132

Дедка

преди 12 години

Понеже в английското метро и английските автобуси изобщо не е пълно с миризливи хора, миризма на старо, повръщано и какво ли още не... Хайде стига с глупостите! Обаче понеже като идете на екскурзия или командировки ви водят само по хубавите места, не можете да разберете, че навсякъде има просяци, навсякъде има некултурни хора, мързеливи хора и т.н. Дайте тогава да се гръмнем направо, вместо да се помъчим да оправим нещата поне за себе си, а дай боже и за някой друг, ако можем...

131

но комент

преди 12 години

Ако някой си мисли, че в Америка като работи в Макдоналдс за няколко долара на час ще живее много добре-в голяма грешка е изпаднал.

130

до 122

преди 12 години

като бензина стане 5 лв и като няма работа,ти как ще печелиш пари,бе умник ?нали сетне и ти ще ходиш на село да копаш ? с ролерите..

129

НСС

преди 12 години

Мдааа, последната степен на максимално позитивното мислене е фашисткото. Всички изводи при крайно позитивни мисли водят до завземане на властта, изтребване на *** и ясни правила на живот!За съжаление това е малко вероятно да стане действителност, което предполага прогължителна агония на човешката раса...Е, може да се живее и като в Индия, без собственост, спи се на улицата, важното е душата да се доближи до онУй състояние..Природа!

128

Анонимен

преди 12 години

В тази страна само се краде и затова сме на това дередже. Навсякъде само една разруха и грозота. Плачевна картина и пълна мизерия, унищожена средна класа. Нищо добро не ни чака тук.

127

но комент

преди 12 години

Само понякога , и то ако ти е много близък, ще ти разкаже истината за живота оттатък, "в рая".В Америка примерно.някой да ти казва, че детската градина на детатто ти там струва 1200 долара месечно?че наема на апартамент, и то в гетото , по най-опасните места не е по малко от 800 долара месечно?Че средната месечна здравна застраховка е 500 долара месечно на човек?Иначе-всички са много добре, всички са много оправни.

126

Азъ

преди 12 години

до 120Дълбокия смисъл....Знаеш ли,уморително е да се търси повод за дълбок смисъл.Значи изпускаш трамвая-и хоп,дълбока мисъл-лош ни е транспорта.Имаш проблем-реши го максимално ефективно или вкай невольо .Избора е твой!Но не вини другите.

125

Име

преди 12 години

Мрън мрън мрън... от днес.бг обичат да пускат на месец два по една статия за градския транспорт в сф :) предишната статия до колкото си спомням беше, как авторката се е качила в метрото и й е било много странно и неприятно да гледа хората седнали пред нея, чудела се тях ли да гледа или краката им? :D Много мъка има по този свят да знаете :P А и сега тук четем за сагата как авторката се ядосва и си губи времето да намери бойлер в интернет по-евтин с 5 лева от този в магазина :D :)))

124

KDK

преди 12 години

Никой не казва, че в чужбина е РАЙ, просто стандартите са по-добри и хората с знания и потенциал за развитие имат по-голям шанс да се докажат като личности и следователно да си живеят по-добре.

123

Дедка

преди 12 години

Докато нагласата ни е такава, няма да мръднем особено от мястото, на което се намираме. С черногледство не се прави прогрес, проумейте го най-после. Когато започнеш да се събуждаш с ентусиазъм и да вършиш работата си с желание, ще усетиш, че нещата започват да се променят. Докато ставаш и всякак съутрин ти е "чоглаво", ще остарееш неусетно в мърморене, без да си променил нещо за себе си, а камо ли за света около себе си... Бъдете по-позитивни, за да се движим напред, вместо да стоим вечно!

122

Анонимен

преди 12 години

заминавайте, много ви здраветъкмо да намалее навалицата тук, че ми писна от задръствания по улиците

121

но комент

преди 12 години

да си мислиш, че като си промениш географското положение, ще си промениш социалния статус е глупаво.

120

cirrus major

преди 12 години

Поредната безсмислена, пораженчески-апокалиптична статия. Няма абсолютно никаква полза от публикуването на подобни материали. Поне хубавото е, че читателите (съдейки от коментарите) вече по-малко се връзват.

119

НСС

преди 12 години

Има прекрасни женици на 40+, явно няма ценител покрай тази, да и вдъхне 'вяра в утрешния ден'. Все пак сме 2011, има всякакви заместители вече, батерии.. не бива да се унива така.

118

Чужденец

преди 12 години

да ве, в чужбина всичко е цветя и розитакива патки чоглави ги чакат с отворени обятия да им го турят....бойлера

117

но комент

преди 12 години

да бе, в Обединеното кралство текат реки от мед и масло по улиците.Навеждаш се и пиеш.И там паричките все по трудно се изкарват, а не ми обяснявайте че някъде е хубаво без пари.тая нагласа-вдигаме се от тук , и отиваме в рая- ще докара беля на много хора.Имайте предвид, че ако заминаването е трудно, връщането е още по трудно.

116

32123131

преди 12 години

Именно, 118-ти ! Вайкащите се българи са много склонни да избягат от проблемите си с "Довиждане" ... вместо да намерят начин заедно да ги решат. И ако някой от тях все пак се дигне до чужбина, вижда че там положението не е толко' розаво и не растат пари по дърветата. Да, все пак е по-добро там, но защо ли - защото местните не са се вайкали ... а са си решавали проблемите, заедно (не поединично), солидарно и с мисъл.

115

Az

преди 12 години

Нямам отговори на поставените от автора въпроси. Факт обаче е че и аз с цялото ми семейство вече се редя на опашките за емиграция. И двамата сме инженери, детето ни скоро ще бъде първи клас. Според мен статията описва много точно действителността в София. Млади и образовани хора са нужни на България, но тя не ни иска (образно казано).

114

Анонимен

преди 12 години

Здравейте!Вече прочетох няколко саттии от същата авторка и много ми харесва начина и на мислене и чувството й за хумор. Това може да се каже и по-доста неприятен и назидателн начин, а тя г прави много интелигентно и весело. Според мен за много от тези неща наистина си заслужава да се говори, защото в нашата страна сме като на друга планета в сравнение със Западна или дори Централна Европа. А тези, които казват да не се оплакваш, явно не знаят за какво става дума!

113

ikavalov

преди 12 години

За какво ни я показвате тази статия от живота на неудовлетворена жена, над четирийсете