28

Охранител

преди 12 години

И още нещо... вкрайна сметка не мога да разбера...която и държава да е...Тя на кучетата ли е или на хората?

27

Кучемраз

преди 12 години

ЛАНАТ-а успокоява агресивните кучета!!!Завинаги!!

26

до 24 , 23 и 16

преди 12 години

В България има действащ закон за защита на животните , ако не знаете и прочете правилата на сайта , защото очевидно не сте . Снимайте се като се съберете да ви се порадваме и после може да изпратите някоя картичка от затвора , да кажете как е .

25

Охранител

преди 12 години

Тоя нормален ли е? Като имаш такова куче и си тръгнал да пазаруваш, няма да го вземаш със себе си! Като си тръгнал да го разхождаш, няма да влизаш да пазаруваш, още по малко ще го оставиш на 10-годишно дете да ти го държи! И защо е било без намордник, след като уж преправяха незнам колко пъти закона точно заради отговорността на собствениците!?!?

24

Анонимен

преди 12 години

Хайде да го "тричаме"?!

23

edno kuni

преди 12 години

Споделям идеята ти, CHRIS, и аз ще дам своя скромен принос!

22

Анонимен

преди 12 години

Ако кучето беше дакел или булонка,колкото и да го закачат децата(деца са все пак!),нямаше да има такива сериозни последствия.Подобни породи да се забранят!

21

edno kuni

преди 12 години

Наскоро В. Кисьов и още 2-3 политици развиваха безумната идея, че поставянето на намордник било едва ли не извращение спрямо кучетата. Такива *** трябва да бъдат бити по улиците!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Вярно е, че собственикът носи отговорност. По закон е така. Но всъщност, както става ясно от статията, кучето не е агресивно, а е било дразнено от децата. Това е и причината за злополучния инцидент. Родителите трябва да учат децата си на правилно отношение към животните.

19

Анонимен

преди 12 години

Деца дразнили кучето- това е за оправданието на кучкарите. Кое дете ще дразни питбул? Никой не е длъжен по улицата да се съобразява и да се пази от вашите "невинни" животни. Спазвайте законите, слагайте им намордници.

18

Анонимен

преди 12 години

do 11.Когато обиждаш хората,намери начин да излезеш от анонимност.Иначе си един обикновен СТРАХЛИВЕЦ-КОМПЛЕКСАР.

17

1

преди 12 години

Кучкарите са по-долна *** и от ***. Аман от вашите серящи и хапещи песове... Колко още народ трябва да бъде нахапан, за да се усетят хората, че нещо трябва да се направи. Не било европейско да убиваме бездомни и побеснели ***, но е много културно да ни хапят децата! Желязна логика.

16

CHRIS

преди 12 години

ZA TOVA NEZNAM, NO ZAPOCHVAM MASOVO IZBIVANE NA BEZDOMNITE KUCHETA... SHTOM DARJAVATA NE PREDPRIEMA NISHTO, A NARODA PRODALJAVA DA SI IZOSTAVQ KUCHETATA IMA LEK! I PAK SHTE SE POQVQT RAZNI PRIRODOZASHTITNICI I KUCHKARI, KOITO DA VIKAT SADIST, UBIEC, ***... KOITO E TOLKOVA ZAGRIJEN ZA BEZDOMNITE KUCHETA DA IM USIGURI DOM I NORMALEN JIVOT, NORMALEN JIVOT I NA VSICHKI JIVUSHTI V GRADA, ZASHTOTO MI PISNA NA VSEKI 10M DA DISHA NQKAKAV POMQR NA DECATA V KOLICHKITE I DA RAZNASQ BOLESTI!

15

буба

преди 12 години

п.с. нямах предид "лека", а "средна"

14

Анонимен

преди 12 години

Обвинявате децата защото явно деца не сте гледали! Децата са такива а собственика си е за присъда! Защо проклетата *** не е била с наморник?!

13

буба

преди 12 години

"да се произнесе дали раната на крака на момчето е средна или тежка телесна повреда." - be вие нормални ли сте?Лека е когато се получи сериозна травма която може частично да се оправи - счупен зъб, зчупен крак, нос и т.н. пробождания...А тежка е когато завинаги се унищожи част от тялото - отрязан пръст, ампутиран далак или бъбрек вследстив на побой...избито око и т.н.

12

Анонимен

преди 12 години

Осъдете детето, че е оцапало зъбите на кучето

11

Анонимен

преди 12 години

Прав си ***, още по- задължително е с НАМОРДНИК.

10

Анонимен

преди 12 години

Детето е Българче........ КУЧЕ ЛИ Е С НАМОРНИК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Освен това всеки който има куче В ГРАДА ,трябва да плаща такса , за да им чистят ***. Защото собствениците не чистят!

9

Анонимен

преди 12 години

започнали да дразнят кучето, то се разгневило и захапало - estestveno , ako ne bjaha go draznili njamashe da ohape !!!