10

чичо Митко

преди 13 години

"Синът на прокурора Венцислав Андреев- Бисер, е шофирал БМВ-то, което участва в катрофата на бул. "България", при която загинаха двама пешеходци."Очаквайте делото да е "Ставийски 2" :) Съдът ще приложи цялата строгост на Закона и ще му приложи суровата присъда от една година условна с 2 години изпитателен срок :)))

9

Галя

преди 13 години

За това имаше адвокат при единият веднага след катастрофата!!!Беше вече подучен да се крие и да не отговаря!При друга катастрофа виждали ли сте адвоката веднага на местопроишествието?!????

8

МЕН

преди 13 години

Уважаеми граждани на република България - ако не спадате в следните категорий - кънкьор с хамър, син на тати (който е - прокурор, мутра, висш полицаи, политик), вие самите не сте прокурор, мутра, метреса, актриса с 3 реклами на шампоан, висш полицаи, политик - имате право да плащате данъци, осигуровки, да си губите ръцете заради лекарска небрежност и да бъдете мачкани, репресирани и буквално прегазвани от съответните гореспоменати богопомазани и богоподобни!

7

Анонимен

преди 13 години

Ах каква била работата... Няма да се учудя ако след "разглеждането" на доказателствата се окажат двете жертви виновни... :Х

6

Кабули

преди 13 години

Ами разбира се, че ще си понесе "наказанието", и то в пълна мярка. Ало, на кого тези "високоморални" и "високо отговорни" номера! Та нали знаем, че психиката на българския родител не е нагодена да приеме, че децата му са алкохолици, дроганти, ненормалници зад волана, психопати и убийци. Та нали знаем от случаи, когато майките буквално се предлагат, само и само синчето или дъщеричката да не са тази, каквито са се показали. Е, дано, господин прокурор, синът ви да влезе в затвора, ама май...

5

на 100 %

преди 13 години

И сигурно лансираната тихом - мълком версия "техническа неизправност" ще бъде заключението на следствието....

4

Анонимен

преди 13 години

"Синът на прокурора се казва Бисер. Той е служител на Съдебната охрана"Има ли нужда от коментар *** в който живеем?Това ли е правовата държава?Тези ли са хората които следят да се спазват законите?***

3

пацо

преди 13 години

Е как ще ги арестуваме....на единия баща му е прокурор,на другия кой знае кой..следствиети ще започне да се влачи,после ще забоксува инакрая няма нищо.Жалко за хората...това е положението в България.

2

Анонимен

преди 13 години

Опааа,изясни се работата. Даже не са и арестувани шофьорите. Убиваш двама души и после си щъпукаш свободен и без особени изгледи да те осъдят. Браво.

1

Дог

преди 13 години

Ахааа