717

До 760

преди 12 години

Това е....УСПЕШНОТО ТИ УПРАВЛЕНИЕ-Годишната инфлация в ЕС се е задържала на равнище 2,8 на сто през февруари, в България е сред най-високите: +4,6 на сто, показват данни на Евростат, поместени в сайта на европейската статистическа служба. Най-висока е била инфлацията в Румъния (7,6 %), след нея се нарежда Естония (5,5 %), а България заема третото място. Най-ниска инфлация в ЕС е регистрирана в Ирландия (0,9 %), следвана от Швеция (1,1 %) и Франция (1,8 %). Инфлацията в еврозоната се е повишила до 2,4 на сто през февруари, достигайки 28-месечен максимум, отбелязва DPA. През януари годишната инфлация в еврозоната бе 2,3 %. На месечна основа инфлацията в ЕС е достигнала 0,4 процента, като в България повишението на цените през февруари е било с 0,6 % спрямо януари, а в Румъния поскъпването е било с 0,8 на сто. Месечната инфлация в еврозоната е била 0,4 на сто през февруари. За повишаването на инфлацията най-много е допринесло покачването на цената на горивата в транспорта (+0,62 процентни пункта), горивата за отопление (0,23 процентни пункта), електричеството (0,11 процентни пункта) и газа (0,1 процентни пункта), отбелязва DPA.

716

Анонимен

преди 12 години

хаха платените тиквички пак спамят през 10 секунди тиквата как мълчи що не казва нищо за бедните

715

е това е

преди 12 години

ЕДНА ОТ БЕЗКРАЙНИТЕ ЛЪЖИ НА ***, Е ЧЕ Е БИЛ В ЛУДОГОРИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ИЗСЕЛНИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ, ЗА ДА ПАЗИ РЕКОЛТАТА. А КАК ЩЕ ОБЯСНИ КАТО КАКЪВ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТАМ И Е КОМАНДВАЛ БАТАЛЬОН.ТАКА, ЧЕ ДРАЩЕЩИТЕ ТУК НЕДОРАСЛЯЦИ МОЖЕ И ДА СЕ ВЪРЗВАТ НА ЛАКАРДИИ.ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ПО-ГРОЗНА ОТ ЛЪЖИТЕ БОКОВИ.ЖАЛКОТО Е,ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИНЪТ ХАРИЗА ВЛАСТТА НА ПОРЕДНИЯ ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК.А Е ОЩЕ ПО-СТРАШНО,ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕНОРМАЛНИКА ПО ВРЕМЕ НА СТРАШНА ЗА НАРОДА,НЕ ЗА МУТРАТА,КРИЗА.

714

Анонимен

преди 12 години

Борисов е премиер и половина, до като мазния гей Станишев е гей и половина - това е разликата между ГЕРБ и БСП!!!

713

Анонимен

преди 12 години

Гадните и мръсни комуноиди умират от яд, като гледат успешното управление на Борисов и ГЕРБ, скапвайте се от яд алчни и мазни комунисти, свърши се вече с безнаказаното ви лапане, сега ще лапате безплатно само пишлето на Станишев!

712

ТОВА Е......

преди 12 години

Това е ФАКТ...Пред фактите ГЕРБЕРАСТИТЕ да мълчат

711

ТОВА Е......

преди 12 години

А КОЙ Е.....Тиквата.......

710

ТОВА Е.....

преди 12 години

Произвежда около 9% от брутния вътрешен продукт на България; Внася около 25% от общите данъчни постъпления в бюджета на страната; Годишният им оборот е над 3 млрд. долара, с годишна реализация в България в размер на около 2,5 млн. тона нефтопродукти; веригата ЛУКОЙЛ включва над 200 обекта (собствени и на франчайз), които държат около 26% пазарен дял при продажбите на дребно в страната; 10% дял на пазара на масла в страната; голяма част от преработените нефтопродукти се изнасят, като компанията има стабилни пазарни позиции в страните от бивша Югославия, Гърция и Турция;

709

анонимен

преди 12 години

Премиера отново на Висота!

