбване на България! Ако не - загиваме под управлението на тези агресивни ***!

229

1

преди 12 години

до231, И аз съм за оставката на най работния тенисист,футболист и прочие.

228

Анонимен

преди 12 години

Какъв празен поглед, какво тъпо милиционерско излъчване....Зетко, зетко..да изчоландриш нощеска тъщата!

227

zzz

преди 12 години

А после - защо бандитите са на свобода?! Този покровител на бандитизма - Цветанов ще унищожи държавата! Дайте да го разкараме заедно с футболиста Борисов!

226

Журналист

преди 12 години

Хора, в много общини в страната кметове и кандидати за кметове са решили да обявяват кандидатурите си за изборите в последния момент. Страх ги е, че могат да бъдат атакувани "по милиционерски" в отпускарския август от ченгета, прокурори, поръчкови медии, свързани с властта и т.н.... Върнахме се във времена, които отдавна трябваше да сме забравили.И ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ.

225

НФБ

преди 12 години

я да видим има ли дарения за здравното министерство за образованието и науката?имали гнило в тези дарения и не е ли това политически подкуп....много въпроси но един отговор!Корупция и рекет!

224

рекет

преди 12 години

Цветанов, това е пир по време на чума! МВР не е само за тези, които могат да плащат/даряват, а за всички! Или нас родната полиция ни гази, а вас пази!?

223

ddd

преди 12 години

Министърчето с лице на дупе :))))))

222

777

преди 12 години

Както ни взема парите, така Цецко ще ни вземе гласовете на изборите - със сила... също като комунистите след 9-ти септември

221

КОМПИРА

преди 12 години

НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ.

220

до 223

преди 12 години

Нещо си се объркал в ГЕРБ няма свободни хора,там са партийци подчинени на Боко !Свободните хора в момента ви казват истините по форумите, а на 23.10.2011 г. ще ви пратят при партията майка БКП, димек в историята...,печалната история на България...

219

от форумите

преди 12 години

...КЕФ МИ ПРАВИ ,КАК *** И ЛУДОТО ЯНЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО...ХАРЕСВАМ ТАЗИ МУЗИКА !ТОВА Е МУЗИКАТА НА ЗАКЛАНИЯ И УМИРАЩ ,"ЧЕРВЕН ***"...!ТАЗИ МУЗИКА ПРЕДВЕЩАВА , ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ГЕРБ И СВОБОДНИТЕ ХОРА!

218

exo

преди 12 години

и колкото изрекетират, толкова ще им даде ББ от бюджета!