117

Ахмедов

преди 12 години

Изглежда на едните им писна да дават рушвети,а на другите все по-малки им се виждат хонорарчетата.В крайна сметка Борисов действа тактично и досущ като оня шоп "аз не искам да ми е добре искам на Вуте да му е зле."Така или иначе Б.Б. губи изборите,така поне следващото правителство ще се съобразява със закона.

116

Ха,ха,хаааа...

преди 12 години

Тоя път от Европа , няма да си правят майтап !Щом КЗК и Правителството ще дакладват в ЕС , за резултатите от монополните и картелните игри на "Лукойл"....май играта на котка и мишка , няма да продължи дълго!ЕС, няма да търпи , някой да го лъже и да върти "монопол, картел и контрабанда" под носа им!Стане ли въпрос за "пари", западняците ще въведат железен ред!Съда да го духа!Има Хага и Брюксел!ЗА ЗАПАДА, "БРАТСКИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ" , НЕ ВЪРВОЙ..!КАКТО ЗА НАС...ТАКА И ЗА ТЯХ--ПАРАТА Е ВСИЧКО

115

TNT

преди 12 години

Darcas по-*** от тебе няма! Морският транспорт е най-евтин!!! Ама сигурно ти е трудно да си използваш главата за мислене!

114

Анонимен

преди 12 години

Congratulations, Borisov!

113

darcas

преди 12 години

До 142 - ти пък какво си го захапал този кавал вече 3-ти пост един и същ пускаш.

112

До 136

преди 12 години

Що пишеш неща от които си нямаш и грам понятие? Рафинерията може да преработва всякакъв нефт, а това че може само руски са детски приказки за ***, като тебе!

111

марти

преди 12 години

До 112Ако ти си от така наречените грамотни,които управляваха толкова години преди 2009,то не се и учудвам,че сме последната дупка на кавала по всички параграфи,а по някои даже ни няма и на...кавала!!!

110

4-ти километър

преди 12 години

Голям цирк ни се разиграва, ама няма кой да излезе да каже истината. Ама като гледам на повечето им се гледа циркаджийски номера. Голям сеир. Голям Панаир. Голям PR.

109

darcas

преди 12 години

ТНТ ти си рядко *** - тия танкери от Марс ли идват?? От Норвегия ли ще карат с танкери петрола, или от Кувейт? Знаеш ли колко ще е транспорта и цената тогава на бензина? Най-близкия вариант беше от Азърбейджан-Турция-България нефтопровод, но той е замразен. Може и от Нигерия да си караме петрола, ама за да заредиш колата, ще ти отива цялата заплата. Преди да се пишат *** коментари, хубаво е малко човек да се запознае с темата, за да не става смешен и нелеп с незнанието си.

108

Анонимен

преди 12 години

Герберастки напъни за наша сметка. Комплексаря Боко се пъчи за да не се види жълтото на гащите му.

107

марти

преди 12 години

До 116 Ако ти си от така наречените грамотни,които управляваха толкова години преди 2009,то не се и учудвам,че сме последната дупка на кавала по всички параграфи,а по някои даже ни няма и на...кавала!!!

106

Анонимен

преди 12 години

Лукойл победи и унизи правителството.При това положение,след като то не може да защити интересите на страната следва да подаде оставка и да помоли Лукойл да състави правителство на РБългария.Съдът ще одобри направенита така промени немедлено.

105

До 125

преди 12 години

Тъпия си ти-просто рафинерията може да преработва нефт с определено сярно съдържани.Не може да преработва арабски нефт както ти си мислиш.Така ,че рафинерията в сегашния си вид може да преработва само руски нефт

104

darcas

преди 12 години

Евала, ай ситрит и аман от турцизми

103

До пост № 121

преди 12 години

Прав си. В началото на 90-те СИК и ВИС бяха създадени с мълчаливото съгласие на БСП. Тогава Борисов изобщо не е имал идея да направи ГЕРБ.Така е. Но той работеше за СИК и е един от малкото които оцеляха. Повечето се изпостреляха помежду си.Сам той до сега не е опровергавал,че е бил в СИК.Това се потвърждава както от посланик Байърли, така и от Гр. Лилов и мн. други. Миналото му е ясно и на децата. Той още не може да се откаже и от "онази" походка. Сам виждаш. Видял ли си друг премиер като него.

102

Анонимен

преди 12 години

Ако наистина няма циркаджийска договорка и "Лук ойл " искаха да ометат Правителството начело с ББ просто щяха да си затворят бензиностанциите за една седмица и....Огромни опашки пред другите бензиностанции , горивото в тях щеше да свърши за 1-2 дена и после народа ще гледа по тв как го успокояват ,че криза с горивата няма.

101

реалист

преди 12 години

Боко иска да лапне рафинерията, ама тоя път ще се задави.Е, стигат му Кремиковци, 5-те банки на Цветелина и стотината милиона джобни.Само *** би гласувал за ГЕРБ!

100

Анонимен

преди 12 години

Пак прах в очите на хората е това какво се радвате не мога да разбера резултати няма още вие вече "слагате тигана, без да сте хванали рибата".Не мина ПР номера на Борисов със затварянето на Рафинерията сега за по зрелищно ще ги раследват за монопол.Всепак избори идват трябва да се правят зрелища и да си вдига сриналия се рейтинг на някой хора.КОгато видя спад на горивата в нормални граници а тоет около 2 лв за литър тогава ще призная че са свършили някаква работа или че вършат такава.

99

Анонимен

преди 12 години

Не знам за какви братушки говорите???Лукойл е частна фирма, на 100% приватизирана. Руското првителство и една акция няма.Близо 55% от Лукойл е собственост на интернационални инвеститори, които си гледат интереса, както е по света.Българите нямат проблеми с разходите (всеки по света купува), НОБългарите ИМАТ ПРОБЛЕМ С ПРИХОДИТЕ и това не може Боко Тиквата и неговите герберасти да проумеят.

98

до 121

преди 12 години

Другарю, ти за чужденец, гей, без ден работен стаж вече си гласувал. Гласува за гербераст, получи Уорлик. Честито.