708

Анонимен

преди 12 години

*** протестиратискат свободно да онанират.Станишев много ги възбужда -червените от ГЕЙ имат нужда!

707

Анонимен

преди 12 години

Комунистите напетив парламента правят минетиБорисов ги аплодиразащо да ги спира!

706

Анонимен

преди 12 години

Нахалните червени бандюги, които ограбиха България до шушка, продължават с наглото си поведение да дразнят, ама народа наесен ще им бие дузпата за винаги!

705

1 + 2

преди 12 години

Защо не подгониш Стоичков той дължи 7 милона данъци, а подгони Лили Иванова?- Ритам топка с него, не е важна културата а физкултуратаЗащо не строиш заводи и енергийни източници, а строиш пътища?- На мутродругарите им трябват магистрали, заради хотелчетата по морето, кво значи това завод?Сега аз задавам въпросите, защо не сте избръснат и с костюм?- А бе вие знаете ли кога да питате, Ангела Меркел също не е избръсната, ама на друго място, не питайте откъде знам, айде че имам откриване Защо ви сравняват с Тодор Живков- Не могат да ме сравняват с него, той беше по-хитър, аз съм каратист, а той беше овчар, но и двамата сме селяни и комунистиЗащо сравняват ДАНС с ДС- Не могат да сравняват ДАНС с ДС. ДАНС е модерна тоталитарна структура с флашки, едно време бяха руски магнетофони. Сега правим хората пионки, едно време бяха матрьошкиЗащо казват, че ГЕРБ е комунистическа партия-ГЕРБ не е комунистическа партия, а комунистическо-мутренска групировка със свръхконцентрация на власт

704

747

преди 12 години

Тук не става въпрос всеки да е богат - става въпрос да има широка средна класа - това ще рече - хора, работещи, ползващи свободно здравни услуги, лечение, училище, спестяващи, ходещи на почивка веднъж годишно, посещаващи театър, кино, опера, концерти, можещи да си позволят нови дрехи и обувки всеки сезон, ремонт на жилището, закупуването на нови ел. уреди и мебели, плащащи без проблем месечните си задължения, и хора, които не изчисляват сметката си в хранителния магазин преди да отидат на касата

703

Анонимен

преди 12 години

Комунистите от елита на БКП/БСП докараха с разбойническото си грабене държавата до просешка тояга и сега платени от тях миризливи *** имат нахалството да искат обяснение от Премиера защо 600 хил. са бедни. Ами бедни са, защото червените капиталисти ограбиха народа, както и турчин навремето не го е грабил!!

702

Анонимен

преди 12 години

абе 747 ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ бе човече!!!КАКВО СТРОИТЕЛСТВО,КАКВИ 5 ЛВ!!!!по-долу ти го казаха:АБСУРДИСТАН!!!!и като добавиш и Станишев,Лъчо мозъка,В.Златев,Мишо бирата,Маджо,Маргините,Бареков,Пашата,Р.Овч.,ЦвъЦвъ,Янето и Фодосиева, т.н. и т.н.!!!!!!

701

747

преди 12 години

хех, ама ти вярваш ли си сам :))) или цитираш просто Бойко ? той това и прави само, открива ли открива...откри и новата спортна зала, с фойерверки и шумотевица... и после какво ? националите няма да тренират там, щото им е скъпо... ще си тренират пак във Варна, където не им искат пари за тренировките...всичката пара в свирката, нищо истинско и полезно

700

АМАН

преди 12 години

Ако има болно мозъци то това място е тук? Със строежа на ОСНОВНА инфраструктура, особено финансирана 80% (подарена) е баси инжекцията за икономиката, без да броим последствията от това. Само за строежа, колко фирми, материали и работна ръка се осигуряват? И ББ е прав той ОТКРИВА нещо ново те си знаят - бедни, пенсии. Е кво искате да нема бедни?Всички да са богати? Ми много ясно, човек дето цял живот не се е научил на нищо, работи обща работа КОЛКО ДА Е БОГАТ?

699

Анонимен

преди 12 години

извинявам се на цяла България че гласувах за Герб.

698

BB

преди 12 години

Тикво, много ти е почернела тиквата... Сигурно от много работа на полето. ***.