320

Българин

преди 12 години

Какво се чудите, промениха законът така, че все повече нарушения и идиотии на пътят да се наказват не със отнемане на книжката или дори затвор, а с глобички - защото не е важно колко Българи ще загиват по пътищата, че дори на тротоара, а важното е Дянков и ушевите да прибират пари !!!Щом почнаха и по тротоарите да ни газят - ние какво - да скачаме по дърветата ли, за да отидем донякъде? Ние да не сме някакви нинджи, бе ?!?

319

Йордек

преди 12 години

дае , и катаджиите и шофьорите да ги засипеш с негасена вар и вода ... и аз съм шофъор , но мога да кажа , че първата година като си земеш книжката , дори трабант да караш си е тръпка да спортуваш по улиците ... просто буйната младост си казва думата . сега като видях няколко по-страшни картини , като минах няколко пъти на косъм и аз се успокоих , ама някой не са такива късметлии ... това за новобранците , а за катаджиите...как се правят на големи шефове...злоупотреба със служебното положение!

318

Анонимен

преди 12 години

До 322Да започнат от пръстите на краката и да се движат с 2 см/час за разлика от тях!

317

Анонимен

преди 12 години

Сега е редно шофьорите на двете коли да бъдат бавно прегазени от валяк.

316

Анонимен

преди 12 години

до 319никой в кат няма да реагира щом полковник стоевски го върнаха на работа..пакденя му започва с шише водка ..

315

Анонимен

преди 12 години

до 316пич, ако БМВ-то ти е 10 годишна 316-ка ще ти повярвам че спазваш закона и си го закупил с труд, в останалите случаи заблуждаваш само себе си.

314

Анонимен

преди 12 години

Имам книжка от 34 години. Останали са ми 22 точки от всичко 39 за тези години. А ако ви кажа за какво са отнети, най-много да ви напуши смях. Но иначе убийците прелитат по няколко пъти на ден в разстояние на два часа покрай мен. На тях не им взимат точки, дори за убийство не стигат до съда. Една моя позната така и не отиде да си изкара курсовете. Страх ме е, казва! То е ужас по пътищата

313

Отверката

преди 12 години

.. от известно време пътувам с 20 см кръстата отверка предназначена за женички с адамови ябълки, а на смъркачи като тези двамата за носленцата. Няма да се поколебая да я използвам в ***, след като ще го лежа 2,3 години :)

312

Собственик на BMW

преди 12 години

Карам BMW, купено с лично изкарани пари и гарантирам, че карам внимателно и спазвам ЗДвП. На 22 години съм и се вбесявам и от по-младите и от по-старите водачи, които карат малоумно. За съжаление много хора си мислят, че са безсмъртни и обикновено доказват противното. Много ми е интересно обаче, ако 40 годишно ченге ме удари, кой ли ще го изкарат виновен...

311

Дедка

преди 12 години

Да, кога най-после ще видим справедливост! Нещата ще вървят трудно, докато държавата не започне да си върши работата! Това чувство за безнаказаност ще води до все повече такива нещастия! А някой ден това ще застигне и хората, които се правят, че нищо не е станало и ги оправдават или пускат срещу някаква смешна гаранция! Направо е ужасно да загиват хора без никаква вина, а тези изверги после да продължават да бродят свободни и щастливи!

310

Анонимен

преди 12 години

Преци нали имаше случай на премазан катаджия-шофьорът не го видял,защото в това време си сменял станциите на радиото.

309

Анонимен

преди 12 години

Разбирам близките на всички невинно загинали по пътищата. Но вместо да слагат кръстове на жертвите, да сложат кръст на виновните. Да ги и копелетата мръсни....

308

Анонимен

преди 12 години

Продължавайте да слагате кръстове на местата на невинно загиналите, вместо да сложите кръст на виновните. Да видите докъде ще стигнете!

307

.!.

преди 12 години

тия са от спонсорите 100% ... А какво стана с тоя с джипа Йожи ли беше къв беше каде утрепа цело семейство в бояна ???

306

Анонимен

преди 12 години

До 278И в единствения тунел на Пловдив имаше камера на всеки три метра. Всичките фалшиви. Камуфлаж като всичко останало в тая държава. А катаджиите...прав си. Ще съсипят живота на някой *** щото му е изгорял единия габарит! А чистотата забърсва кръвта от асфалта защото не трябва да има никакви следи и улики! Нема го човека, некой го е згазил,ама не се знае кой!!!!!

305

Гражданин

преди 12 години

Може би и тези 2 коли са били в списъка на спонсорите на МВР. След като си позволяват да карат без гражданска. Ето до това води когато има "данък спокойствие".

304

Deni

преди 12 години

Пикльовци, дупета, пияндета - все тая. Нямат респект към съдебна система, полиция - утре ще бутнат от парите на мама и тати (както са си взели и книжките) и след година пак ще са на свобода. А са си отишли две души... И тези случаи станаха ежедневие, не прецедент .... защото тези, които могат да помогнат това нещо да СПРЕ, НЕ ИМ ПРЕЧИ - те не ходят пеша и са безсмъртни!!!

303

BG

преди 12 години

Хайде сега състезателите в затвора до живот.

302

Анонимен

преди 12 години

За коп*а е много добре че не са в Албания , защото вече щяха да са обезглавени от близките на загиналите. А сега "тате" като плати където трябва ще ги пуснат. Няма да се учудя ако изкарат загиналите виновни че не са си били в къщи а на тротоара. Все пак сме правова държава и и правата на убийците винаги са защитени тук.

301

Анонимен

преди 12 години

Наистина Bmw-то е ударено.Видях на репортажа ,че лявата му страна е цялата сплескана.