130

Анонимен

преди 12 години

Българката си пада по парите.И не само българките,а и рускините.Не случайно са казали професия Рускиня.Просто гена е такъв,***.

129

гурбетчия до 128

преди 12 години

Пишеш глупости ! Разбира се ,че родителите ще искат децата им да успеят и да изкарват пари !Това не е причина за проституцията и за кражбите ! Причината за проституцията и кражбите в Бг. се корени в самата държава и стандарта ви на живот ! Знаеш ли ,че поне 70% от проститутките и крадците преди да се решат на такова нещо са работили преди това ,но никой не знае кога ще остане без работа и за колко време! Останалите 30% са си родени *** или престъпници ,за тях и да има работа ,все тая !

128

Анонимен

преди 12 години

Всичко идва от родителите. 80 % от българските родители: Сине/дъще, изкарвай пари, гледай да успееш да се уредиш в живота, че да може да ни гледаш с ***/ баща ти, че иначе за какво сме те гледали.15 % Ти си на мама и тати детето, ще те гледаме, тебе, жена ти/ мъжа ти, децата ти, пък и техните деца и съпрузи.5 % от българските родители: Сине/дъще, отгледахме те, сега сам/а се оправяйКолко от родителите казват на децата си: Вече си голям/а, сам се оправяй, независим/а си, не искаме да мислиш за нас, ние ще се справим някак, само знай, че ако имаш нужда вратата на този дом винаги ще е отворена за теб?

127

гурбетчия

преди 12 години

Не го дразнете човека ! Романтик си бе приятел , ти си изключение ,както и много други български мъже ! Впрочем радостно е ,че поне 1/3 от българските мъже са интелигентни и ти си в това число !

126

Анонимен

преди 12 години

ти като си романтик, с колко жени си преспал :) . Аз ли не съм романтик, изобщо не ме познаваш, а ме съдиш. Аз съм чел "езерните поети", като си ходил/а прав под масата. Обичам Шопен, имам прекрасна градина с хубави цветя, за които се грижа. Но какво да ти обяснявам

125

до 123

преди 12 години

Явно не си романтик - затова не ти се получават нещата!

124

до Анито

преди 12 години

Ани,научи се да разбираш от мъже,защото очевидно не ти се получава.Чак тогава някой може и да ти обърне внимание.Българката определено не разбира от мъже,не се заглежда по мъже. В дискотеката снощи един баровец плати 600 лв сметка.От съседното сепаре дочувам момичетата да казват : гледаш ли го тоя,дебел му е портфейла,значи е готин". Момичетата се заглеждат само по пари,не по мъже.Жените искат да бъдат к*рви и си го получават,мъжете ги третират като такива.

123

до 122

преди 12 години

българската жена първо е много стисната, още е тресе така наречения "анадолски манталитет" Романтиката отваряла краката на бг жената? До сега да съм преспал с 1000, ако беше така?

122

гурбетчия

преди 12 години

До българските мъже ! Вие се благодарете ,че българките са финансово зависими и само заради паричките ви ви дават п.... ! Иначе ако бяха финансово независими ,българинът с тази си простащина п.... нямаше да види и щеше да си къса х.... от *** ! Българката както всяка друга жена обича романтиката и интелигентните мъже , но пак казвам ,благодарете се на Господ ,че българката е зависима от парите ви , иначе с тези *** глави щяхте да останете на сухо !

