78

Петко

преди 12 години

Да

77

Контра - Атака

преди 12 години

***, не си дават децата за ваксинации, защото мислят, че ще ги стерилизират.Защо мислят така ? Ами всеки се страхува, срещу него да не направят същото, което той прави на другите. Тоест - гузен, негонен бягаВие замислили сте се, защо от 270 000 бездетни двойки в БГ, на практика няма и една *** ?!! Както се казва, в БГ е по-вероятно да срещнеш евреин на село, отколкото ялова *** !Мислете, защо само българите са стерилни. Нас ни стерилизират тайно "лекари" юдо-масони

76

Анонимен

преди 12 години

Ваксините са средство за геноцид! Който мисли обратното - той е промит мозък!

75

Веселина Ма

преди 12 години

Докато социалните помощи не започнат да се дават само на инвалиди (реални при това) и възрастни хора няма да се управим. Да се създадат няколко, не 50, държавни предприятия и всички здрави, прави млади хора от опашката за социални помощи - към опашката трудещи се. как така само за *** не се отнася поковорката "Който не работи не трябва да яде"?

74

Анонимен

преди 12 години

във ваксината може да се сложи всичко по принцип , кой ти гарантира какво има вътре .. това ако искат да въздействат върху *** популация - дано да го правят с тая цел

73

Анонимен

преди 12 години

е ми не знам по принцип смятам че ваксините предпазват от болести, въпреки че знам за единични случаи, които за съжаление са завършили фатално . зависи от организма на детето. и още нещо - защо за да отидеш да живееш в щатите искат задължително да си сложиш 5 ваксини независимо на колко години си

72

HeyJUde

преди 12 години

До 69 - защото някои гении са искали да си слагат ваксината или не са имали достъп до нея.

71

pepo

преди 12 години

Не раждайте децата си в България. Освен тормоз, унижения, изнудване, "грижи" от държавата, които са само на хартия и заплахи за отнемане на права, друго няма да видите.Раждайте и дарявайте с децата си държави, в които социалната политика ви позволява право на избор, където общественият строй е нещо различно от така наречената демокрация, която всъщност е един цинизъм - пълзящ фашизъм.

70

водно конче

преди 12 години

гледам, тук са се събрали все противници на ваксините, които явно искат да се върнат в Средновековието, когато хората са умирали от старост на 40г. Освен в случаите, когато са се гътвали от някоя смъртоносна болест, чума, холера, или просто от спукан апандисит. Но върховния бисер сред коментарите е твърдението, че с ваксините се целяло намаляване на популацията :))) Еми, нещо ще да са объркали фатално "злите фармацевтични компании", щом от 150 млн по времето на Христа сега сме 7 МЛРД души.

69

Анонимен

преди 12 години

Нали имаме поставени ваксини против туберкулоза, например?Тогава защо има хора, боледуващи от нея?

68

do 57

преди 12 години

Pich pogledi prognozata na OON za 2200 godina. Znam, shte kajesh, che e daleche. Ama v edina variant ochakvat naselenie ot 2 miliarda. Ta vzemi ti da prochetesh. I nNE RAZBIRAME ot medicina. I ne mi i tryabva. Ubedih se v Edno - kato izkluchim DIAGNOSTIAKTA i SPESHNATA POMOSHT vsichki drugi doktori sa NENUJNI. Zashto EU zabrani polovinata Bilki da se prodavata?

67

Az

преди 12 години

Бе някой няма ли да измисли ваксина против забременяване на ***? От това по-добро решение на проблема няма!!!

66

Радой

преди 12 години

"Много родители в момента отказват имунизации заради това, че според тях те носят рискове. "Пак фармацехтични интереси, а? Единствената отговорна и информирана родителска позиция е - детето - опазено от ваксинации. Да ви пикая на мизерните помощи, нещастници!

65

Анонимен

преди 12 години

Че кой е казал, че от ГЕРБ искат да направят нещо, за да спрат *** раждаемост? Според мен просто искат да са сигурни, че повече *** ще оцелеят живи и здрави. Все пак повече *** = повече избиратели за.. този, дето им плати.

64

?!

преди 12 години

Само чистата питейна вода може да конкурира ваксинитев борбата за намаляване на инфекциозните болести исмъртността.Дори и антибиотиците нямат такъв ефект.Plotkin and Orenstein. Vaccines (1999).Това е ОТ РЪКОВОДСТВОТО ЗА ИМУНИЗАЦИИ НА ОБЩОПРАКТИКУВАЩИТЕ ЛЕКАРИ!!

63

Зевс

преди 12 години

ами заради такива женчовци като теб сме на такова дередже ..

62

Анонимен

преди 12 години

stra6no pritesnitelno e tova koeto pro4etoh -otidi da se pregleda6 ima6 nujda ot psihiatar

61

Зевс

преди 12 години

За това си прав .. Ще си възродим армията , ще изградим висока стена на турската граница ..

60

до - зевс

преди 12 години

а можеш ли да опазиш територията си от азиатските ***.

59

baba ty

преди 12 години

СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ САМО СРЕЩУ КАСТРИРАНЕ. КАЗАХ