121

Марио-36

преди 12 години

До 107 гурбетчияМоже би нуждата за пари те е направила малко по ГЛУПАВ но аз те уважавам и ще ти сведа САМО И ЕДИНСТВЕНО В МОЕТО АВТОРСКО ПРЕДАВАНЕ -БГ ЖИВОТА ТУК И СЕГА!:)Проблема започна от 1990 година.Бях на 15 години възпитано -скромно- свито момче което винаги казваше боязливо Добър ден на познати и непознати.Казвах си след 7-8 години и аз ще съм като майка и татко с семейство работа и нормален живот.Да ама НЕ както каза бай Петко Бочаров.Първо хората се оставиха да ги направят на овце и да ги излъжат политиците.Намаляха доходите- охрадоха и привтизираха заводи за наши хора.Изляхоха мутрите еквивалент на политиците ни и сринаха всичко ПОДЧЕРТАВАМ С ДОБРОВОЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ХОРАТА ЧРЕЗ РОБСКАТА СИ ТОЛЕРАНТНОСТ и ПОСЛУШАНИЕ.ЖЕНИТЕ станаха меркантилни и почнаха да казват най нагло Я ВИЖ КАКВИ МУТРИ СА МИ ПРИЯТЕЛИ И ЛЮБОВНИЦИ -а ти си умен свит ***.СЛЕД ТАЗИ АРОГАНТНОСТ САМО ЗА 10 ГОДИНИ 3 МИЛИОНА ДУШИ НАПУСНАХА ЗАВИНАГИ БГ!АЗ РАЗБИРА СЕ НЕ СЕ ОЖЕНИХ но добих рутина И СУПЕР ЖИТЕЙСКИ ОПИТ КОИТО АВТОМАТИЧНО ЩЕ МЕ ИЗСТРЕЛЯ УТРЕ КАТО ВАШ ПОЛИТИК И УПРАВНИК ДАМИ И ГОСПОДА!:)ОТДЕЛНО ИСКАМ да кажа че ПРОБЛЕМА НЕ Е В РАЗВЕДЕНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ а в тези КОИТО СА СЕМЕЙНИ казали си в църквата пред ИСУС ХРИСТОС че ще са си верни до гроб.Разбира се първата им работа като излязат от свещенния дом е да си изневерят и забият нож в гърба.И всичко това заради първопричините които сведох по горе само и единствено в най четеното авторско мое предаване вече 10 години в интернет ефира!

120

118

преди 12 години

хах, почна да ме обиждаш? Да разбирам ли, че трябва да ти слугувам и да се скъсвам от работа, за да ти купя 3тонен джип, за да си разкарваш 300 гр си минджа от козметичен на козметичен салон. Помечтай си още. Аз не съм п=ка, напротив мъжето, които биха го направили това са п-ки. А странното е,че точно тях не харесваш? За съжаление си напреднала и с възрастта, така че ще се намират и все по-малко рогачи, които да ти слугуват, ако въобще има такива, Те обичат крехките месца

119

White Rabbit

преди 12 години

Много е остаряло да слагат мъжете и жените в общ знаменател, всеки човек е различен (или може да бъде различен, стига да иска) и има собствено виждане и подход към отношенията си с хората. Най-глупавото нещо в 21век е да бъдем и да се опитваме да бъдем еднакви с другите, не сме стадо животни.... хора сме. А ако имаш позитивно виждане към противоположния пол, винаги ще ти върви с тях, ако ги смяташ за *** и комплексари - никога няма да си намериш подходящ човек.

118

до 113 от Ани

преди 12 години

А ти пу*ко малка прекарваш времето си в кръчмата, а не на работа където ти е мястото. Ако мястото на жената е в кухнята, тогава твоята е на работа! Ти като не ходиш на работа и жена ти няма да стои в кухнята. Ти стоиш в кръчмата - тя при козметичката. Сигурно си гей.

117

бенцион крик

преди 12 години

тва показва че и от секс не разбираш даже... ходи си при смрадливите ученички.... тва е като да караш скутер и пистов мотор... мотора ще те хвърли и личи негодността ти... много си силен на лесното :))) тъпациииииииииииииити ако на момиче на 35 викаш престаряла си рядка порода сбъркан импотентен ***

116

до 111

преди 12 години

Кажи ми какво работят тези жени? Мутреси на шефовете си? В козметични салони, където идват мутресите на шефовете. Какво още?

115

до 109

преди 12 години

*** ли нямаме :Д на балканите са най-големите, точно обратното в Скандинавия :Д тва само като уточнение

114

Ей, български мъже!

преди 12 години

Защо българките се хващали с чужденци ли?Защото никой не иска вкъщи мрънкащ,мързелив и нереализиран грубиян!Или богат, но също толкова комплексиран мъж, който не спира на е**е наред и да си въобразява, че е пич, заради кинтите си!!!!!

113

до 109

преди 12 години

кои жени стопанисваме така? Тези които прекарват повече време при козметика, отколкото в кухнята, където им е мястото

112

бенцион крик

преди 12 години

забравих да си напиша "името"... ядосахте ме явно :)

111

Ей, български мъже!

преди 12 години

Писнало ми е от комплексарско поведение, което го повечето имат мъже с и без пари в България!Просто тук е типично да се обвинява жената в меркантилност. А повечето жени в България са работещи! И не лежат на никой на гърба.Нормално е една жена да иска спокоен финансов живот и ми писна от мъже, които я обвиняват за това.Български мъже-станете, стегнете си задниците и РАБОТЕТЕ, имайте самочувствие и бъдете кавалери!Престанете да обвинявате жените!